icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
20. aug 2022

@zuzanaa2010 och jaj :( tak to uz neviem ci sa.dockame tej ovulky:( kolko dni mas cyklus?

patulka2
21. aug 2022

No ja ti nevieeem 🤔 asi nebola 🙈

majoralka
21. aug 2022

Dievčatá, viete mi poradit? Podľa grafu bola ovulka asi vcera na 13dc. Ale je mi to divne, kedze výtok mam krémovy a bolesti ziadne, co pri ovu mavam, ako aj egg hlien 🤷‍♀️ Ale teda ak bola vcera a dnes rano sme az boli spolu s manželom, tak nie je šanca na otehotnenie, ze? 😞 a este, dnes som namerala teplotu 36,6 ale merala som o skoro hodinu neskor ako inokedy, tak som si dala o 0,10st.menej

zojeva
21. aug 2022

@majoralka uvidis podľa dalších teplôt ja mávam poovulacne teploty okolo 36,8 každá sme síce iná ale ja si myslím, že z tejto jednej teploty ešte nie je jasne či bola 😊

zojeva
21. aug 2022

@patulka2 vyzerám, že nie 🧐 a tebe nemohol infolic na ovulaciu ? Chcem skúsiť tiež som 17DC ovu testy negatívne a teplota nízka už ma nebaví mat takéto nekonečne cykly 😳😀

majoralka
21. aug 2022

@zojeva ja mavam poovulacne teploty tak od 36.5 hore….takze ovu fakt podľa nich mohla byt vcera…tento mesiac vypúšťam 😞

bejka90
21. aug 2022

Zenyja akoze teraz uplme mimo....ale vy vsetky mate take kratke ms...? Ako pozeram vo vasich grafoch... to len ja mam 7-8dni??? :,( vsak to na porazenie...

domulibalazova
21. aug 2022

@patrixxx23 Ahojky aj sa teplota stále drží hore ?

@zuzanaa2010 Zuzi tvoj graf riadne skúša tvoju trpezlivosť však ?

@patulka2 Pati toto ale máme mesiac 🤭🙈…

@majoralka Tiež by ma to zaujímalo, ono vraj vajko prežije 12 hodín od ovulky potom zaniká, tak neviem tiež či to vajko zanikne prvý deň po zvýšení BT, alebo ešte tesne pred zvýšením 🤔

@bejka90 Ja mávam 3 dni, iba druhý deň krvácam silnejšie, niekedy ešte po tých 3 dňoch mám pár kvapiek špinenia…

zojeva
21. aug 2022

@bejka90 ja mám 7 dni tiež ms zvyčajne

majoralka
21. aug 2022

@domulibalazova ja to chápem tak, ze ovulacia je vtedy, ked folikul praskne a vypudí vajíčko a odvtedy je schopné tych 12-24 na oplodnenie…

bejka90
21. aug 2022

@domulibalazova tt kokoos dobreee tak ja mam dnes uz 6ty den a ja mam stale jasne cervrnu krv akoze na porazenir..to kebyze ja idrm niekde na tyzrnkvu dovolenku a vyvhytam ms tak to celu dovolenku mam :;(

bejka90
21. aug 2022

@zojeva Spon v tom niesom sama :( :D

patrixxx23
21. aug 2022

@domulibalazova ahoj,stale rovnako,nic zaujimave sa nedeje 😕

patrixxx23
21. aug 2022

@bejka90 ja mam 4 dni a potom este 2-3 dni spinim

bejka90
21. aug 2022

@patrixxx23 zatial mas pekny graf 🙂

zojeva
21. aug 2022

Ešte mu asi chýba však ? Ale keď ráno bol bledší tak môžem skúsiť ešte pred spaním či zosilnie ? Alebo sa Vám stalo že bol takýto a potom zas zbledol ? 😃

patrixxx23
21. aug 2022

@zojeva este mu kusok chyba,podla mna zajtra bude pozitivny

zojeva
21. aug 2022

@patrixxx23 skúsim zajtra 🧐 minule som mala takýto 16DC a ms som dostala na 49DC takze som zvedavá či zosilnie zajtra

patrixxx23
21. aug 2022

@bejka90 myslis?podla mna je taky ,,kludny” ,ze sa nic nedeje 😃🤷🏻‍♀️Ziadny naznak uhniezdenia,nic

patrixxx23
21. aug 2022

@zojeva no pekne dlhy cyklus si mala…tak potom urcite si nemala ovu na ten 16dc ,urcite neskor…nerobila si si vtedy ovu testy?

