icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kubisova
12. nov 2014

@paskolinka na buduci tyzden by som chcela si kupit fytosoju....nemalo by mi to nijak uskodit vsak.....a pomohla by

senta_sofia
12. nov 2014

@bosoriak a myslis, ze to este nebuchlo? 😀 inak vitaj, sa mi paci, ako si pochopila vyznam tejto temy "zdielat krajne zufalstvo z negativnych testov a pitomych bazalnych teplot"... @rybkaa, fakt ani toto nejde doplnit do popisu temy?😀

paskolinka
12. nov 2014

@kubisova to sa skor s @adamnela porad, ja som to nebrala...

kubisova
12. nov 2014

@adamnela idem sa teba spytat...na buduci tyzden by som chcela kupit fytosoju tak by mi nemala ako uskodit....a pomoc hej ci

kubisova
12. nov 2014

@adamnela idem sa teba spytat...na buduci tyzden by som chcela kupit fytosoju tak by mi nemala ako uskodit....a pomoc aj hej ci

bosoriak
12. nov 2014

@senta_sofia Nebuchlo, ja bucham az 22-24 den cyklu a cykly mam tak 35 - 36 dni, to mi robia naschval, aby som mohla stresovat kazdy cyklus o tyzden dlhsie, to mam taky bonus od tela. 😀

lucky14
12. nov 2014

@bosoriak veru neviem tiez som si to nikdy nevsimla. Ale myslim ze 20mlU. Mala som asi 3 rozne druhy. Mozem sa spytat odkade objednavas? Skus sem pridat link ak mozes. Dakujem

mata1512
12. nov 2014

@rybkaa co hovoris na moj graf???

danka1603
12. nov 2014

Ahojte prosím Vás poradte mi....stiahla som si aplikáciu na značenie BT ale ja sa v nej neviem vyznať...prosím pomôžte mi stým 😉

senta_sofia
12. nov 2014

@danka1603 idealne by bolo napisat aku aplikaciu, ci to mas v PC alebo v mobile 😉

danka1603
12. nov 2014

@senta_sofia jaj aj som zabudla,mam to v mobile a volá sa ff mobile....

senta_sofia
12. nov 2014

@danka1603 a co konkretne ti nejde? ja som teda pouzivala fertilityfriend v pocitaci, prihlasovala som sa cez ich stranku, ale co viem, vyzaduju registraciu...

rybkaa
autor
12. nov 2014

@lucky14 aké presne testy používaš? tie lacné čínske to zvyknú robiť, alebo máš nízku hladinu luteinizačného hormónu, hormonálny profil ti niekedy robili?

rybkaa
autor
12. nov 2014

@simis105 tak to je jasné, to bude tým vínom asi, lebo meriaš aj pomerne skoro....

rybkaa
autor
12. nov 2014

@senta_sofia bohužiaľ nie, vôbec sa tam nedá nič meniť, čo ma štve, požiadam admina 😀

rybkaa
autor
12. nov 2014

@bosoriak vitaj, zase jedna správne trafená, teším sa 🙂

bosoriak
12. nov 2014

@lucky14 Objednavam z http://www.homehealth-uk.com/medical/ovulation-... Ale ak mas 20 mIU, tak mas tie citlive. Skus skor testovat parkrat za den, ked mas pocit, ze uz to pride. Niekedy aj 2-3 hodiny spravia rozdiel 🙂. Ak si merias teplotu, tak vies potom na 100% zistit, kedyze to ta ovulacia vlastne bola.
Inak @rybkaa ma tie ovulacne testy v ponuke v inzerate, co ja kupujem.

jaja9891
12. nov 2014

@micikatka jeeej,vidim tam dusika 🙂 nech silnie,drzim palce 🙂

@zarzisia ach moja,co to ten graf robi... je mi to luto,ale neboj,ono to raz pride,musi,my si to vsetky zasluzime ako napisala @paskolinka a @mawiya tes sa,ze mas krasneho chlapceka pri sebe a je zmyslom tvojho zivota a pozri na mna,musela som sa s vela vecami zmierit,resp naucit sa s nimi zit,stalo sa to z dna na den a doteraz to rozdychavam,ale bojujem,kazdy vecer som si pichala so zavretymi ocami konske davky,je mi vselijako,ale je to nic oproti silnej tuzbe a neviem ako to dopadne,no bojujem,zajtra ma caka odber a narkoza,pospinkam sa a dufam,ze ked sa zobudim aspon mi oznamia,ze mam zrele kvalitne vajicka a mm spermijky... a zacne kolotoc... drz sa

danka1603
12. nov 2014

@senta_sofia nieže nejde ja to tam neviem ako to spustiť ☹ ako zapxsovsť....

micikatka
12. nov 2014

@kubisova ahoj prepac ze sa pytam ale vsimla som si ze chces kupovat fytosoju,a coho sa bojis?

senta_sofia
12. nov 2014

@danka1603 no mne vzdy po prihlaseni zobrazilo taky kalendar, klikla si na den, v ramci ktoreho chces zapisat teplotu a zadala si hodnotu

danka1603
12. nov 2014

@senta_sofia idem to poskúšať hádam na to prídem 😉 ale dakujem za pomoc 🙂

senta_sofia
12. nov 2014

@danka1603 pokukaj, lebo teda minimalne zadavanie teploty mi prislo dost blbuvzdorne 😀

adamnela
12. nov 2014

@kubisova no a uz s Fytosoju uzivala? Ak nemas roblem so stitkou, tak Ti urcite neuskodi. Kedze ja mavam dlhsie cykly, tak uzivanie som si dala taketo: od 3 DC do 7 DC a davkovanie : 4-4-5-5-6 a uzit ich vsetky naraz. U mna pomahaju a tvoria sa aj foliky, co mam odsledovane aj doktorkou na folikumetrii.. A mavam aj kratsi cyklus s fytosojou, takze ja odporucam...
@jaja9891 drzim na zajtrajsok palce 🙂

jaja9891
12. nov 2014

@adamnela dakujem 🙂 uz mam z toho stres 🙂

kubisova
12. nov 2014

@micikatka aby mi nahodou neuskodila...chcem ju skusit tak prvykrat ju idem kupit
@adamnela nemam problem so stitkou a len treti mesiac som po kyrete tak aj preto ci mozem...cykly som mavala nepravidelne tak aj by som ich chcela trochu zmiernit

adamnela
12. nov 2014

@kubisova tak ak mas tu stitku ok, tak to skus. To neva, ze si po kyrete, skus, uvidis aky to bude mat na Teba vplyv...
@jaja9891 no to Ti verim...

micikatka
12. nov 2014

@kubisova ja som tiez nemala problem so stitkou a tento cyklus som brala fytosoju

adamnela
12. nov 2014

@micikatka a ake si mala davkovanie a v ktory den si ju uzivala?

micikatka
12. nov 2014

@adamnela ja som brala od 5 dc 5 5 6 6 8 (takto to jedno balenie vyjde na dva mesiace)