Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bejka90 ahoj, no u nás to tiež nevyzerá nádejne. Včera sme v noci prišli z dovolenky, po sexe som trošku zašpinila tak som ráno urobila test. A výsledok? White, white, white 😂 test čistý ako božie oko
@marinecka95 ahoj joj tak tosme dopadli :,(
Ahojte, tak ja dnes 16dc a začínam s meraním. Dnes som mala akoby vaječný bielok a trocha mam mokro. Tak som zvedavá ci ovu bude skôr ako o tyzden podľa kalendára. Som si povedala, ze ešte jeden mesiac dám keď mám na to čas. Potom už na to asi zabudnem. Lieky neberiem žiadne, začala som s inofolic ale aj som skončila. Už nechcem riskovať, že mi ovu oddiali, možno po ovu Ai ich dám nech to dopijem.
@marinecka95 obe som si urobila dnes rano :D lebo sa mi zdalo na tom prvom teste ze nieco trosicku vidno tak osm tolko lustila ze mi spadol na zem a akoby sa to roztriaslo co rozmocilo...... tak som si urobila dalsi o 2 hodiny... no v casovom limite to bolo velmi malo viditelne ledva naozaj tak to trebalo hore dole naklanat a az teraz cca po 2 hodkach je to tak lepsie viditelne ze to aj fotak zachyti tak ja neviem.no viem ze sa po casovom limite uz nema spoliehat bars na vysledok :( len neviem ci to niesu kanaliky hm??
@marinecka95 no som zvedavá na vás baby. Kiežby vám ms nedorazila. Sledujem vás tu potichu 😊 @bejka90 no neviem posudit ci to je čiarka alebo kanalik 🤷♀️
@michaelka_ dakujem! Ale uz to bolo tak nastavene ako si pisala..tak neviem..mozno preto mi to nechce nahodit,lebo som zacala len pred 3 dnami merat,uvidime dalej
@patrixxx23 je to nastavené že samo vyhodnotí..ale keď si zadala že si mala pozitívny ovu test tak to hodilo čiaru.
@bejka90 ja si myslim ze je pozitivny…🙂🍀
@bejka90 nooo vidno čiarky ale baby tu často pridávajú tieto testy a vraj takéto čiary na nich sú bežné. Vyskúšaj urobiť inú značku testu. Ale držím palce aby tie čiarky boli ozajstné ❤️
@patulka2 ďakujem, no dnes som 13 DPO takže čiarka by už asi mala byť keby to bolo 🤰… 🤷♀️
Nevadí 🙂
ja som 11DC meriam teplotu a budem robiť aj ovulačné som zvedavá kedy a či budem mať ovu...zistila som, že toto sa začalo po covide takéto cykly...ale bude to informačné lebo muža mám preč :D
@adules
@bejka90
Baby, pridávam sa do klubu neúspešných pre tento cyklus 😀
Na teste nič, beloba. Dnes som 14DPO tak asi aj vysadím progesterón.
My sme sa snažili len “ak motyka vystrelí” - som totiž po dvoch potratoch po KET v máji a júli. Teraz nás čakajú nejaké vyšetrenia tak sme chceli využiť “hluché obdobie”, keďže na ďalší keď pôjdeme až po výsledkoch z vyšetrenia čo odhadujem na december/január.
@marinecka95 tak ja som myslela, že by ti mohlo vyjsť lebo keď som bola na folikulometrii, mala som až 4 dominantné folikuly, preto mi nepočuli ani ovitrelle, lebo , že to by boli minimálne troj ata, ale keď máme skúšať, a ujme sa minimálne jedno a asi nič. No mne napríklad doktor ani utrogestan nespomínal, len ovitrelle. A to už bude tretí cyklus s clostilbelgytom, takže potom pauza..
Smutná som z toho lebo zasa sa snažíme viac ako rok a ešte aj doktor povedal, že najneskôr do 35 rokov otehotnieť, pretože mi chce dať hormonálne teliesko ako prevenciu pred rakovinou, lebo je veľká pravdepodobnosť , že ju môžem dostať nakoľko ju po 35 dostala aj moja mama , aj sestra 🥺
@marinecka95 akoze neviem ci mi uz sibe,ale ja tam nejaku palicku vidim 😀 ale to bude asi kanalik 🤷🏻♀️Ty tam nevidis nic??
@patrixxx23 veru nevidím 😂 bola tam naozaj len jedna čiarka … skúsim pre istotu ešte test zajtra ale myslím, že to už dobre nebude 😂
@adules držím palce aby ti to vyšlo 🥰

Dobre ranko. Tak ja som dnes klesla, zacina mi pripadat graf ze pomalicky klesa :( na teste daco velmi slabucke vidno ked ho pootacam, no neviem ci to nieje len kanalik, tak isto to vidno ako pred 2 dnami a kedze som dnes 12dpo tak by to uz malo byt nejak vidno :( takze si myslim ze tento mesiac uz nic z toho. Vy ak oste na tom?