patrixxx23
21. aug 2022

@zojeva ja tento mesiac som mala ovu az na 28dc,tak tiez budem mat dlhy cyklus,40 dni urcite 😕

zojeva
21. aug 2022

@patrixxx23 práveže robila, ale som myslela teda že 16DC keď mi vyšiel takýto test a zistila som že teda vtedy nebola ovulacia 😀 tento mesiac aj meriam tak som zvedava..mne posledné dva cykly takto hapruje a mam podozrenie že zato môže prekonanie covidu 🤷🏻‍♀️ Tak uvidíme..a mávaš takto dlhé cykly či toto je výnimočne ?

patrixxx23
21. aug 2022

@zojeva vies co,minuly mesiac som mala tiez 40 dnovy 🤷🏻‍♀️ Neviem,ale teraz cez leto som viac v strese,viac prace a este aj to hrozne teplo 😵‍💫 tak neviem,mozno z toho…ale sa tesim,ze ovu prebehla,tento mesiac som sa rozhodla ,,sledovat” moj cyklus,zapisujem teplotu a robim ovu testy…ale inak vacsinou mavam dlhsie cykly vzdy,tak 33-35 dni

patrixxx23
21. aug 2022

@zojeva robis si aj grafy,vsak?

zojeva
21. aug 2022

@patrixxx23 meriam prvý mesiac, z dôvodu že sa mi rozbadzal ten cyklus 🤦🏻‍♀️ Ešte nepracujeme na druhom mimi len s prvý sme tiež čakali kým sa podarí tak sa snažím dať cyklus dokopy ak by sme sa rozhodli že do toho ideme lenže ako tak pozerám bude to asi ťažké 😃

patrixxx23
21. aug 2022

@zojeva aha,chapem..no,moze byt covid ten dovod,preco sa ti tak rozhadzal..tak sa sleduj 🙂 ale vies co ,never tomu,mozno by sa vam zadarilo hned..nikdy nevies..vies ako to je,ten kto ma vsetko odsledovane,perfektnu ovu,pravidelny cyklus,obaja zdravi,tak vtedy sa im just nedari 🤷🏻‍♀️

bejka90
21. aug 2022

@patrixxx23 nie kazdy ma znizenu teplotu pri uhni3zdeni, ja som tiez nemala jedine ak 13dpo:D vtedy mi klesla teplota ale to uz je neskoro asp9n ja tak viem ze do 11dpo je uhni3zdenie takze n3viem co to bolo u mna :D

patulka2
21. aug 2022

@zojeva co ci inofolic? Ja som ho začala brať a aj prestala.
@domulibalazova ty tiež furt nič? Ja bud mam také nižšie po alebo ešte vôbec nebola 🙈 ale posledne dve noci neviem ci beriem do úvahy. Mali sme ťažší vikend an co sa spánku týka, aj alkohol a tak celkovo. Ale mam sucho, predtým som mala mokro tak neviem no.

patrixxx23
21. aug 2022

@bejka90 no tak teraz mi davas nadej,ze stale este nieco moze byt 😁 som zvedava na zajtra,aj celkovo tento mesiac..myslis ze o 2 dni by som mohla skusit test? 🫣

bejka90
22. aug 2022

@patrixxx23 no ako dnes teplota? Taak mozes vyskusat niektorym ukaze aj 9dpo a niektorym nie. Ale tak za pokus nic nedas;) aj ked ja som si povedala ze najskor 11 alebo 12 dpo sa budem testovat uz lebo to nema zmysel u mna skorej..alebo uvidim zas ako vydrzim :Daj minule som si to vravela a uz som testovala 10dp9 :D