Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patrixxx23 haahhaha :D uz je kamos davno doma nastastie :D a my mozme ist uz spat pomaly :D tak uvidime rano aka teplota sa ukaze
@bejka90 🍀😁❤️
@zuzanaa2010 ahojki. Ni co nove??? Teploty test ? Ako? Nerobila si si novy?
@domulibalazova ahojki Domi u teba co nove? Dlho si sa neozvala :(
@bejka90 ahoj ešte nie , ale rátam zajtra, nakoľko som dnes aj pichala ovitrelle, ale teplotku už mám nižšie, ale ešte asi klesne, no aj mi to vyhovuje , že ešte nič, lebo polovička mala smrteľnú mužskú chorobu,, soplik" tak aj tak nich z neho nebolo, ale už som povedala, že dnes začíname makať. A od včera už aj hlien mam ok.
@majoralka no cakaj cakaj a my cakame s tebou ;) tak neviem akoze trosku som citila aj podbrusko a mam 2.den aj taky vytok vajecny ale len obcas a po troche..tak neviem ci ho mam po alebo s alen chysta ovu. Tak ti3z len cakat mi zostava;) ale tak este sa neprestaneme snazit nieze prepasneme ak nebola :D
@bejka90 ale to si urcite nemala ovu na 11dc 😳 ci je to mozne u teba? Ovulka 3 dni po skonceni ms…hm neviem
@patrixxx23 no yiez si nemyslim..ale taku nizku teplotu som nezvykla mat tak neviem..ale si myslim z3 etse len pride.. teraz mam taky egg hlien tak uvidiem 1-2 dni a snad to pride ;)
Dievčatá radu potrebujem . Každý deň meriam +- 30 min v rovnakom čase. Dnes som sa zobudila o 3 ráno, že mi treba neskutočne na wc, ale zmerala som aj teplotu bola 36,07, ale nezapisovala som ráno 5:25 ako meriam zvyčajne, som mala 36,33.... Moz to byť aj ovplyvnené tým, že som bola predtým hore?
@majoralka no to ozaj vyzera ako uhniezdenie 🍀 drzim palce
@patrixxx23 ďakujem 😇

@bejka90 ja viem tak,ze max 24 hodin je schopne oplodnenia….tak sup-sup ,kamosa odprevad rychlo so slovami: sorry kamo,uvolnilo sa mi vajko,musime konat 😀😁🍀