icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
14. aug 2022

Dobre ranko. Tak ja som dnes klesla, zacina mi pripadat graf ze pomalicky klesa :( na teste daco velmi slabucke vidno ked ho pootacam, no neviem ci to nieje len kanalik, tak isto to vidno ako pred 2 dnami a kedze som dnes 12dpo tak by to uz malo byt nejak vidno :( takze si myslim ze tento mesiac uz nic z toho. Vy ak oste na tom?

marinecka95
14. aug 2022

@bejka90 ahoj, no u nás to tiež nevyzerá nádejne. Včera sme v noci prišli z dovolenky, po sexe som trošku zašpinila tak som ráno urobila test. A výsledok? White, white, white 😂 test čistý ako božie oko

bejka90
14. aug 2022

@marinecka95 ahoj joj tak tosme dopadli :,(

patulka2
14. aug 2022

Ahojte, tak ja dnes 16dc a začínam s meraním. Dnes som mala akoby vaječný bielok a trocha mam mokro. Tak som zvedavá ci ovu bude skôr ako o tyzden podľa kalendára. Som si povedala, ze ešte jeden mesiac dám keď mám na to čas. Potom už na to asi zabudnem. Lieky neberiem žiadne, začala som s inofolic ale aj som skončila. Už nechcem riskovať, že mi ovu oddiali, možno po ovu Ai ich dám nech to dopijem.

bejka90
Autor odpoveď zmazal
bejka90
14. aug 2022

@patulka2 ahoj tak budemna teba intenzivne mysliet nech mas cim skor ovu a nech sa uz zadari konecneee ;)

bejka90
14. aug 2022

@marinecka95 obe som si urobila dnes rano :D lebo sa mi zdalo na tom prvom teste ze nieco trosicku vidno tak osm tolko lustila ze mi spadol na zem a akoby sa to roztriaslo co rozmocilo...... tak som si urobila dalsi o 2 hodiny... no v casovom limite to bolo velmi malo viditelne ledva naozaj tak to trebalo hore dole naklanat a az teraz cca po 2 hodkach je to tak lepsie viditelne ze to aj fotak zachyti tak ja neviem.no viem ze sa po casovom limite uz nema spoliehat bars na vysledok :( len neviem ci to niesu kanaliky hm??

zojeva
14. aug 2022

@bejka90 nooo za mna viditeľná čiarka, ale za mna kým nie je koľajnica tak negatívny 😀 ale určite je vidno aj druhu…

patulka2
14. aug 2022

@marinecka95 no som zvedavá na vás baby. Kiežby vám ms nedorazila. Sledujem vás tu potichu 😊 @bejka90 no neviem posudit ci to je čiarka alebo kanalik 🤷‍♀️

patrixxx23
14. aug 2022

@michaelka_ dakujem! Ale uz to bolo tak nastavene ako si pisala..tak neviem..mozno preto mi to nechce nahodit,lebo som zacala len pred 3 dnami merat,uvidime dalej

maja367
14. aug 2022

@patrixxx23 je to nastavené že samo vyhodnotí..ale keď si zadala že si mala pozitívny ovu test tak to hodilo čiaru.

bejka90
14. aug 2022

@patulka2 vsak toto vyzera to vselijako.. tak nic istava uz len cakat :(

patrixxx23
14. aug 2022

@bejka90 ja si myslim ze je pozitivny…🙂🍀

marinecka95
14. aug 2022

@bejka90 nooo vidno čiarky ale baby tu často pridávajú tieto testy a vraj takéto čiary na nich sú bežné. Vyskúšaj urobiť inú značku testu. Ale držím palce aby tie čiarky boli ozajstné ❤️

marinecka95
14. aug 2022

@patulka2 ďakujem, no dnes som 13 DPO takže čiarka by už asi mala byť keby to bolo 🤰… 🤷‍♀️
Nevadí 🙂

zabka1987
14. aug 2022

@zojeva som ti aj zabudla napísať . U mňa tie krásne paličky boli vadne iba . Včera prišla ms

sparkling
14. aug 2022

@bejka90 to je taky krasny graf ❤️❤️❤️ Drzim palce aby ciarocka silnela

bejka90
14. aug 2022

@sparkling tak mne.pride ze ide uz dolu pomaly :( ale tak uvidime zajtra co to spravi...v utorok mam dostat

zojeva
14. aug 2022

@zabka1987 no tie pepino sú absolútne nespoľahlivé podľa mna. Jedine, ktoré ja môžem napríklad robiť je Dr max alebo livsane ostatne ma vždy sklamali teda poslednú dobu a kým by neboli koľajnice ani tým už neverím 😀 ale další mesiac a cyklus a nová šanca 🤗

zabka1987
14. aug 2022

@zojeva ja sa už vykaslem na to 🤣👍 toľko som minula za testy ,že som si niečo mohla kúpiť už

adules
15. aug 2022

Dobre ránko, tak ucmna už asi nemá význam robiť test. Skôr len počkať a volať doktorovi, že môže predpísať opäť clostilbelgyt. 😔

bejka90
15. aug 2022

Dobre ranko. Tak ja dnes opat pokles a test je ovela menej viditelny ako vcerajsi, takze asi uz nic z toho u mna

adules
15. aug 2022

@bejka90 sme na Tom rovnako

bejka90
15. aug 2022

@adules tak to ano :,(

zojeva
15. aug 2022

ja som 11DC meriam teplotu a budem robiť aj ovulačné som zvedavá kedy a či budem mať ovu...zistila som, že toto sa začalo po covide takéto cykly...ale bude to informačné lebo muža mám preč :D

marinecka95
15. aug 2022

@adules
@bejka90
Baby, pridávam sa do klubu neúspešných pre tento cyklus 😀
Na teste nič, beloba. Dnes som 14DPO tak asi aj vysadím progesterón.
My sme sa snažili len “ak motyka vystrelí” - som totiž po dvoch potratoch po KET v máji a júli. Teraz nás čakajú nejaké vyšetrenia tak sme chceli využiť “hluché obdobie”, keďže na ďalší keď pôjdeme až po výsledkoch z vyšetrenia čo odhadujem na december/január.

adules
15. aug 2022

@marinecka95 tak ja som myslela, že by ti mohlo vyjsť lebo keď som bola na folikulometrii, mala som až 4 dominantné folikuly, preto mi nepočuli ani ovitrelle, lebo , že to by boli minimálne troj ata, ale keď máme skúšať, a ujme sa minimálne jedno a asi nič. No mne napríklad doktor ani utrogestan nespomínal, len ovitrelle. A to už bude tretí cyklus s clostilbelgytom, takže potom pauza..
Smutná som z toho lebo zasa sa snažíme viac ako rok a ešte aj doktor povedal, že najneskôr do 35 rokov otehotnieť, pretože mi chce dať hormonálne teliesko ako prevenciu pred rakovinou, lebo je veľká pravdepodobnosť , že ju môžem dostať nakoľko ju po 35 dostala aj moja mama , aj sestra 🥺

patrixxx23
15. aug 2022

@marinecka95 akoze neviem ci mi uz sibe,ale ja tam nejaku palicku vidim 😀 ale to bude asi kanalik 🤷🏻‍♀️Ty tam nevidis nic??

marinecka95
15. aug 2022

@patrixxx23 veru nevidím 😂 bola tam naozaj len jedna čiarka … skúsim pre istotu ešte test zajtra ale myslím, že to už dobre nebude 😂

marinecka95
15. aug 2022

@adules držím palce aby ti to vyšlo 🥰