icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zojeva
30. júl 2022

43DC a nič zas 🥹 ale na vyvolávačku nepôjdem tento mesiac zas už počkám kedy sa samé uráčia…stále nechápem jednu vec ako môžem mat hormóny super a cykly takéto 😀

kakatulik
30. júl 2022

@zojeva a kedy ti robili ten hormonálnu profil. Aby mali prehľad, museli by urobiť HP minimálne 2xdo mesiaca, ak nie 3x.

patulka2
30. júl 2022

@zojeva ja som mala príčinu pcos. Minulý rok som mala cyklus 60dnovy, cele leto som ms nemala a predtým rok som tiež tak, 2 mesiace aj viac nemala, potom mala. Príčina bola teda tie pcos a ten inofolic mi pomohol.

zojeva
30. júl 2022

@kakatulik robila len 3DC potom nie… PCOS podľa doktorky nemám jednu cystu mi vysali v marci či apríli v centre reprodukcie a tiež nepovedali nič o PCOS…. Ešte skúsim ten infolic a ked nepomôže pôjdem nato asi komplexnejšie 🥺

bejka90
31. júl 2022

@zojeva ty kokos tak mna by uz porazilo :( ale inak mam sesterku aj svagrinu taku ze maju take dlhe cykly naozaj ze 1x za 2-3 mesiace ale ony to dajak zatial neriesili :(

zojeva
31. júl 2022

@bejka90 ja mám toto druhý mesiac 😞 inak som mala max 36 dňové priemerne tak 32 a teraz toto 🥺

kakatulik
31. júl 2022

@zojeva na úvod cyklu je taký prvý prehľad o hormonoch. Ale ak je veľmi dlhý asi bude problém ďalej.niekedy je slabá, alebo žiadna ovulácia,potom nedostatočne vyvinuté žlté teliesko, nízka produkcia progestetonu..... atď....ono všetko do všetkým súvisí.

zojeva
31. júl 2022

@kakatulik idem merať bazalku tento cyklus čo bude mohlo by to vypovedať o nejakom probléme s hormónmi ?

kakatulik
31. júl 2022

@zojeva nooo mohlo,ale nemuselo. Veď uvidíš. Hlavne meraj dole. A keď pôjdeš niekedy na krv,tak si nechaj skontrolovať aj štítnu żľazu. TSH.

zojeva
31. júl 2022

@kakatulik to už mám za sebou bola som na endokrinológii aj pred tehotenstvom aj počas aj po 😀 no pred tým som merala v ústach a malo to celkom dobrú výpovednú hodnotu tak skúsim aj teraz v ústach nie je mi po vôli veľmi merať dole 😀 uvidíme, potrebujem si hlavne upraviť cyklus lebo toto je na nervy cele zle to ani ked som prestala kojiť som to takto rozbombardované nemala 😳 a ešte doktorke zavolam či mi spraví celkový HP

bejka90
31. júl 2022

Ahojte. Tak ja som bola par dni ticho lebo sme boli na dovolenke a nejak nebolo casu mobilovat ale sledovala som vas :D u mna to vyzera ze bud bola ovulka alebo etse len bude uvidime... ale mam aj "obdobie mokra" aj podbrusko citim tak uvidime ako sa budu teploty vyvijat dalej...

bejka90
31. júl 2022

@patulka2 ahojki noako? Dosla ms alebo nie? ;)

domulibalazova
1. aug 2022

@bejka90 Ahojky Beji ako teplota ? Snáď sa ovulka potvrdila 😊

bejka90
1. aug 2022

@domulibalazova ahooj ;) no nijak :( klesla opat na 36.11 takze nebola este

patulka2
1. aug 2022

@bejka90 ahoj, jasneeee ze došla to už bolo znát. Som už 3dc a take šupy, že asi vykrvácam. Bolelo ma včera brucho taka klasika pohoda ale od večera, cez noc a teraz ako moooc krvacam, že uff. A ty pekne meraj a pridavaj, držím palce 😊

domulibalazova
1. aug 2022

@bejka90 Neboj čoskoro príde ❤️

@patulka2 Pati tak zasa spolu, ja som 4DC

mar_tina14
1. aug 2022

@domulibalazova
@patulka2 dievčatá, som v tom s vami, ja tiež dnes 4dc. Tak snáď to aspoň jednej tento cyklus vyjde❤️

domulibalazova
1. aug 2022

@mar_tina14 Mati vitaj v klube 🥂

bejka90
1. aug 2022

@patulka2 och no tak nech to cim skor prejde:( ja som mala taky pocit po porodr ked som dostala az sa mi hlava nonstop tocila :(
@domulibalazova hej tak snad pride coskoro trosku citim podbrusko tak nejake procesy sa deju :D podla jednej appky mam mat dnes podla dalsej 3tieho :D takze uvidime aka bude realita

