Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@senta_sofia Nebuchlo, ja bucham az 22-24 den cyklu a cykly mam tak 35 - 36 dni, to mi robia naschval, aby som mohla stresovat kazdy cyklus o tyzden dlhsie, to mam taky bonus od tela. 😀
Ahojte prosím Vás poradte mi....stiahla som si aplikáciu na značenie BT ale ja sa v nej neviem vyznať...prosím pomôžte mi stým 😉
@danka1603 idealne by bolo napisat aku aplikaciu, ci to mas v PC alebo v mobile 😉
@senta_sofia jaj aj som zabudla,mam to v mobile a volá sa ff mobile....
@danka1603 a co konkretne ti nejde? ja som teda pouzivala fertilityfriend v pocitaci, prihlasovala som sa cez ich stranku, ale co viem, vyzaduju registraciu...
@senta_sofia bohužiaľ nie, vôbec sa tam nedá nič meniť, čo ma štve, požiadam admina 😀
@lucky14 Objednavam z http://www.homehealth-uk.com/medical/ovulation-... Ale ak mas 20 mIU, tak mas tie citlive. Skus skor testovat parkrat za den, ked mas pocit, ze uz to pride. Niekedy aj 2-3 hodiny spravia rozdiel 🙂. Ak si merias teplotu, tak vies potom na 100% zistit, kedyze to ta ovulacia vlastne bola.
Inak @rybkaa ma tie ovulacne testy v ponuke v inzerate, co ja kupujem.
@micikatka jeeej,vidim tam dusika 🙂 nech silnie,drzim palce 🙂
@zarzisia ach moja,co to ten graf robi... je mi to luto,ale neboj,ono to raz pride,musi,my si to vsetky zasluzime ako napisala @paskolinka a @mawiya tes sa,ze mas krasneho chlapceka pri sebe a je zmyslom tvojho zivota a pozri na mna,musela som sa s vela vecami zmierit,resp naucit sa s nimi zit,stalo sa to z dna na den a doteraz to rozdychavam,ale bojujem,kazdy vecer som si pichala so zavretymi ocami konske davky,je mi vselijako,ale je to nic oproti silnej tuzbe a neviem ako to dopadne,no bojujem,zajtra ma caka odber a narkoza,pospinkam sa a dufam,ze ked sa zobudim aspon mi oznamia,ze mam zrele kvalitne vajicka a mm spermijky... a zacne kolotoc... drz sa
@senta_sofia nieže nejde ja to tam neviem ako to spustiť ☹ ako zapxsovsť....
@danka1603 no mne vzdy po prihlaseni zobrazilo taky kalendar, klikla si na den, v ramci ktoreho chces zapisat teplotu a zadala si hodnotu
@senta_sofia idem to poskúšať hádam na to prídem 😉 ale dakujem za pomoc 🙂
@danka1603 pokukaj, lebo teda minimalne zadavanie teploty mi prislo dost blbuvzdorne 😀
@kubisova no a uz s Fytosoju uzivala? Ak nemas roblem so stitkou, tak Ti urcite neuskodi. Kedze ja mavam dlhsie cykly, tak uzivanie som si dala taketo: od 3 DC do 7 DC a davkovanie : 4-4-5-5-6 a uzit ich vsetky naraz. U mna pomahaju a tvoria sa aj foliky, co mam odsledovane aj doktorkou na folikumetrii.. A mavam aj kratsi cyklus s fytosojou, takze ja odporucam...
@jaja9891 drzim na zajtrajsok palce 🙂

@paskolinka na buduci tyzden by som chcela si kupit fytosoju....nemalo by mi to nijak uskodit vsak.....a pomohla by