Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
🤗 ďakujem ta take ženy a matky tu 😇♥️ ráno pridám test že čo tam bude 😊
@zojeva wau ty kokso normaaalne tam vidno 2 ciarky ;)))) juj no dufam ze budu stale silnejsie 🙂 ja som inak pri prvom tehu ked mi vysli 2 ciarky mala take.zmiesane pocity ked som zbadlaa 2 ciarky ze som plakala od stastia od strachu vrsvela som si ze co sme to urobili (pritom sme chceli) :D ale som si predstavila porod a bala sa ale potom starch presiel a uz som sa len nevedela dockat kedy budem drzat babo v rukach . A ja som strasny strachoput a do posledneho dna pred porodom som sa vobec nebala ;)
Dobre ranko dievcata..tak ja stale cakam na ovu...som 20dc...prajem vam pekny den 😉❤🙏
@zojeva-drzim palcena test🙏🙏
Dnešný ranný test je uplneee rovnaký ako včerajší takze uvidíme otestujem o dva dni 😊 možno mám zas len duchov bez príčiny 😀 uvidíme o dva dni či zosilnie test alebo nie
@domulibalazova Domi, prepáč, že sa pýtam. Ale prečo, že nikdy viac? Samozrejme, prajem ti aby si to už viac nemusela zazit.
Inak na dúfam, že mi dnes skončia lebo po týchto dvoch dňoch mam pocit, že som vykrvacala jaké potopy.
@adka3321 ja to hovorím tiež, že druhé nie a pritom asi to cítim inak. Ja som len rada, že nepôjdem súbežne dve materské za sebou, to som ozaj rada, že vypadnem už. Pôjdem si do prace a potom sa do toho lepšie pustíme 🙂
@zojeva no tak som zvedavá na zajtra 🙂
@patulka2 ja ani nie som az tak rada, ze som v robote spat, po navrate z materskej ma to tu uz strasne nebavi, ale tych 5 mesiacov nejako prezijem 🤭🤭 my sme doma zhodnotili, ze babatko malo prist kedy bol jeho cas. ze aj starsia uz bude do skolky chodit, nebude to take hekticke, ked by som bola doma s novorodencom a do toho dajme tomu 2 rocne dieta. takto budem mat aspon trochu volno, kym starsia bude v skolke a budem sa moct babatku bez vycitiek venovat
Baby som minulý cyklus po potrate po KET.
Tento cyklus som začala merať neskoro, len pre zvedavosť keďže som mala od začiatku cyklu také pichľavé bolesti v podbrušku, hlien tiež zvláštny … jednoducho zvedavosť ako sa ide moje telo chovať po tom všetkom …
Myslíte, že ovu už bola? Áno, viem, poznám pravidlá merania, ak ovu bola potvrdia mi to teploty nasledujúcich dní. Ale aj napriek tomu ma zaujíma čo na to hovoríte vy 🙂
@marinecka95 ahoj, ano myslim, ze uz bola, na 12 dc ak dobre pozeram. Skus doplnit na 9 a 10 dc nejake dve nizsie teploty vhodnote okolo 36,2 - 36,3, ci ti ju nevyznaci
@zojeva ty nas tu zase ides takto napinat? 🙈
Babule ja mam tento cyklus nasadeny po ovulke dufik kvoli tym spineniam pred ms. Tak snad pomoze. Inac tento cyklus som uz na 12 dc mala 24 mm folik, ovu test pozitivny. Ovulacne bolesti prisli vecer a potom v noci. Rano pri merani teploty na 13 dc mi teplota este nestupla ale doktorka kazala od 13 dc uzivat dufik. Niekde som aj citala, ze teplote trva 24 hodin kym stupne. Napriek tomu mam ovulku vyznacenu na 13 dc a graf divny… trojuholnicky si nevsimajte, ja zapisujrm az v priebehu dna.
@zojeva bolo by to neskoro, lebo folik mal 24 mm na 12 dc podla sono a aj bolesti som mala na 12 dc a potom v noci z 12 na 13 dc take, ze som predychavala. Inac zatial mi vzdy folik dorastol na 25 mm a praskol. Potom uz nic. Mam podozrenie na zle baterky v teplomere 🤬 len som na to prisla neskoro.
@sparkling no podľa mňa ak skutočne bola tak 15/16DC 🤷♀️ Prečo myslíš, že 12?
@marinecka95 ak bude ďalší teplotat vsoka,tak ti určite vyznačí.
@marinecka95 bola som na sono v car. 15/16 dc nebola urcite, pretoze od 13 dc beriem duphaston, cize by ju zablokoval.
@sparkling myslela som u mňa 🙂 že prečo si myslíš, že bola na dvanásty deň?
@kakatulik uvidíme 🙂 ale ja si myslím 15-16 DC
Ja som do piatku mimo civilizácie 😀 takze test až piatok najskôr vtedy už by malo byt jasne
@marinecka95 to môže byť. Ja to tiež tak mám že po poklese trošku stupne a az potom je ovu.
@kakatulik dnes ale ružovo špiním 🤷♀️ Sama sa už v tom mojom tele nevyznám a zvlášť teraz po tých hormonálnych “koktejloch” po IVF a KET a potratoch dva cykly za sebou 🙄
@marinecka95 tak ale toto moze byt kludne este ovulacne spinenie....ale...ak bola nahodou ovu na 12 DC tak aj implantacne spinenie.
@kakatulik ja si myslím, že na 12DC nebola, moja chyba je, že som si rozmyslela merať neskoro a tie teploty tam chýbajú. Keď som si vymyslela dve teploty pred začiatkom merania ukazuje ovu na 30.7.
a keď pridám ďalšie vyššie teploty na zajtra, pozajtra ukazuje 1.7 🤷♀️ Uvidíme, každopádne nasadím od zajtra progesterón, pretože si naozaj myslím, že ovu už bola 🥰
@kakatulik keď si vymyslím teploty pred tým ako som začala merať - vyznačilo ovuláciu na 30.7.
Keď napíšem ďalšie dni vyššie teploty na zajtra, pozajtra atď tak 1.8. 🤷♀️
@marinecka95 tak cakame.....mne to tiez tak nejak vychadza.
@marinecka95 no ano,lebo ten graf vycgadze z tej prvej teploty.....

@zojeva Ja som pôrod ešte nezažila, ale chápem ten strach keď vidíš pozitívny test, minulý mesiac som si to zažila, aj keď tam boli už koľajnice….joooj moc prajem nech zajtra pridáš pozitívny livsane 🙏🙏🙏 držím palce 🍀🙏