patulka2
1. aug 2022

@domulibalazova
@mar_tina14 dievčatá aj idete merať? Ja neviem, ideme o tyzden aj na dovolenku, neviem ci nepôjdem podľa appky, aj 2 cykly predtým mi tak tuším vyšli. A dnes som si dala prvý inofolic a mam ich len 20 tak snáď nebude vadiť a neposkrype mi to keď nebudem ťahať celý mesiac. Neviem teda ci merať alebo nie alebo len po ovu 🤷‍♀️

domulibalazova
1. aug 2022

@patulka2 Pati veď vy máte sexiku dosť, ak ti to hlava dovolí odpútať sa od merania tsk nemeraj, užívajte si dovolenku 🙂

Ja budem merať, plánujem ísť na gyndu koncom týždňa, ak bude sliznica nepripravená na snaženie tak prestanem…nechcem aby to dopadlo ako minulý mesiac, ak bude v poriadku, skúsime a budem merať ďalej, otázne je aj či budeme mať priestor, keďže muž je veľa času pracovne v zahraničí

mar_tina14
1. aug 2022

@patulka2
@domulibalazova dievčatá ja neviem ešte, som taka pol na pol.🤔 10teho mam folikulometriu u gyn, tak uvidíme. Ja s vitamínmi som si povedala,že douzivam co mam ešte doma a koncim🤷‍♀️. Pati a ty užívaj dovolenku, na tvojom mieste by som teraz vypustila🥰. Domi, kedy plánuješ ísť ku gyn na kontrolu?

domulibalazova
1. aug 2022

@mar_tina14 Mati dala mi termín na stredu o 18:30, to budem 7DC, uvidíme čo mi povie, myslela som si že mi dajú termín neskôr 🙏😅
Ty uvidíš podľa folikometrie?

patulka2
1. aug 2022

@mar_tina14 tiež mam teda posledný inofolic co som nedobrala posledný cyklus, po ovu som to už flakala a ešte mam po exp lejdyvita 🤣 tam bolo 7/2022 tak ešte to dám a už neplánujem kúpiť, aspoň zatiaľ nie. No a ovu vychádza cca až týždeň čo prídeme z dovolenky. Takze myslím si, že asi zmeriam v tom čase ako sa poznám, aspoň budem vedieť kedy by ms mala nastať. Na toto je to fajn vec ak mam nepravidelnú ms.
@domulibalazova inak Domi, som rada, ze sa ti to nakoniec samé spustilo a nemusela si ist na kyret.

domulibalazova
1. aug 2022

@patulka2 Presne ako si písala Maťke, je to fajn, že vieme v akej časti cyklu sme a kedy čakať MS 😊, tak skús zmerať až po dovolenke a je to. Inak ani ja teraz neberiem Inofolic, dnes som kúpila tinktúru z alchemilky na tu moju nešťastnú maternicu, lebo z čaju mi je už na grcku 😅. Pati som aj ja rada, ja by som kyret už podstúpila len ak by som bola v ohrození života, nikdy viac…

zojeva
1. aug 2022

Dnešný in time 10DPO možno 11 podľa styku podľa ovu teda neviem keďže toto je 45DC

zojeva
1. aug 2022
domulibalazova
1. aug 2022

@zojeva Vidím ❤️, InTimed ti predtým neduchoval? Ja som takúto čiarku mala 11-12dpo 😊

marinecka95
1. aug 2022

@zojeva vidím 🙂 takúto čiarku som mala teraz na tomto teste po KET na štvrtý deň (čo je cca 9DPO)

zojeva
1. aug 2022

@domulibalazova in time mi nikdy neduchoval ani livsane a dokonca včera sa mi marila taká slabá na livsane no uvidíme skúsim ráno zajtra ešte…nechápem, ale asi mám po pôrode nejaký strašný blok a vždy dostanem ale neskutočný strach pri pohľade na test ktorý by mohol byt pozitívny 😀 a pritom druhé dieťa chceme je to normálne ?😞 viete taká ta zvláštna emócia dúfam že ma tu zato nezbijete aby sme sa zle nepochopili dieťa je pre mna dar ♥️ Len asi po tom ťažkom pôrode a aj pri náročnom synovi som taká vystrašena a šťastná zároveň že ako čo bude…možno je to len kanalik alebo čo…ale tak vo všeobecnosti myslím či ste náhodou niektorá neprezivala takéto emócie