Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bejka90 ahoj, som zvedavá na tvoje testy 🥰 držím palce
Áno, ešte dovolenkujeme - nemám to tu kedy čítať. Testy som dva pribalila ale rozhodla som sa, že otestujem až v pondelok doma 😘😀
@marinecka95 jaj ja ze ste uz po dovolenke tak si ju uzivaj ;) ja som tiez chcela povodne az v pondelok ale nevydrzala som:D
@domulibalazova napísala som Ti súkromnú správu.
@maja367 ahoj. Dost mas ten graf ako na trampoline 🙂 tak ti skacu teploty hore dole? Ci merias v inych casoch? A tu ovu co ti vyznacilo tak neviem neviem ci bola, ked tam nieje dodrzane to pravidlo :( ci? U mna takto zaujimavo... o 3 dni mam dostat tak uvidime, dufam ze nedostanem :(inak aj ja som mala tento mesiac plno noci ze som velmi zle spala a bola so mviac hore ako spala a nejak nemam pocit zeby mi to skreslovalo teploty aspon nejake "vyjyvy" nevidim po dobre prespanej noci a prebdenej
@maja367 hmmm no velmi zaujimave grafy mas ja neviem akoze ja v tom tiez niesom velmi skusena tiez meriam 3.cyklus :D ale podla tohto mi nevychadza nejak ovulacia u teba absolutne.. neviem nech sa vyjadria skusenejsie baby...a este teplota ked dostanes kramy ma klesnut a nie tak vyskocit takze nechapacky mam :D
@bejka90 tvoj graf vyzera slubne 🍀
@patrixxx23 to dufam no ked ho porovnam s minulomesacnym tak vyzera lepsie 🙂 minuly mesiac mi uz isiel dolu kopcom tak uvidime
@patrixxx23 vieš čo popravde na testy nemám čas vzdy zabudnem.
@maja367 chapem…tak skus aspon testovat len v tie dni,kedy si myslis ze ovulacia zacne,ze ci sa to zhoduje s grafom
@patrixxx23 ja napr 2-3 dni pred mám aj hlien. Niekedy viac inokedy menej...a niekedy mám aj poriadne kŕče alebo len slabé bolesti.. teraz ma bolelo na ľavej strane..jeden deň. A odvtedy nič. 😔
Veď budem sa sledovať ďalej a uvidíme. Budúci mesiac môžem skúsiť aj testy.
@maja367 jaj,tak je potom fajn ked si citis takto ovulaciu 🙂 ja si teraz meriam bt prvy krat,tak som zvedava aky ,,blaznivy” graf vyjde mne 😀
@patrixxx23 ako mám divoký..ale pozerala som a niesom výnimka 😁..jj citim...a keď som mala hlien pred ovuako je vyznačebe teraz sucho ako na sahare 😁
Možno len nejaké hormonálne zmeny...ktovie..
Ty si ktorý deň cyklu? Hod sem graf
@maja367 no ja som dnes 28 den cyklu a len vcera som mala pozitivny ovulacny test,co ma dost prekvapilo,ze az tak neskoro..ale podla bolesti podbruska to sedi 🤷🏻♀️ A meriam len odvcera,tak este to graf ani nieje 😅 no som inak zvedava na zajtrajsiu teplotu…vcera rano 36.2 a dnes 36,1 🤷🏻♀️
@patrixxx23 ahoj ja som v Tom nováčik meriam prvý mesiac, ale mne to vyznačilo samo na základe meranych teplôt a aj mi to sedí možno jeden deň neskôr
mi to zaznacilo
@patrixxx23 musíš isť do setings potom detektor overide setings potom rekomanded advantaced. Či tak nejak. Do nastavení sa tostaneš v pravom hornom rohu. Take tri čiarky.

@tufik07 no bodaj by si pravdu mala, 😄 aj v tom, aj s tou jednodňovú záležitosťou, že to bude