icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patulka2
28. júl 2022

Ahojte.. no a ja dnes 10dpo. Ta teplota je pridaná o +0.1 keďže som bola skôr hore o viac ako hodinu. Aj tak si myslím, že už klesám a ze môžem čakať o taky deň dva ms. Pepino síce dnes niečo opäť naznačiť ale ostatne ani ň. Takže už sa chystám na ms 😊

lenusa20
28. júl 2022

@domulibalazova ahoj, je mi ľúto vašej straty. Sama to poznám. S terajším mužom sme už o bábo prišli trikrát. Skúsila by som ešte vyhľadať dobrého infektológa. Nám teraz po treťom zistili ureaplazmu. Už sme obaja po preliecení. Štandardne sa nevyšetruje. Doteraz nám to nikde nenašli. Tiež som na liekoch z hemat, pre diagnózu a mysleli sme si že už to bude ok. Ideme sa snažiť ďalej.

domulibalazova
28. júl 2022

@patulka2 Pati ten pokles ešte nič neznamená 😉, uvidíme ďalšie teploty, ja som mala tiež pokles a potom teplota vyskočila…i keď to takto skončilo, respektíve včera som ani nešpinila, dnes trošku, tak čakám stále na 🩸, len neviem či sa dočkám keď endometrium bolo v nedeľu 8mm…prajem Ti to veeelmi, aby teplota vyskočila a čiarka zosilnela ❤️. Pridávam ti aj môj graf, 10-11dpo pokles a potom teplota vyšla hore…

@lenusa20 Leni ďakujeme, čakám kým sa rozkrvácam, keď muž príde domov porozprávame sa, na jednu stranu chcem všetko dovyšetriť, na ďalšiu stranu momentálne nemám silu chodiť po lekároch, uvidíme ako sa mi to uprace v hlave, ďakujem za doporučenie…aj my už 3x…raz ešte pred tým než som vstúpila do tejto skupinky, potom prelom apríl/máj, bol nutný aj kyret a teraz zase…teraz to bolo kvôli tomu endometriu, nerastie…budeš aj aktívna v skupinke ? Moc Vám držím palce, verím, že už je všetko v poriadku a vyjde to a tehotenstvo príde čoby dup a budeš mať zdravé tehuľkovanie…

domulibalazova
28. júl 2022

@sparkling Určite raz vyskúšam, si k tomuto Nosifolu viac naklonená ako k Inofolicu ?

domulibalazova
28. júl 2022

@millky Jasné chápem, moc je v poriadku - vhodný na testovanie, ale niekomu táto metóda nesedí, takže ak si v tej skupinke, nemá zmysel testovať 😊

zojeva
28. júl 2022

Takze 41DC vypila som hádam liter červeného vina, že snáď už dostanem lebo brucho už na odstrel…robila som dnes test takze obdobie duchov začína 🤦🏻‍♀️

lenusa20
28. júl 2022

@domulibalazova ja som tu stále aj sledujem..len nepridávam graf lebo snažiť sa začíname až teraz. Doteraz sme si museli dávať pozor.

patulka2
28. júl 2022

@zojeva ja už straším 2 dní 🤣

zojeva
28. júl 2022

@patulka2 😀😀 problém u mna je ten, že by som už musela mat koľajnice pri takom meškaní 😀 dúfam, že ty za pár dni budeš mat take, že mi oci vybije 😀

zuzanaa2010
28. júl 2022

Ahojte dievcata..tak tento mesiac opat bojujeme aj my 🙂 ale teda som 15dc ale ovulacia asi este nebola ze?musim este par dni pockat..alebo?
Od pondelka pijem caj-skusila som cinsku medicinu,caj je nechutny a smradlavy,ale pijem🤣viem ze to moze trvat dlho..ale nadej zije vzdy ze?
Co hovorite na moj graf?🙏

domulibalazova
28. júl 2022

@lenusa20 Áno viem, mne to bolo vtedy veľmi ľúto čo sa Vám stalo 💔, verím že už bude dobre…aj ja tak, ak tu aj niesom aktívna, tak tíško sledujem 😊

@zojeva Bože môj, to je hrozne čo tebe tie testy robia 😞, nebolo by lepšie u teba testovať až 20/25ťkovymi ? Ja som zvedavá ako dlho budem mať zasa zostatkové hcg po tomto 😞

@zuzanaa2010 Zuzi ahojky, vitaj naspäť, držím palčeky, ako mávaš normálne ovulku? Ja si myslím že čoskoro bude tu 😊🙏

sparkling
28. júl 2022

@domulibalazova pozerala som to, on ma 4 g myo inositolu, co su ako dva sacky inofolicu a po prepicte sa mi to vidí to isté. V porovnaní s inofolicom nemá pánsku verziu, ale odporúčajú ho užívať aj mužom. 🤷🏼‍♀️ Asi ostanem pri inofolicu lebo je to plus minus to iste. Pstatne vitaminy aj tak užívam všetky zvlášť. Keby bolmzase dostupný miovarian, tak idem do toho. Tam jedno vrecko miovarian = 1 vrecko inofolicu ale cenovo bol lacnejší.

