icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patulka2
20. júl 2022

@zojeva tak už asi len čakať na ms ? Ale úprimne, konecne máš biele testy, po tých tvojich nonstop pozitivnych testoch aspoň máš istotu 😃 teoreticky, ak by si mala neskor ovu tak ešte uvidíš no. Ty tuším nemerias ?

patulka2
20. júl 2022

Ahooojte, tak dúfam ze tomu bude tak a ovulácia nakoniec bola. Žeby som ju aj tými testami kolko toľko odsledovala? Ak je pozitívne úplne neboli, mokro dole bolo a aj podbrusko bolelo. No skôr cez víkend ako v pondelok. Snáď to snaženie nedeľa, pondelok stačí. Uvidíme co ďalej 🙂

zojeva
20. júl 2022

@patulka2 o tých bielich testoch pomlčím robila som pepino a je tam duch (podľa mna kanálik) ale tvarím sa už že nie je tam nič kým tam nebude čiara ako hrom :D nemeriam kvôli malému a v noci dosť beham po pôrode mi ten močový nejako hapruje a dosť často chodím cikať :D mohla by aj neskôr ovu ale chlap nebol doma :D veľmi pekne ti stúpla ta teplota už len nech sa drží...

patulka2
20. júl 2022

@zojeva nooo ja mam tiez malého, tiež vstávam, aj som vstavala, sem tam som v noci aj hodinu hore ale tak dá sa to podľa mňa odsledovat. Na 23dc som bola tu hodinu hore a nejako sa to moc nezmenilo. Za pokus to môžeš podľa mna skúsiť 🙂

bejka90
20. júl 2022

@patulka2 ahojki no vyzera to pekne ;) no drzim palce aby to snazenie stalo za to ;)))

bejka90
20. júl 2022

@zojeva ty mas nejako vela duchov okolo seba :D ja som si urobila 3 testy ten cyklus a nenasla som ani jedneho :D inak tie noci aj ja mam niekedy hekticke a som dlho hore s malym aj 2 hodky asi mu idu posledne stolicky :( ale tiez nemam pocit zeby to nejak skreslovalo teploty alebo aspon ja som si to nejak nevsimla...

patulka2
21. júl 2022

Moja ukážková ovulácia. Dokazem si to tvrdiť, pretože teraz som ju vychytala všetkými možnými spôsobmi a nemuseli sme tu rozmýšľať ci bola alebo nebola. Tretí deň po a mam krásny výstup, to som nemala nikdy. Tak uvidíme za par dni 😊

zojeva
21. júl 2022

@patulka2 veľmi dobre toto vyzerá <3 pevne verím, že tento je víťazný graf 🙂

bejka90
21. júl 2022

@patulka2 waau suopper naozaj ukazkovy drzim palce ;))))

patulka2
21. júl 2022

@zojeva @bejka90 dúfam, že moc neklesnem lebo ešte nikdy v žiadnom grafe sa mi nestalo, že by som mala taky skok po ovu, vzdy sa to vlečie a takto bude snáď ukážkový 😊 a vy ako?
@domulibalazova a ty ako Domi ?

zojeva
21. júl 2022

@patulka2 ja ti dám uptade, že ms nikde takže ovu bola iný deň podľa mňa a nie 18DC-19DC podľa ovulačných testov...takže čakám

bejka90
21. júl 2022

@patulka2 dufajme dufajme ze bude vitazny ;))))) no ja nemam ake info podavat..som 3.den ms :D takze este 3-4 dni a ptoom zacbeme upenlivo pracovat :D ale meriam si teplotu aj teraz lebo ja v ustach meriam a som citala ze trebacely cyklus.. tak ale vlastne len kvoi svojej zvedavosti meriam ze ake hodnoty su pocas ms :D

patulka2
21. júl 2022

@bejka90 vieš čo, ja som merala v ustach ale pri malom je pohodlnejsie dole. Lebo strcim a čakám a môžeme sa medzitým rozprávať ako to vieme hneď z rána 😊 a on už vie ze maminka musí merať 🤣
@zojeva no tak to som zvedavaaaaa

bejka90
21. júl 2022

@patulka2 ze pohodlnejsie je dole? Noneviem :D no moj spi ked meriam ja meriam 5:15 :D hahaha ale aj moj vie ze meriam a ako meriam lebo obcas mi strci teplomer do ust nech si zmeriam ked vstane :D a moj este nerozprava vlastne rozprava ale tomu este nerozumieme :D

domulibalazova
21. júl 2022

@bejka90 Beji za mňa tiež odporúčam dole merať, podľa mňa je to rýchlejšie a presnejšie, ja som vždy dala nohy k sebe tak pípanie teplomeru ani muža nezobudilo…čítam že už máš MS, tak ty máš ovulaciu za dverami tak budem držať palce ❤️

