Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 podla menstruacie 7+1tt a podla ovulacie a velkosti babatka 6+5tt. presne to sedi, aj doktor pocital o sto sest, a ze inac to nezvykne takto uplne alchymisticky pocitat na dni 😂 len ja zrovna v den ovulacie som unho bola na folikulometrii, tak to ma vsetko zaznacene
@katkaholiova ja presne tak isto..
@iamkate takto klesas? takze cakame ms ☹️ ako vzdy
Ahojte dievcata🥰ja som tento mesiac nakoniec BT ani nezačala merať, dala som si oddych tento mesiac...ale ovu som mala podľa pocitov včera alebo predvčerom (vaječníky na oboch stranách a vytok) tak sa necháme prekvapit🤭🤓. Držím palce, aby bol tento cyklus aspoň jednej z nás🍀❤ @domulibalazova @patulka2
@bejka90 Ahojky, ešte pockaj pokiaľ teplota úplne neklesne stále je nadej🤗a inak mne ukázalo ducha naposledy až na 13dpo🧐😉tak poprípade skus ešte počkať, držím palce🍀
@mar_tina14 ahoj jasne ze este "nadej" tam je 🙂 neberiem to este tak tragicky... skusim o par dni ak sa budu teploty drzat hore, kym neklesnu pod 36.5 ;) prveho syna aj mne ukazal slabeho ducha na 13 dpo dnes som 12 tak som predpokaldlaa zebt uz mohlo ukazat ked tam nieco je, no uvidime, len cas ukaze :D takze hor sa cim skor spat aby sme rano mohli merat :D
@patulka2 vdaka za povzbudenie 🙂 notak uvidim o par dni co ukazu teploty... inak kolko moze trvat max ta lutealna faza? Je to nejak dane kolko je maximum?:D lebo naozaj pri tomto mojom cykle vychadza potom velmi dlha ked mam dostat 21..alebo mozno aj skor no uvidime..alebo vobec 🙂
@adka3321 Blahoželám, teším sa veľmi s Vami ❤️ Takéto správy nás vždy povzbudia a dodajú nám nádej 😊
@bejka90 Beji LF je zvyčajne 12-16dní myslím, ako podľa mňa to nieje problém keď je dlhšia, skôr ak je menej ako tým 12 dní, uvidíme ako budeš mať ďalšie teploty, do MS tam je vždy šanca 😊
@katkaholiova @iamkate Joj baby moje, tak bojujeme ďalej 🙏
@sparkling Špinenie môže byť keď je problém s progesteronom, ale ja som začala špiniť aj v tehu, uvidíme čo sa z toho vykľuje 😊
@domulibalazova tak ja len ci to nieje nahodou nejak obmedzene :D a tyako dnes teplota?
@bejka90 Obmedzené asi nie, ale možno tvoj pomer folik.fáze a lut.fáze spomenúť gyn a spýtať sa…ja osobne som nečítala o tomto veľa, tak ti neporadím, iba napíšem môj názor, možno babule tady vedia…? 😊
U mňa 4dpo, dnes sme trošku vyskočili vyššie…
Dobre ranko takze ja zacinam klesat ku dnu ako taky Titanic :( ale nevadi je to moje 1 meranie pri druhom snazeni sa takze etse to neberiem tak tragicky...a ideme koncom jula na dovolenku tak aspon nebudem musiet vymyslat preco nemozem vypit a nebude problem s kupanim...🙂verim ze to pride v pravy cas;) vy ste ako na tom?
@bejka90 Beji ahojky, ono to príde 🙏❤️, aj cítiš že sa blíži MS ? Lebo ten pokles zatiaľ nieje divoký ☺️
Ja som 6dpo, včera sme vstávali oveľa skôr, aj som spala málo, tak teplota včera vybehla a dnes som sa vrátila ku svojej klasickej poovulačnej teplote 😅, zajtra ma čaká kontrola na gynde tak snáď bude všetko oki
Ahojte damy, uz nejaky ten cas vas sledujem a celkom s vami prezivam konce mesiacov. My sa snazime od oktobra 2021 o druhe babatko a stale nic. 10.6 som potratila - biochemicke tehotenstvo v 6tt. Prosim Vas, ak ste mali biochemicke, dalsi cyklus bol dlhsi alebo nejako rozhadzany? Bt si tento mesiac nemeriam ale uz mi meska 4 dni ms (podla apply) a test biely. Aj som si poplakala lebo som si myslela ze to fakt teraz vyjde….cyklus mavam 32-36 dnovy, ovu som mala asi cca 4-5.7 (podla hlienu si myslim). Vlastne teraz ked to pisem tak som zistila ze som asi len 10dni DPO, no na teste aj tak nic. Mam teda ocakavat dlhsi cyklus po biochemickom alebo?
Dakujem ze postrehy ❤️
@domulibalazova ahojki 🙂 tak hej od vcera sa tak citim akoby to malo pomaly prist, akoze neboli ma brucho zeby krce no neviem to opisat :D mam pocot obcas akoby tachsie podbrusko a napnute a krize citim ale tak to moze by taj od maleho co ma obcas nalady ze len na rukach na mne zaveseny tak nie sranda uz vlacit tych 13-14 kg :( tak uvidime ale si myslim ze to uz pride ked uz aj podla grafu to ide smerom dole..
Potom pos co bolo na gynde 🙂
@domulibalazova a mam to dostat inak az 21 :D ale ferility friend mi pise 15teho..tak neviem ale to by bol velmi kratky cyklus takze uvidime
@bejka90 lenze si mala skor ovu tym.sa meni aj dlzka cyklu aspon ja to tak mavam
@katkaholiova tak moze byt l.ja neviem este meriam len 2x v zivote a prve bolo hned tehotenstvo takze sa nemam an i od coho odpichnut :(
@zojeva neviem kolko mam tu lutealnu fazu este som len "amater vzaciatkoch" merani :D takze zistim...a ta faza sa nemeni ak dobre viem ci meni? :D robila.som si test v pondelok ten bol bielya mala.som v plane ze zajtra vyskusam ak teda neklesne este viac teplota lebo potom uz zbytocne...ty si ktory dpo? Tiez 14?
@bejka90 ja som tiež hned prvý merací cyklus otehotnela :D a teraz ale nemeriam lebo vstávam v noci aj cikať :D aj za malým a tak som si povedala, že si idem len odsledovať ako a kedy a či vôbec býva ovulácia. nie, nemala by sa menič lut. fáza. ja som teraz 27DC a pozitívny teda asi pozitívny bol 18DC tak som 9DPO. Ale tak po pozitívnom ovulačnom prebieha ovulácia do 48hod takže ťažko povedať :D ale boli ma brucho ako pred ms,a le to mna vždy aj dva týždne :D skús teda zajtra test 🙂
Ahojte tak ja dnes 19dc. Teplota je dnes vyššia, vytok mam, stále zo mna ide, pocit mokra, musím mať intimku. Len teda ja to identifikovať neviem. Mala som uvulacne testy ale až citlivosť 25, bol trocha tmavší ešte na 14dc ale nebol pozitívny, ostatne slabucke. Dnes som si urobila 20tkovy, ten je taky pol na pol. Tak neviem ci už bola ovu včera alebo estelen bude 🤷♀️ dnes sa musíme poistiť ale až v noci a neviem, či by to aj bolo niečo platne tak neskoro po. Ale tak ktovie, možno ju bude mat ešte o pár dní. Len cez víkend ide muž na služobku, ach jooo

@iamkate ďakujem 🤗