tufik07
28. júl 2022

@patulka2 ďakujem, no budeme sa snažiť 🙂 naše prvé vytúžené ❤️

zuzanaa2010
28. júl 2022

@domulibalazova ja mavam ovulaciu az okolo 19-20dc..ale tazko povedat mam dlhe cykly..budem zvedava na dalsie teploty,ale velke ocakavania nemam,potom nie je prilis velke sklamanie 🙂
A velmi ma mrzi co sa ti stalo Domi-velmi ti drzim palce,aby sa vam vsetko podarilo a hlavne aby sa vsetko dotiahlo do stastneho konca❤❤🙏

sparkling
28. júl 2022

@zojeva ty uz tie mama testy nekupuj 🤣🤣🤣🤣🤣

domulibalazova
28. júl 2022

@sparkling Pozerala som ani v Čechách ho nemajú, že by som nám ho doviezla, bývame pri hraniciach…

@zuzanaa2010 Budeme to sledovať s tebou, isto príde ovulka, ako sa cítiš Zuzi ? Ďakujem si zlatá, čo ti poviem, sú to miestami neopisateľné emócie 💔

zojeva
28. júl 2022

@sparkling keď inú tu u nás nemajú 🤦🏻‍♀️ Tak aj tak sa na ne vždy ulakomim 😂 musím si objednať z netu zas 😀

sparkling
28. júl 2022

@domulibalazova boze to je preklepov co som porobila. 🙈 ako keby to pisal analfabet. 🙈🙈🙈🙈 nie je veru nikde. A pritom sa dal kupit okolo 10-11 eur 30 sackov. Teda ked by som porovnala ze kupim dve balenia miovarianu tak by to vyslo okolo 22, max. 25 eur. Inofolic stoji tusim aj cez 30 a viac. Ako kedy a ako kde. Uz printych mnozstvach vitaminov co kupujem stale musim na to pozerat lebo to je euro tam, euro tam a zchvilku som na peknom rozdiele.

zojeva
28. júl 2022

Baby, asi a vellenou nemáte niektorá skúsenosť ? Ja som začala užívať teraz na úpravu cyklu, či náhodou

sparkling
28. júl 2022

@zojeva to vobec nepoznamy idem googlit

sparkling
28. júl 2022

@zojeva zaujimalo by ma kolko tam z tych zloziek je, akoze koncentracia. Vacsinu uzivam vsetko zvlast vo vyssich davkach.

kikita777
28. júl 2022

Ahojte ja som dnes ráno robila test a stále negatívny necítim sa dobre a aj prsia ma bolia meškajú síce len 2 deň ale keby som tehu uz by to zrejme ukázalo... Malinove niektorá niečo podobné?

zuzanaa2010
28. júl 2022

@domulibalazova ja ta obdivujem ze to tak zvladas..vies ja uz jedno dieta mam,ma 7...tak si vravim ze ked sa uz rok a pol snazime a nejde,tak aspon mam u syna..ale verim,ze na kazdeho sa raz stastie usmeje a vsetko bude ako ma❤🙏
Ja uz kazdym mesiacom ani neplacem ked pride ms...len ma hneva ze vobec ale ze vobec nepoznam ovulaciu..uvidim co so mnou spravi cinska medicina..mam aj fytosoju a neviem ci ju mam brat alebo az od buduceho cyklu..mozem ju zacat takto v strede cyklu?

patulka2
29. júl 2022

Už len vyčkať kedy začnú jahôdkové slávnosti.

zuzanaa2010
29. júl 2022

@patulka2 sledujem s napatim tvoje grafy tento mesiac..vyzeralo to nadejne😔skoda..

mar_tina14
29. júl 2022

@patulka2 Pati mne začali dnes🥴u teba to tento mesiac vyzeralo tak nadejne❤️ale nevadi, ideme dalej🤝💪. Ja mam od 3dc brat clostyl, tak som zvedava, ci to k niecomu bude🤷‍♀️.

patulka2
29. júl 2022

@zuzanaa2010
@mar_tina14 ja som clostyl mala a nic ale tebe dúfam pomôže.
Ja už som to čakala, už keď viem, že začnem klesať, že už to pôjde dole vodou. Ale som oka. Mam iba skôr pms, ako zla nálada ci plačlivosť. Ja doberiem ešte inofolic, lejdy už asi nedám. Inak ak by chcel posuniem ju. Len rozmýšľam, či dátum expiracie nie je terajší júl ci august. A ja sa idem dat dokopy lebo z týchto veci priberám 🙈 A vám dievčatá všetkým držím palce, budem na vás myslieť.

zojeva
29. júl 2022

@sparkling myslím, že to zloženie nie je úplne bohviečo, ale zas to mám všetko v jednom tak neviem 🤷🏻‍♀️

bejka90
29. júl 2022

@patulka2 joj skoda tak som verila ze to vyjde :(((

sparkling
29. júl 2022

@zojeva no ja by som asi pokupila vsetky vitaminy zvlast, vsak zinok, bkomplex, c vit, d vit… ked si vezmes zinok je tam 5 mg, ja mam v tabletke tusim 15 alebo 20 mg? Ono v tychto doplnkoch je vzdy vsetko a zaroven nic 🤷🏼‍♀️ Tak to dober a za tie peniaze si radsej pekne kup vsetko zvlast, lebo lacne to nie je veru. A este ti to urobi aj lepsiu sluzbu ked to budes mat vsetko samostatne.