Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@domulibalazova nie tento mesiac netestujem ovu testami..skor skusam ci funguje ten cinsky odvar co pijem a akupunktura na podporu ovulacie..preto len meriam...ale vcera ma bolelo brucho vecer a dnes teplotu trosku poskocila na 36,51..tak uvidime ako sa bude vyvijat dalej🙏😉
@bejka90 áno, manžel odchádzal v nedeľu (sex pred odchodom) a ovulácia prebehla v piatok. 🤷♀️ Sama som sa čudovala keď MS neprichádzala a miesto toho som len špinila 🤷♀️ A test som si urobila po týždni tohto špinenia (veď predsa je “nemožné” takto otehotnieť 😂 všetko je možné, asi mali ideál podmienky 🥰
@domulibalazova moc vám držím palce nech vám to vyjde ❤
@marinecka95 som zvedavá o pár dní držím palce ❤
Ozaj dievcata, chcela som sa opýtať, nemá tu niektorá skusenost s Vellenou? Malo by to byt podobne ako lejdyvita taky prášok.
@patulka2 ďakujem, meriam len do piatku, na dovolenku teplomer neberiem. Teda len zajtra ešte 😂 nech sa deje čo sa má 🙂
@marinecka95 Wau tomu sa hovorí bojovné spermijky 🥳😂, snáď aj môj muž má také ak by nám čas nehral do kariet 🙏😉. Teším sa že sa ovu potvrdila, tak už len silno držať palčeky a od zajtra oddych na dovolenke ❤️, užite sú krásnu dovču 🍀.
@patulka2 Pati, veď mi si tu držíme jedna druhej, všetky naraz ❤️, snáď nám pribudnú do skupinky dobré správy 😊, aj plánuješ kúpiť tú Vellenu?
@domulibalazova naozaj je všetko možné ❤️ Keď to má vyjsť tak to vyjde a tie potvorky si počkajú 😀❤️
Áno ovu potvrdená, teším sa veľmi a už len čakať a veriť ❤️🫶
Dám si večer dcl vínka, skusim sa odreagovať, nech sa deje čo sa má ❤️
Myslím aj na Vás ❤️ Snáď sa pridáme do nejakej skupinky tehuliek 🤰
Takze nemusím ani testovať dnes prišla ms…takze už aj in time mi duchuju 😀🤷🏻♀️ Tak už neviem asi nebudem testovať už ničím
@zojeva ja som min.cyklus skusila intime tiez.jeden som namocila no mocu a druhy do vody..by si neverila aka kolajnica bols na teste,ktory bol namoceny do vody..🤧ja mam pocit ze jedine co neduchuju su top testy z dm..inak vsetko..este mozno Livsane
@zojeva to ma mrzí ale tento test mi nikdy nikdy neduchoval .. a vlastne žiadny. Keď mal byť prečo pozitívny tak bol pozitívny naozaj a ak nie tak žiadna čiarka 🤷♀️ už naozaj neviem čím to je, že Vám to duchuje 🫣 a to podotýkam, že testujem takmer každý cyklus už štvrtý rok.
@marinecka95 nechápem ani ja, keby som tu nedávala fotky tak ma mate asi za blázna 🙈😀
@zojeva veď práve, že ten test som videla a aj som ti písala, že vidim // a že som taký mala po KET na 4/5 deň. Stále ti robí takého ducha? Nesilnel?
@marinecka95 ja som robila pondelok kde bol ten duch a dnes lebo som bola preč v horách tam som netestovala a dnes je tam zas len duch a rozbieha sa ms akože už na 50DC na čase 😀 dobre že som nerobila tie ovulacne testy od 13DC až do dnes 🙈😂 22DC som prestala a to sa mi zdalo že boli pozitívne dokonca a nakoniec nebol ani jeden
@zojeva och 🙆♀️ No ja budem testovať cca o dva týždne tak som zvedavá, nakoľko mám in time testy ako osvedčené, najkrajšie mi čiarka tmavla - že či bude duch alebo nie :D schválne sa na to zameriam 🙂
@bejka90 držím palce 🙂 ja som mala ovulku 1.8, takže sme v tom spolu 🫶
Ja už nemeriam, odchádzame na dovolenku. Testujem na 14-15DPO 🫢
@marinecka95 hej hej pozerala som ze nam to cca rovnako vychadza 🙂 ja uvidim ako dlho vydrzim cakat s teatovanim ale chcela by som na 13-14dpo tak uvidim :D ale ja meriam dalej ;) juj a keby ti vysloooo tak 31 mame vyrocie svadby tak by to bolo prekvapko pre muza 🙂 ked dovtedy ovsem budem vediet byt ticho :D
@marinecka95 a samzorejme aj ja drzim palce ;)
@bejka90 je to celé také zvláštne, minulý cyklus potrat po KET a teraz ovulacia v rozumný deň cyklu, to sa mi bežne nestáva, cítila som akosi, že ovulácia prebieha a teda skúsili sme šťastie aj bez CAR 🙂
Veď aj lekári tvrdia, že je žena po potrate plodnejšia 🫶😂 spolieham sa na to. Dnešným dňom to vypúšťam z hlavy a ide sa na dovolenku 😀 po návrate začína testovacie šialenstvo 😂
@marinecka95 peknu dovolenku vam prajem ;) no ja som bola rped 2 rokmi na laparoskopii kvoli cyste vybrali aj vajecni kaj vajcovod a presne 2 mesiace ptoom ako sme sa zacali snazit hned sa aj podarilo;) laparo vraj tiez pomaha ;)
@zojeva Toto ozaj nieje normálne 🤔😤, my dve sa budeme musieť testovať zrejme 25ťkovymi testami, tie snáď duchovat nebudú a hlavne nebudú dávať falošnú nádej 😉😌
@zuzanaa2010 Zuzi doteraz to boli pre mňa top testy…no u mňa je problém so zostatkovým hcg…Livsane som tiež pár krát použila, boli super, tetaz objednávam jedny z Aliexpresu prirovnala by som ich k tým Livsane, spoľahlivé bez duchov 😅
@bejka90 Super, tak uz len čakáme v vzrušení a napätí, držím všetky palce čo mám 😇
@marinecka95 Zlatko súhlasím, u mňa to tiež platilo že po potrate je žena chytľavá…užite si krásnu dovču 🥰
@domulibalazova ja sa tusim tej ovulacie nedockam..co je toto za cyklus🤧😔😔
@zuzanaa2010 joj no dufam ze dorazi ;( v aplikacii inak dost neskoro je vyznacena ako predpokaldana... to mas take dlhe cykly?
@bejka90 zial mam take dlhe..vyznacuje to podla posledneho cyklu a tenbol 47 dni..uz som si myslela zw sa to blizi..okolo toho 20dc.ale teplota o tom nenasvedcuje zial..
@zuzanaa2010 Potvorka jedna 😔, verím že príde, mávaš Zuzi aj anovulačné cykly?
U mňa 10DC divný cyklus, také divné pocity v podbrušku, teplota si tiež robí čo chce…🙂😂, v noci sa budím prehadzujem…🥹
@bejka90 Beji u teba ako teplotka ?
Tak zienky,už sme sa vrátili z dovolenky,a dnes aj dorazil hneď ms.tak som veľmi šťastná,že to pekne pockalo,až pokiaľ sme sa vrátili z dovolenky.

@marinecka95 ahojki. Ti vazne 5 dni vydrzali tie potvory a pockali na ovulku v tebe? Dobreeee akize citala som ze mozu tolko vydrzat ale nechcelo sa mi tomu verit ;)