icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majoralka
25. aug 2022

@zuzanaa2010 dufam, ze bude silnieť 🙏🏻🥰
Ja dnes zas hore, takze som si istá, ze mi zajtra vyznačí novú ovu na 16dc 👍🏻 A hned je mi veselšie, ze sme sa trafili 😆 len aby to malo aj koniec v aky dufam 🙏🏻😇☺️

majoralka
25. aug 2022

@patrixxx23 nemyslí na zle…ono bolesti ci nevoľnosti mozes mat a na druhý den nic a potom zas budes mat…takze nestresuj a tes sa z // 🙏🏻❤️

bejka90
25. aug 2022

@patrixxx23 ahojcek. Podla mna sa zbytocne nestresuj, teplotu mas krasnu 🙂 mne skakala v tehotenstve hote dole +- 0.1 ale boko aj 0.3 ked klesla a vtedy som odlozila teplomer nech sa zbytocne nestresujem... priznaky raz mozes mat raz nie mozno este sa len rozbehnu pocas dna ;) uzivaj si to

bejka90
25. aug 2022

@majoralka a nemoze ti to len potvrdit ten 13? Lebo podla mna to je realne... vtedy ste sa nesnazili?

majoralka
25. aug 2022

@bejka90 skúsila som dat na zajtra teplotu a dalo mi ju na 16dc…ale na 13dc sme sa nesnažili, mm prisiel po týždni v noci domov a sexik sme mali az rano na 14dc…ale tak uvidime po zajtrajšej teplote

bejka90
25. aug 2022

@majoralka aha ;) tak v tom pripade dobre z eto tak vychadza 🙂a drzim palce ;)

majoralka
25. aug 2022

@bejka90 ďakujem 😇

zuzanaa2010
25. aug 2022

@patrixxx23 praveze tomu neverim..rano dr max uplne mini pidi takmer nic..livsane test uz nemam..
Ale neboj u teba bude vsetko v poriadku❤mysli pozitivne🙏

zuzanaa2010
25. aug 2022

@majoralka ja som dnes vstavala o 5 rano tak som priratala +0.2 lebo meriam o 7 standardne..🤷‍♀️ale test dr max biely iba taky jemny naznak ale to ja mam stale na tom dr maxe..tak neviem no..

marinecka95
25. aug 2022

Baby moje 😂🫣 na idem tento mesiac kreslit prinajmenšom graf ako Tatry 😂 takéto výkyvy som nikdy v živote nemala. Som zvedavá na zvyšok grafu 😂

majoralka
25. aug 2022

@zuzanaa2010 no a keby si skúsila digi test? A budes mat istotu 🤷‍♀️ Lebo je to fakt divne u teba 🙈

zuzanaa2010
25. aug 2022

@majoralka teraz cestujem prec tak uz vydrzim a potom pojdem na vyvolavacku..toto je nekonecny cyklus..

patrixxx23
25. aug 2022

@zuzanaa2010 este neni nic stratene 🍀 posli foto testu 🙂 a skus spravit zajtra alebo ked vydrzis,o 2 dni 😁

patrixxx23
25. aug 2022

@bejka90 a ty ako? Uz ti skoncila ms?

zojeva
25. aug 2022

Ja mám ešte jednu otazku, aby som sa zorientovala. Nasla som, že keď stupne teplota tak ovulacia nastala 24-36 hodín pred vzostupom takze môže byt ovulacia aj predposledný deň nízkej teploty ? Dobre som sa vyjadrila ?😀

bejka90
25. aug 2022

@patrixxx23 heeej skoncila nestras ma s nou :D uzila so msi jej az az... som 2.den cista :D takze s a"pripravujem" na ovu z tych mojich 3 merani mi vychadza 14-15ty den tak uvidime.. teraz som 10 :D

zabka1987
25. aug 2022

@zojeva áno môže byť aj v posledný nízky deň . Mala som tak viackrát

bejka90
25. aug 2022

@zojeva neviem ti odppveeat ale ja s avzdy riadim tym poslednym dnom nizkej teploty... no aby bolo to pravidlo dodrzane :D u mna je len to smerodatne ine neriesim 🙂

patulka2
25. aug 2022

@patrixxx23 určite sa nestresuj, nemysli na nič zlé. 😊 počkaj ešte na silné kolajnice a už nemeraj 😊

patulka2
25. aug 2022

Ach baby, toto je strasne čakanie. Som 27dc a furt nič. Už som si 2x myslela pocitovo, vytokovo a bolestivo, že už istotne bola. A teplotne nič? Porazí ma

zuzanaa2010
25. aug 2022

@patrixxx23 skusila som mamatest..prva foto po namoceni druha po zaschnuti..ale mamatest robi falosne tiez🤷‍♀️

zuzanaa2010
25. aug 2022

@patulka2 este si na tom dobre.ja 42dc a stale nic🤷‍♀️🙊

bejka90
25. aug 2022

@patulka2 verim ti :( tolko cakat :( ale pracujete pylne :D moznoze budeme mat naraz ovu a mozme spolu odratavat potom :D

bejka90
25. aug 2022

@zuzanaa2010 n otu sa mi zdaju silnejsie ciarky ako vcera 🙂

zojeva
25. aug 2022

@zuzanaa2010 verím, že tebe nerobí ale mne tri cykly po sebe robil take take čiarky dobre ze nie koľajnice 😀 Skús digi zajtra ten už by mal povedať 😊 alebo ten livsane ten je podľa mna tiež veľmi spoľahlivý

patrixxx23
25. aug 2022

@zuzanaa2010 vidiiim,skus si spravit digitalny

patrixxx23
25. aug 2022

Dakujem baby,budem sa snazit pozitivne ❤️

adules
25. aug 2022

Ahojte tak ja zajtra prvá folikulometria, tak uvidíme čo povie lekár zatiaľ teploty takto, uvidíme, či teraz bude pichať aj ovitrelle, alebo nie, a chcem sa spýtať neviete či to potom nejak ovplyvňuje teplotu či ani nie... A potom sa to dá nejako aj zadať, a vyznačí podľa toho?

sparkling
25. aug 2022

@adules ovitrelle zadáš zrejme ako “hcg”, kuk moj graf. Kedze po pichnuti ovitrelle ti dozreje folikul, ocakavany efekt by mal spocivat v tom, ze klasicky ako pri ovulke klesne teplota.

adules
25. aug 2022

@sparkling ďakujem krásne za radu a vysvetlenie 😉