icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
14. júl 2022

@zojeva mna uz od porodu nebolievalo a prislo mi to stale ako sok zrazu na wckosom sla a bum:( nolen teraz ten posledny cyklus som mala.ako za starych cias s velkymi bolestami :( taksa mozno vraciam do starych kolaji :D sraanda ze aj tebe vyslo hne dorve meranie tehotenstvo 🙂 mne vtedy mozno pomohla laparoskopi...vravia ze vtedy sa to skor podari

bejka90
14. júl 2022

@katkaholiova a ty ako?prisla ms alebo nie ???

bejka90
14. júl 2022

@patulka2 ahojki tak mohla by bytovulka keby tiostali hore teploty 🙂 drzim palce a zvedavo cakam dalsie dni ;)))

katkaholiova
14. júl 2022

@bejka90 dnes ano ☹️

bejka90
14. júl 2022

@katkaholiova skoda :( tebe to potom 4 dni klesalo postupne? :(

katkaholiova
14. júl 2022

@bejka90 presne kazdy den nieco☹️

sparkling
14. júl 2022

@katkaholiova ahoj Kati, ak mas od dnes ms tak sme obe 1 DC 🙂

bejka90
15. júl 2022

Dobre ranko. Dnesna teplota asi nieje velmi "pouzitelna" akosi som nevedela spat vnoci mozno 2-3 hodky som pospala, o 3:15som sa zobudila na dost silne menstruacne bolesti krize hlavne a trochu podbrusko, tak som sa ponahlala na wc, zabezpecit sa pre istotu...a zaspala som okolo 4 a o pol 6 meriam. Takze asi na prd dnesne meranie... no a test je snehobiely :,(ale ked sa to dnes nerozbehne pri tej neprijemnej bolesti tak sa zblaznim

patulka2
15. júl 2022

@bejka90 teoreticky, aj keby si mala neskor ovu, už by si aj tak bola dosť dpo, tak snáď sa ten test ešte ukaze.
A ja sa teplotne držím tak ako včera, trocha vyššie ale myslím si, že to začína ta rovinka na ovulku. Vždy mám caky baky a par teplôt pred sa ustáli. Tak som zvedavá.

zojeva
15. júl 2022

@bejka90 myslím, že už by na teste bol aspoň duch keby si tehotná lebo DPO si už dosť aj keby bola ovulácia neskôr...ale kým nie je ms tak nič nie je stratené 🙂

bejka90
15. júl 2022

@patulka2 noeste teoreticky by mohla byt ovulka na 14dc...ale vtedy som nemala hlien ani nic to len hypoteticky podla teplot...ale neriesim uz aj tak to nijak neovplyvnim

bejka90
15. júl 2022

@zojeva kebyze mam ovulku na 14dc tak by m ietse test nemusel ukazat... ale neviem no podla hlienu mi to vychadza tak ako je vyznacene... a ty ako dnes?

zojeva
15. júl 2022

@bejka90 čisto hypoteticky keby bola 14DC nemusel. Vravím pokiaľ nemáš ms tak nič nie je jasné a presne už to neovplyvníš ale teploty máš pekné...ja som dnes 28DC tak som zvedavá kedy mi príde ms či to bude v rozmedzí od tých 32 do 36 alebo nie ale ovulácia podľa ovu testov zhruba 18-19DC lut. fázu mam asi 14-15 dní takže 32-33DC by mohla prísť no uvidíme čo nato môj cyklus :D a dnes si robila test ráno ?

bejka90
15. júl 2022

@zojeva len so mto ranopokaslala s.tym wckom pred meranima nespanim :D takze to je take 50/50ci je ta twplota taka alebo nie..ale.to je jedno hlavne nech viem ci cakat ms ci nie lebo toto cakanie neznaaasam ked mam vsetko take citlive a naladu na vrazdenie :( :D hej hej dnes rano som robila test no ak mi to nepride neviem akou nahodou tak dlasi urobim v nedelu rano... ty kedy budes testovat?? 🙂

zojeva
15. júl 2022

@bejka90 uvidíš aká teplota bude zajtra 🙂 aj to veľa napovie...mňa bolia kríže aj brucho, ako pred ms ja ak budem testovať tak až budúci týždeň lebo my sa nejako nesnažíme (nebránime) ja skôr teraz sledujem tu ovuláciu a snažím sa upraviť si ms po pôrode :( stále je rozhádzana už rok a pol kadejako takže už vidím, že keby sa teraz začneme snažiť nebude sa dariť kým to nedám dokopy :D

