icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
15. aug 2022

@marinecka95 joj tak sa mozme znovu snazit :( teraz mi vychadzaju plodne dni cca v obdobi blizko vyrocia haha tak hadam sa zadari na vyrocie :D no este uvidim kedy mi presne vyjde ovulka... ty mas kedy dostat ms?

bejka90
15. aug 2022

@adules drzim aj ja prsty nech sa uz dalsi cyklus podari 🙂

marinecka95
15. aug 2022

@bejka90 ja som už mala mať 😂 mám krátku luteálnu fázu (bez progesteronu 8 dní max) dnes som 14DPO.
Ale asi mi to drží len progesterón, ak sa zajtra čiarka na teste nezjaví tak ho vysadím a čakám na MS 🙂

patrixxx23
15. aug 2022

Inak baby chcem sa spytat,vadi ked si meriam BT digitalnym teplomerom na jedno desatinne? Ci treba mat na 2 desatinne miesta?

adules
15. aug 2022

@patrixxx23 ja som si teraz tak merala, lebo som ešte nemala bazalny a keď som to porovnávala vychádza to o +- 0.02 rozdiel. Lebo som to porovnávala.

bejka90
15. aug 2022

@patrixxx23 tak jedine v tom je nevyhoda ze nebudes vidiet vacsie "rozdiely" tak budes mat tie teploty viac menej v 1 linii kym vyraznejsie nieco nestupne alebo neklesne lebo m ysi zapiseme aj 36.35 aj 36.39 ale u teba to bude bud 36.3 alebo 36.4 neviem ako zaokruhluju teplomery.. takze jedine v tom je "nevyhoda"

patrixxx23
15. aug 2022

@bejka90 no ved to 😕

bejka90
15. aug 2022

@patrixxx23 rakze ja by som si kupila bazalny 🙂 tento cyklus domeraj s tymto a potom novy s bazalnym

patrixxx23
15. aug 2022

@bejka90 jj,spravim tak …aj ked v kutiku duse dufam,ze buduci cyklus uz nebude treba 🙂 ale to by bolo velke stastie,ak sa podari na prvy krat

lenkike
15. aug 2022

Ahojte, chcem sa opýtať, nemáte skúsenosť či a ako vaginálna mykóza môže ovplyvniť bazálnu teplotu a hlien? Pred týždňom som si všimla svrbenie, na druhý deň som nasadila liečbu a v tom istom čase mi stúpla teplota, akoby prebehla ovulácia, ale hlienovy príznak tomu nenasvedčoval. Tak som z toho trochu jeleň 🙈

bejka90
16. aug 2022

@patrixxx23 drzim palce 🙂 nam sa prvy syn podaril hned na prve meranie 🙂

marinecka95
16. aug 2022

@bejka90 ahoj, no ako dnes?
Ja potvrdzujem negativitu 😂 žiadny gasper sa tam neobjavil 😂

bejka90
16. aug 2022

@marinecka95 ahojki. Ja som dnes netestovala, lebo mi klesla zas teplota z 36.58 na 36.35...3.den mi to kleslo takze ja uz cakaam krize ma dost bolia :( takze uz nech je to za mnou a mozme sa zacat opat snazit 🙂 ty nemas ziaden naznak zeby si mala dostat? Teplotu si nezmerala?

marinecka95
16. aug 2022

@bejka90 absolútne nič necítim, ale 15DPO už by nejaká čiarka bola. Nevadí 🙂 progesterón už dnes nedám a budem čakať MS.
Nechávam do ďalšieho KET tomu voľný priebeh, nakoľko pre vyšetrenia, ktoré nás čakajú nesmiem užívať žiadne lieky a u mňa to bez nich proste nejde 😀
Tebe držím palce ❤️

adules
16. aug 2022

@bejka90 @marinecka95 tak dievčatá, aj mne dnes teplota klesla ešte viac ako včera a o hodinku na to som zistila, že už som prvý deň cyklu. Takze už clostilbelgyt je predpísaný

bejka90
16. aug 2022

@adules uz aj ja hlasim 1dc prave som to zistila :D takze sme v tom spolu ;)

marinecka95
16. aug 2022

@adules
@bejka90
Baby a ja už špiním 😂 keby niet progesterónu tak je to už určite MS. Nevadí, ja budem 1DC zajtra 😂

zuzanaa2010
16. aug 2022

Ahojte..myslite ze uz sa to zacina tvarit ako ovulacia?alebo stale nic🤣🤷‍♀️

zojeva
16. aug 2022

@zuzanaa2010 skúsenjšie sa vyjadria asi lepšie ja som tiež zvedáva čo povedia 🙂 ale podľa mna ovulácia nebola z dôvodu, že poovulačné majú byť vyššie ako tie pred ovulačné..ale som tiež zvedavá čo povedia skúsené baby 🙂

bejka90
16. aug 2022

@zuzanaa2010 no teoreticky by uz mohla byt konecne ta ovu ten 31dc 🙂 podla mna ;) tak uz len cakat a sledovat ako sa to bude vyvijat 🙂

bejka90
16. aug 2022

@marinecka95 no ja odpadnem :D dnes je asi den kramov alebo co hahha aj kamoska jedna mi pisala ze dnes dostala :D

patrixxx23
16. aug 2022

@marinecka95 Ja viem,som hrozna,ale ked som si upravila tu fotku,tak tam stale nieco male vidim 😅😅🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Uz mi hrabe z toho ,,hladania duchov” ale pozri,ty tam nevidis nic ani teraz?

bejka90
16. aug 2022

@patrixxx23 ktory den si po ovu? Graf neprilozis? Ja tam bohuzial nevidim nic ale je dost zlej kvality fotka a duchov je tazke odfotit :( odskuslaa som si to posledne dni :D

bejka90
16. aug 2022

@patrixxx23 akoze nejaky tien tam vidim ked tak lepsie pozeram ja som hned priblizovala foto a tak nrbolo vidno :D nevies to hodit do negativu abo svetlejsie urobit tu fotku?

patrixxx23
16. aug 2022

@bejka90 🤣 to nieje moj test,ale od @marinecka95 co pridala dnes rano,a ja som si to poupravovala tu fotku,tiene,jas,kontrast…🤣🤣🤦🏻‍♀️

patrixxx23
16. aug 2022

@bejka90 treba na to pozriet zdaleka,nepriblizovat..nejakeho ducha tam vidim 😀 ale uz asi je to prd platne,kedze dotycna zacala krvacat 😕

marinecka95
16. aug 2022

@patrixxx23 naozaj tam nič nieje 😂 nikdy som to nerobila ale keďže píšeš, že vidíš - dala som do negativu a naozaj NIČ 😂

patrixxx23
16. aug 2022

@marinecka95 uff 😕 ja som ten typ ze - nadej umiera posledna 😀 ale pokial len spinis,a nekrvacas,budem stale dufat 😁

bejka90
16. aug 2022

@patrixxx23 hahahaha tak ty nemas chybu :D a ja som aka blba nevsimla so msi z eto je ta ista fotka :D

marinecka95
16. aug 2022

@patrixxx23 ja tiež verím do poslednej chvíle ale naozaj tam nič nie je 😂