Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kakatulik to už mám za sebou bola som na endokrinológii aj pred tehotenstvom aj počas aj po 😀 no pred tým som merala v ústach a malo to celkom dobrú výpovednú hodnotu tak skúsim aj teraz v ústach nie je mi po vôli veľmi merať dole 😀 uvidíme, potrebujem si hlavne upraviť cyklus lebo toto je na nervy cele zle to ani ked som prestala kojiť som to takto rozbombardované nemala 😳 a ešte doktorke zavolam či mi spraví celkový HP
@bejka90 Ahojky Beji ako teplota ? Snáď sa ovulka potvrdila 😊
@domulibalazova ahooj ;) no nijak :( klesla opat na 36.11 takze nebola este
@domulibalazova
@patulka2 dievčatá, som v tom s vami, ja tiež dnes 4dc. Tak snáď to aspoň jednej tento cyklus vyjde❤️
@mar_tina14 Mati vitaj v klube 🥂
@patulka2 och no tak nech to cim skor prejde:( ja som mala taky pocit po porodr ked som dostala az sa mi hlava nonstop tocila :(
@domulibalazova hej tak snad pride coskoro trosku citim podbrusko tak nejake procesy sa deju :D podla jednej appky mam mat dnes podla dalsej 3tieho :D takze uvidime aka bude realita
@domulibalazova
@mar_tina14 dievčatá aj idete merať? Ja neviem, ideme o tyzden aj na dovolenku, neviem ci nepôjdem podľa appky, aj 2 cykly predtým mi tak tuším vyšli. A dnes som si dala prvý inofolic a mam ich len 20 tak snáď nebude vadiť a neposkrype mi to keď nebudem ťahať celý mesiac. Neviem teda ci merať alebo nie alebo len po ovu 🤷♀️
@patulka2 Pati veď vy máte sexiku dosť, ak ti to hlava dovolí odpútať sa od merania tsk nemeraj, užívajte si dovolenku 🙂
Ja budem merať, plánujem ísť na gyndu koncom týždňa, ak bude sliznica nepripravená na snaženie tak prestanem…nechcem aby to dopadlo ako minulý mesiac, ak bude v poriadku, skúsime a budem merať ďalej, otázne je aj či budeme mať priestor, keďže muž je veľa času pracovne v zahraničí
@patulka2
@domulibalazova dievčatá ja neviem ešte, som taka pol na pol.🤔 10teho mam folikulometriu u gyn, tak uvidíme. Ja s vitamínmi som si povedala,že douzivam co mam ešte doma a koncim🤷♀️. Pati a ty užívaj dovolenku, na tvojom mieste by som teraz vypustila🥰. Domi, kedy plánuješ ísť ku gyn na kontrolu?
@mar_tina14 Mati dala mi termín na stredu o 18:30, to budem 7DC, uvidíme čo mi povie, myslela som si že mi dajú termín neskôr 🙏😅
Ty uvidíš podľa folikometrie?
@mar_tina14 tiež mam teda posledný inofolic co som nedobrala posledný cyklus, po ovu som to už flakala a ešte mam po exp lejdyvita 🤣 tam bolo 7/2022 tak ešte to dám a už neplánujem kúpiť, aspoň zatiaľ nie. No a ovu vychádza cca až týždeň čo prídeme z dovolenky. Takze myslím si, že asi zmeriam v tom čase ako sa poznám, aspoň budem vedieť kedy by ms mala nastať. Na toto je to fajn vec ak mam nepravidelnú ms.
@domulibalazova inak Domi, som rada, ze sa ti to nakoniec samé spustilo a nemusela si ist na kyret.
@patulka2 Presne ako si písala Maťke, je to fajn, že vieme v akej časti cyklu sme a kedy čakať MS 😊, tak skús zmerať až po dovolenke a je to. Inak ani ja teraz neberiem Inofolic, dnes som kúpila tinktúru z alchemilky na tu moju nešťastnú maternicu, lebo z čaju mi je už na grcku 😅. Pati som aj ja rada, ja by som kyret už podstúpila len ak by som bola v ohrození života, nikdy viac…
@zojeva Vidím ❤️, InTimed ti predtým neduchoval? Ja som takúto čiarku mala 11-12dpo 😊
@zojeva vidím 🙂 takúto čiarku som mala teraz na tomto teste po KET na štvrtý deň (čo je cca 9DPO)
@domulibalazova in time mi nikdy neduchoval ani livsane a dokonca včera sa mi marila taká slabá na livsane no uvidíme skúsim ráno zajtra ešte…nechápem, ale asi mám po pôrode nejaký strašný blok a vždy dostanem ale neskutočný strach pri pohľade na test ktorý by mohol byt pozitívny 😀 a pritom druhé dieťa chceme je to normálne ?😞 viete taká ta zvláštna emócia dúfam že ma tu zato nezbijete aby sme sa zle nepochopili dieťa je pre mna dar ♥️ Len asi po tom ťažkom pôrode a aj pri náročnom synovi som taká vystrašena a šťastná zároveň že ako čo bude…možno je to len kanalik alebo čo…ale tak vo všeobecnosti myslím či ste náhodou niektorá neprezivala takéto emócie

43DC a nič zas 🥹 ale na vyvolávačku nepôjdem tento mesiac zas už počkám kedy sa samé uráčia…stále nechápem jednu vec ako môžem mat hormóny super a cykly takéto 😀