patulka2
15. júl 2022

Ahojte dievčatá. Ja chytám taky ten pomyslení tik, že ovu bude teraz cez víkend. Jednak mi to píšu všetky appky, jednak mi testy trocha viac tmavnu a prevažne každý graf mam caky paky a pred ovu sa to vždy ustali na takú rovinku. Myslím si, že aj teraz to tak bude. Snáď to využijeme.
A hovorila som, že ako už nechcem zatiaľ lebo sa chystám do prace.. áno, teším sa do nej ale stále to mam v sebe vnutri, že by som veľmi chcela a preto asi aj s týmto pokračujem. Aj keď navonok hrám hrdinku, srdiečko chce asi niečo iné.

sparkling
15. júl 2022

@bejka90 bei no toto rozhodne nevyzerá, že by ti chcela príst ms, skôr to vypadá na “triphasic pattern” a vyskytuje sa najčastejšie v tehu grafoch 🫠 daj si to do googlu. Drzim palcaky

bejka90
15. júl 2022

@sparkling tak hej podoba sa :D ale uz by mi aj test urcite ukazal 15dpo..pri prvom synovi som uz na 13dpo mala pekne viditelnu slabsiu ciarku a teraz vobec nic :(

zojeva
15. júl 2022

@bejka90 lenže ak nie si 15DPO ale len 10DPO s ovu bola až 14DC tak ti nemusel test ukázať ☺️ Takze teraz už len čakať ☺️ Snáď teplota ráno bude nasvedcovat už tehotenstvo 😉

bejka90
15. júl 2022

@zojeva tak tak...rano je este daleko :( :D dufam ze uz budem aj spat normalne hahah nech mi nic neskresluje teplotu...ale itak sa mi zdaju byt tie teploty nizke :D pri malom som mala 36.9 a potom aj vyssie

kikita777
15. júl 2022

Dobrý večer žienky ja som sa chcela spýtať aj keď viem ze je to individuálne ale kedy ste na sebe zbadali prvé príznaky tehu ?

sparkling
15. júl 2022

@bejka90 presne ako pise
@zojeva . Inak na 12 dc je v poznamkach ta hviezdicka alebo co to je. Nie je to spinenie nahodou?

bejka90
15. júl 2022

@kikita777 ja pri prvom synovi ma zacali enormne boliet prsia asi 4 dni po ovulacii a som nechapala ze preco ma uz bolia ze etse kramy nemam dostat tak skoro 🙂 takze u mna to bolo brutal skoro co niekto vravi z etak skoro niesu lriznaky. Za mna jednoznacne su ak zena pozna svoje telo aspon ako tak nic extra ;) potom prisla unava poobedna ale to si uz nepamatam kedy bolo presne

bejka90
15. júl 2022

@sparkling kde? Umna? Ci u @zojeva? :D uz som zmatena :D

sparkling
15. júl 2022

@bejka90 ty. Prepac ☺️

bejka90
16. júl 2022

@sparkling hej mala som take mini"spinenie"

bejka90
16. júl 2022

Dobre ranko. No tak uz viem kam to speje tento mesiac.dnes najneskor zajtra to uz pride.....nevadi, skusime august 🙂

sparkling
16. júl 2022

@bejka90 ak na 12 dc bolo spinenie tak kludne to mohlo byt ovulacne spinenie.cize ovu mohla byt neskor. Mozno ten pokles nie je este definitivny

patulka2
16. júl 2022

Ahojte, tak ja dnes pokles, dúfam, že už ovulačný pokles. V noci a dnes už ma podbrusko boli ako na ms. Tak dúfam, že to bude. Ovu testy sú tmavšie ale ešte im chýba. No neviem ci to stihnem zachytiť.
Len mam takú situáciu včera pohotovosť, lieky na bolesť a liečbu na 15 dní. Co by ste robili? Snažili by ste sa ? Véd liečbu nemusím mať 15 dní presne a ak by som tehu bola, kým sa babatko napoji na krvný obed...

sparkling
16. júl 2022

@patulka2 normalne by som sa snazila… ved este nie si tehotna, tak babatku uskodit nemozes