icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patulka2
25. júl 2022

@sunny_g ahoj ja dnes teplota 36,85 a včera 36,80 takze držím sa cca rovnako na tých 80 a som 7dpo, ty si koľko?

bla111
25. júl 2022

ahojte baby, trochu odveci, ale nenapada mi, a ani som sa nedopatrala, kde by som mohla ponuknut folandrol. tak skusam tu. az by ste mali zaujem, muzovi ostali dve cele balenia a v tretom baleni ma 14 sackov.

patulka2
25. júl 2022

@bla111 Ahojky, ak by som dostala ms, tak by som jednu krabičku asi zobrala 🙂

sunny_g
25. júl 2022

@patulka2 dnes 9DPO a teplota včera ráno 37.20 a dnes 37.10, snáď je to stále okej. Test zatiaľ negat, ale zrejme ešte skoro 🤔

bla111
25. júl 2022

@patulka2 ty nic nedostavaj a dufam, ze sa neozves 🙂

bla111
25. júl 2022

a vkladate niektora aj progestanelle?

patulka2
25. júl 2022

@bla111 rozkaz sefe ale už sú kocky hodené, už len čakať na výsledok. A ja nevkladam nič.

zojeva
25. júl 2022

Uptade 3 😀 MS stále nikde 🥹nervy lebo ideme na dovolenku 🤦🏻‍♀️ Takze dostanem tam asi to snáď nie je ani možné toto už 😤

bejka90
25. júl 2022

@zojeva a test? :D ale tak to uz ti riadne meska ked mas dostat nie ?? Ja uz 7den mam ms a nedaj boze skoncit :,(

zojeva
25. júl 2022

@bejka90 nerobila som test naposledy asi pred 4 dňami a bol biely 😃 ale citim že už majú prísť boli ma brucho už čoraz viac ..minuly mesiac prišli až po vyvolávacke na 53DC čo sa mi nikdy nestalo ale asi bolo buchomicke tehu lebo čiarka bola ale slabla…ale nepotvrdené moje cykli boli ma 34-36 a už bol roka som mala max 28-29 takze neviem ci to teplo mo nerobí dobre 😀 7 dni mávam ja ms niekedy aj dlhšie veru

bejka90
25. júl 2022

@zojeva hmmmtak uvidime no tak uz len cakat :( stale len cakame a cakame :D chlapi to maju o kolko jednoduchsie v zivote

patulka2
26. júl 2022

8dpo, merala som o hodinu skôr ako zvyčajne tak som čakala nízku teplotu a ona takto strelila už o akom čase 🙊

bejka90
26. júl 2022

@patulka2 waaau suppperrr pekne vysoke teploty mas drzim vsetky prsty aj na nohach ;)

domulibalazova
26. júl 2022

Dievčatá moje…tak už tretí raz…💔, bohužiaľ cez víkend som začala špiniť v nedeľu hcg bolo 215, dnes už len 103…dúfam, že nebude nutný kyret a spustí sa samo krvácanie…ak nazbieram silu, začnem potom merať…

@patulka2 Pati teploty sú krásne ❤️

@bejka90 Beji tebe už skončil menzes ?

@sunny_g Držím palčeky, nech ďalšie testy úkažu dve čiarky, mne ukázalo vždy najskôr 11dpo 🙂

bejka90
26. júl 2022

@domulibalazova tak to mi je strasne luto :,(((( posielam vela sil neviem co na to povedat :,((( u mna to tak vyzera, ze midnes uz skonci dufam rano uz len take slabucke som mala tak hadam do vecera uz nebdue nic... takze zacne sa opat nive snazenie...ale myslim si ze tu ovulku som mala az na 14ty den takze ptedpokladam ze to tak bude ale uvidime co ukazu teploty ;)

adka3321
26. júl 2022

@domulibalazova :( velmi ma to mrzi. aj vies preco sa to deje?

domulibalazova
26. júl 2022

@bejka90 Jej tak super, uvidíš to teraz ubehne k ovulke raz dva a budeme sa tu podporovať a čakať na teploty 😍🙏, ďakujem Beji, ja som bola tak nastavená po tom všetkom, tíško som verila, no bohužiaľ 😞

@adka3321 Adi momentálne netuším, po minulom potrate sme všetko obiehali, vyšetrili, pochytili, v podstate bol problém v hematologii, kde povedali, že mám preventívne užívať Anopyrin a prísť až okolo 6-8tt…inak všetko v poriadku, dám si myslel do poriadku a uvidím, či si dáme pauzu alebo čo bude ďalej

mirus11
26. júl 2022

Žienky ako som sa bála,že mi príde ms presne na dovče,tak nakoniec budem mať ovulku až 28-29 DC,čo som veľmi rada,že nepríde presne na dovolenke.testy takéto teraz,tak ovu bude asi zajtra,i keď sa nesnazime,som velmi rada,že ovulka je tento cyklus takto neskoro

domulibalazova
26. júl 2022

@mirus11 Ja to stále hovorím, že sledovanie cyklu je skvelé ako pre snazilky, tak i pre nesnažilky

mirus11
26. júl 2022

@domulibalazova ja by som ani nič nesledovala,len teraz som to kvôli dovolenke chcela velmi vedieť,lebo mi to vychádzalo presne na dovolenku.a teraz aspom viem,že ms mi príde až keď prídeme domov.tak sa veľmi teším

sunny_g
26. júl 2022

@domulibalazova mrzí ma to 😔 prajem veľa lásky
Mne dnes prvý raz ukázal test pekného ružového ducha 🤗 tak verím že všetko pekne pôjde 💓 a neboj, zadarí sa aj tebe. Silno ti držím palceky 🌹

adka3321
26. júl 2022

@sunny_g ukaz ducha 😁😁

sparkling
26. júl 2022

@domulibalazova kolko dpo si bola?

domulibalazova
26. júl 2022

@sparkling Dnes som 18dpo, zatiaľ stále len špinim, ale hcg kleslo opäť…

sparkling
26. júl 2022

@domulibalazova mas odo mna ip…

sparkling
26. júl 2022

Tak baby, na mna to uz dnes ide, rozdiel medzi tymi testami je 1,5 hodiny. Za dalsiu hodinu bude uplne pozitivny si myslim. Ale zas prd z toho ked ovulujem z teh strany kde nemam vajcovod (mam to potvrdene aj sonom).

domulibalazova
26. júl 2022

@sparkling Moja 🥹, takže čakáš až na ďalší cyklus ?

domulibalazova
26. júl 2022

Musela som Vám to sem pridať baby…😅

patulka2
26. júl 2022

@domulibalazova Domuli veľmi ma to mrzí, toto je nefér, ako to môže Pan Boh dovoliť takým dobrým ľuďom. Nechápem. Posielam ti veľa síl a silnejšie objatie, sme tu s tebou ❤ držte sa 💋

sparkling
26. júl 2022

@domulibalazova áno, však tento cyklus to je nemožné… nejako viac ovuluje ten bez vajcovodu