Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patulka2 o tých bielich testoch pomlčím robila som pepino a je tam duch (podľa mna kanálik) ale tvarím sa už že nie je tam nič kým tam nebude čiara ako hrom :D nemeriam kvôli malému a v noci dosť beham po pôrode mi ten močový nejako hapruje a dosť často chodím cikať :D mohla by aj neskôr ovu ale chlap nebol doma :D veľmi pekne ti stúpla ta teplota už len nech sa drží...
@zojeva ty mas nejako vela duchov okolo seba :D ja som si urobila 3 testy ten cyklus a nenasla som ani jedneho :D inak tie noci aj ja mam niekedy hekticke a som dlho hore s malym aj 2 hodky asi mu idu posledne stolicky :( ale tiez nemam pocit zeby to nejak skreslovalo teploty alebo aspon ja som si to nejak nevsimla...
@zojeva @bejka90 dúfam, že moc neklesnem lebo ešte nikdy v žiadnom grafe sa mi nestalo, že by som mala taky skok po ovu, vzdy sa to vlečie a takto bude snáď ukážkový 😊 a vy ako?
@domulibalazova a ty ako Domi ?
@patulka2 dufajme dufajme ze bude vitazny ;))))) no ja nemam ake info podavat..som 3.den ms :D takze este 3-4 dni a ptoom zacbeme upenlivo pracovat :D ale meriam si teplotu aj teraz lebo ja v ustach meriam a som citala ze trebacely cyklus.. tak ale vlastne len kvoi svojej zvedavosti meriam ze ake hodnoty su pocas ms :D
@bejka90 Beji za mňa tiež odporúčam dole merať, podľa mňa je to rýchlejšie a presnejšie, ja som vždy dala nohy k sebe tak pípanie teplomeru ani muža nezobudilo…čítam že už máš MS, tak ty máš ovulaciu za dverami tak budem držať palce ❤️
@patulka2 Pati je to super, že človek vie že teda bola určite ovulacia, preto som aj merala aj testovala, krásne si stúpla tak sa drž pekne hore 😉 a čo sa mňa týka prvý deň mi mešká MS, teplota zvýšená, duphaston nasadený, cítim zmiešané pocity, testy sú pozitívne, ale ako som písala ja som mala zostatkové hcg, ak bude meškať týždeň, urobím digi a bude jasné či sa podarilo či nie 🙂
Ahojte baby, tak ja mam este stale ms… vzdy mam takto dlho. Ale dnes uz som zmerala teplotu a jakeby som spala v mrazaku. Ze 35,49. Nepamatam si, ze by som niekedy mala vobec takto nizku teplotu…
@domulibalazova ahojki.no len ci nebudem mat teraz chaos z toho ked zacnem merat dolu? A to pipianie tak aj tak to bude pipat kymsi to dam pred oci :( ale u mna nastastie nikoho nebudim spia jak zarezani :D aspon cez vikend...cez tyzden uz ide muz do roboty v tom case. No ale mozem vyskusat co to bude robit 🙂 tebe drzim palce aby ti meskala 🙂))
Tak som urobila aj dnes test keďže stále ms nikde 35DC, biely. Keďže mávam cca 14 - 15 dňovú lut. fázu súdim podľa predošlých 2 cyklov kedy som mala ovulaciu odsledovanu testami a aj podľa sona. Takze pravdepodobne ten 18DC nebol pozitívny ovulacny test buď bola neskôr ovulacia alebo anovulacny …neviem ako dať do poriadku ten cyklus 😳
@sunny_g Ahojky to máš pekný pokles, držím palčeky 🙏🥰
@bejka90 Beji meriaš aj teraz cez MS? Neboj nepipa stále, pár sekúnd pipa, ja ho vždy vytiahnem po dopípaní 😅, takže už len pozriem hodnotu a šupnem ho pod vankúš 🤪…ďakujem krásne, máme toho dosť za sebou od potratu, rešpekt mám teraz neskutočný 🙏 a samozrejme aj strach
@zojeva Ahojky, môžem Ti to len podoručuť, mne meranie veľmi pomohlo pochopiť ako v tomto smere funguje moje telo 🙂
@patulka2 Pati ahojky a tvoje teploty vyzerajú ako 🙂?
@sparkling Ahojky a gyn nehovoril nič na dĺžku menzesu? Na druhú stranu, myslím že sa ti pekne vyčistí endometrium ak máš dlhšie MS 🙂
@sparkling zaujímavé. Ja som práve rozmýšlala, či teploty v týchto horúčavách majú výpovednú hodnotu.
@domulibalazova hej meriam aj teraz cez ms v ustach :D no mozem potom skusit dolu meriat ked mi skonci len tak som to myslela, ze ked mam uz 2 cykly tak merane v ustach, tak uz viem cca ake hodnoty mam a ked zacnem meriat dole tak to budem mat "nove" teploty :D tak preto neviem ci zmenit miesto alebo nie? Verim, ze mas respekt, ale bude dobre neboj ;)

@zojeva tak už asi len čakať na ms ? Ale úprimne, konecne máš biele testy, po tých tvojich nonstop pozitivnych testoch aspoň máš istotu 😃 teoreticky, ak by si mala neskor ovu tak ešte uvidíš no. Ty tuším nemerias ?