Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patrixxx23 ja tak viem ze je rovnaka a co meriam 2.mesiac tak ju mam rovnako dlhu 13 dni 🙂
@bejka90 aha,no super..takze sa snazite aj vy druhy mesiac?
@patrixxx23 tak teraz zacina 3.cyklus co skusame. Zatial to beriem s rezervou 🙂 ak sa do januara nepodari tak sa opytam gynekologa ze co on na to... uvidime
@bejka90 hej,chapem…boze,ja by som si tak priala aby sa nam to podarilo (vsetkym zenam to prajem) a kiezby sme sa stretli v skupine -tehulky 😃 inak ako vidim ,sem do tejto skupiny chodi malo zien,nevadi ,aspon budem mat o vas lepsi prehlad 😁
@bejka90 🤣🤣🤣ti napisem zajtra ked bude zase na bode mrazu🤣kks des..aj keby bola tak sme nesnazili tak nic...uz nech je po tomto cykle
@patrixxx23 haha fo máš pravdu tiež som mala chaos keď nás tu bolo viacej 😃
@bejka90 snáď ďalší cyklus sa neukaze ako klamlivy ale víťazný 😊 a áno, napísala som moju skúsenosť 🙂
@patrixxx23 vidím 🫶 nech len silnie
@patrixxx23 ja tiez vidim🤷♀️❤🙏
@patrixxx23 aj ja vidim 🙏🏻
Ja dnes takto…ani FF si neni istý ovulkou 😁
@patrixxx23 jeeee aj ja vidiiimdrzim velmi palce
Joj zeny ta ja este furt mam ms uz 8.mi den to je na porazenie uz :,( ja si to odnesiem aj za 3 zeny :D
Ahojte dievčatá, mám na vás otázočku, tento mesiac som si začala merať BT teda od 12DC, 13DC mi vyšiel pozitívny ovulačný test a mala som aj ovulačné bolesti a plodný hlien, teplota sa nasledujúci deň len mierne zvýšila, následne na 19DC sa teplota zvýšila riadne preto mi appka označila za deň ovulácie 18DC, ovulačný test bol však negatívny. Má niekto z vás takúto skúsenosť? Som v tom nová a nevyznám sa veľmi, za každú odpoveď ďakujem 😊
Dakujem baby,ste mi potvrdili ze si nenamyslam 😀 lebo ja v poslednej dobe vsade vidim nejaku ciarku,fakt 🤣 i ked ja si myslim,ze to je len falosny duch,aj na nete maju vselijake recenzie tieto testy 🤷🏻♀️ A vcera som si objednala novy teplomer na meranie BT a nove ovu testy 😀 vsak uvidime,bude co bude
@veronkka_1 ahoj,tak si to tam skus manualne nastavit den ovulacie,i ked ani ja neviem ako sa to robi 😅 vy sa tiez snazite? Lebo ten pokles a nahly narast by mohlo byt uhniezdenie 🙂
Ahojte... Takže týždeň som tu nebola, táto menštruácia bola strašná, neskutočne silná, a ešte do toho migréna, nebola som schopná nič robiť, bola som rada, že som navarila, ešte aj malý do toho ochorel, ale merala som 🤣... Takže začíname znova, v piatok by som mala ísť na folikulometriu, takže uvidíme, či budú folikulky...
patrixxx23 ďakujem za odpoveď, áno snažíme vyše roka a stále nič, zatiaľ sme to však nechávali na náhodu, či sa zadarí alebo nie, ale zrejme to takto nepôjde…Nedržala by sa teplota po uhniezdnení stále vysoko? pretože mne dnes trocha klesla tak neviem, nechcem si nič namýšlať aby som nebola sklamaná
@bejka90 fuha,no to ti nezavidim…ja mavam 3 dni take silnejsie a potom uz len spinim,ale dost dlho,aj 3-4 alebo aj 5 dni,a je to tiez otrava
@veronkka_1 no hej,mala by vystupit…ako vidim si 10 den po ovu,tak isto ako ja 🙂este treba merat,nic nie je iste,je skoro este 🙂
@patrixxx23 áno 10, treba čakať no na dobré sa oplatí 😇 ale tebe sa už niečo ukazuje na teste nie ?
Neveriim tomu…toto uz duch nieje!
@patrixxx23 gratulujem 🙂 držím palce
@patrixxx23 to isto duch nieje❤🙏
Dakujem baby ❤️ Este tomu neverim
@patrixxx23 vau, pekna čiarka 🥰👍🏻 nech len silnie 🙏🏻

@bejka90 ano,aspon budem vediet 🙂 a ked napriklad teraz budem mat tu lut.fazu dlhu 12 dni,tak to bude stale tak ci sa to moze aj menit?