@patulka2 Pati je to super, že človek vie že teda bola určite ovulacia, preto som aj merala aj testovala, krásne si stúpla tak sa drž pekne hore 😉 a čo sa mňa týka prvý deň mi mešká MS, teplota zvýšená, duphaston nasadený, cítim zmiešané pocity, testy sú pozitívne, ale ako som písala ja som mala zostatkové hcg, ak bude meškať týždeň, urobím digi a bude jasné či sa podarilo či nie 🙂

sparkling
21. júl 2022

Ahojte baby, tak ja mam este stale ms… vzdy mam takto dlho. Ale dnes uz som zmerala teplotu a jakeby som spala v mrazaku. Ze 35,49. Nepamatam si, ze by som niekedy mala vobec takto nizku teplotu…

bejka90
22. júl 2022

@domulibalazova ahojki.no len ci nebudem mat teraz chaos z toho ked zacnem merat dolu? A to pipianie tak aj tak to bude pipat kymsi to dam pred oci :( ale u mna nastastie nikoho nebudim spia jak zarezani :D aspon cez vikend...cez tyzden uz ide muz do roboty v tom case. No ale mozem vyskusat co to bude robit 🙂 tebe drzim palce aby ti meskala 🙂))

bejka90
22. júl 2022

@sparkling ahojki. Kolkodni mas ms? Fuha tak naozaj mas dost nizku teplotu :D nebok bars studeny teplomer? Alebo baterky nedochadzaju?moje minimum bolo 35.98

sunny_g
22. júl 2022

Vyzerá to dobre. Snáď ten dnešný pokles ešte je v norme a tento mesiac je ten víťazný ✊

bejka90
22. júl 2022

@sunny_g ahoj ano vyzer ato dobre ;) mna len zaujima ako to ze mas take vysoke teploty aj ored ovu? Ja som mala take v tehotenstve po ovu :D

sparkling
22. júl 2022

@bejka90 ja kolkokrat som schopna krvacat aj desat dni, niekedy viac… na nervy to je

bejka90
22. júl 2022

@sparkling och takto je moc.... so msi myslela ze ja dlho krvacam to som zvykla 8 max 9 dni teraz uz 6-7.... a s gynekologom si to neriesila?

zojeva
22. júl 2022

Tak som urobila aj dnes test keďže stále ms nikde 35DC, biely. Keďže mávam cca 14 - 15 dňovú lut. fázu súdim podľa predošlých 2 cyklov kedy som mala ovulaciu odsledovanu testami a aj podľa sona. Takze pravdepodobne ten 18DC nebol pozitívny ovulacny test buď bola neskôr ovulacia alebo anovulacny …neviem ako dať do poriadku ten cyklus 😳

sunny_g
22. júl 2022

@bejka90 juj kiežby ✊✊✊
Takéto teploty ja mávam od pôrodu druhého 🤔

bejka90
22. júl 2022

@zojeva no zaujimave :( skus dalsi cyklus (ak bude) aj merat ;) aj ked v noci vstavas ale nieco smerodajne tam bude urcite si myslim

zojeva
22. júl 2022

@bejka90 áno skúsim merať hádam cosi aspoň bližšie zistím …

bejka90
22. júl 2022

@zojeva tak podla mna hej aspon nejake "zachytne body" ;) a vyklycelkovo zvyknes mat kolko dni?

domulibalazova
22. júl 2022

@sunny_g Ahojky to máš pekný pokles, držím palčeky 🙏🥰

@bejka90 Beji meriaš aj teraz cez MS? Neboj nepipa stále, pár sekúnd pipa, ja ho vždy vytiahnem po dopípaní 😅, takže už len pozriem hodnotu a šupnem ho pod vankúš 🤪…ďakujem krásne, máme toho dosť za sebou od potratu, rešpekt mám teraz neskutočný 🙏 a samozrejme aj strach

@zojeva Ahojky, môžem Ti to len podoručuť, mne meranie veľmi pomohlo pochopiť ako v tomto smere funguje moje telo 🙂

@patulka2 Pati ahojky a tvoje teploty vyzerajú ako 🙂?

@sparkling Ahojky a gyn nehovoril nič na dĺžku menzesu? Na druhú stranu, myslím že sa ti pekne vyčistí endometrium ak máš dlhšie MS 🙂

michaelka_
22. júl 2022

@sparkling zaujímavé. Ja som práve rozmýšlala, či teploty v týchto horúčavách majú výpovednú hodnotu.

bejka90
22. júl 2022

@domulibalazova hej meriam aj teraz cez ms v ustach :D no mozem potom skusit dolu meriat ked mi skonci len tak som to myslela, ze ked mam uz 2 cykly tak merane v ustach, tak uz viem cca ake hodnoty mam a ked zacnem meriat dole tak to budem mat "nove" teploty :D tak preto neviem ci zmenit miesto alebo nie? Verim, ze mas respekt, ale bude dobre neboj ;)