icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patrixxx23
26. aug 2022

@bejka90 ja viem tak,ze max 24 hodin je schopne oplodnenia….tak sup-sup ,kamosa odprevad rychlo so slovami: sorry kamo,uvolnilo sa mi vajko,musime konat 😀😁🍀

bejka90
26. aug 2022

@patrixxx23 haahhaha :D uz je kamos davno doma nastastie :D a my mozme ist uz spat pomaly :D tak uvidime rano aka teplota sa ukaze

patrixxx23
26. aug 2022

@bejka90 🍀😁❤️

zojeva
28. aug 2022

@bejka90 ako pokracujes ? Už prebehla ovu ? 😊 ja trosku stúpam 😀 ale tak po po kukulilinku držím sa na 36,7 t

bejka90
28. aug 2022

@zojeva ahojki. Tak este neviem nizsie teploty mam este ako poovu zvyknem tak uvidim zajtra ako mi vyznaci alebo nevyznaci. Zatial takto

bejka90
28. aug 2022

@majoralka ahojki no ako graf?;)

bejka90
28. aug 2022

@zuzanaa2010 ahojki. Ni co nove??? Teploty test ? Ako? Nerobila si si novy?
@domulibalazova ahojki Domi u teba co nove? Dlho si sa neozvala :(

bejka90
28. aug 2022

@adules ahojki ty si uz mala ovu alebo este nie?

majoralka
28. aug 2022

@bejka90 ahoj, ja takto 😀 čakám a čakám 🙈
U teba myslis, bola ovu? Snažiť ste sa snažili, tak ktovie 🤷‍♀️☺️

adules
28. aug 2022

@bejka90 ahoj ešte nie , ale rátam zajtra, nakoľko som dnes aj pichala ovitrelle, ale teplotku už mám nižšie, ale ešte asi klesne, no aj mi to vyhovuje , že ešte nič, lebo polovička mala smrteľnú mužskú chorobu,, soplik" tak aj tak nich z neho nebolo, ale už som povedala, že dnes začíname makať. A od včera už aj hlien mam ok.

bejka90
28. aug 2022

@majoralka no cakaj cakaj a my cakame s tebou ;) tak neviem akoze trosku som citila aj podbrusko a mam 2.den aj taky vytok vajecny ale len obcas a po troche..tak neviem ci ho mam po alebo s alen chysta ovu. Tak ti3z len cakat mi zostava;) ale tak este sa neprestaneme snazit nieze prepasneme ak nebola :D

patrixxx23
28. aug 2022

@bejka90 ale to si urcite nemala ovu na 11dc 😳 ci je to mozne u teba? Ovulka 3 dni po skonceni ms…hm neviem

bejka90
28. aug 2022

@patrixxx23 no yiez si nemyslim..ale taku nizku teplotu som nezvykla mat tak neviem..ale si myslim z3 etse len pride.. teraz mam taky egg hlien tak uvidiem 1-2 dni a snad to pride ;)

majoralka
29. aug 2022

Dobre ranko ☺️ Tak dnes pokles 😇🙏🏻

patulka2
29. aug 2022

@majoralka pfuuuu to je riadny pokles. Poklesy vraj bývajú pri uhniezdeni, ale až takýto? No som zvedavá 😊

patulka2
29. aug 2022

Iná by už dávno mala ms a ja ešte ani ovu nemám 🙈😭

majoralka
29. aug 2022

@patulka2 áno viem, aj pri prvej som mala takyto pokles pod čiaru 😇 ale zas na druhej strane, asi pred rokom som ho mala tiez a nic z toho 🤷‍♀️ Tak len čakať musim

zojeva
29. aug 2022

@bejka90 mne sa strašne zda, že mám nízke tie poovulacne teploty 🧐

tufik07
29. aug 2022

Ahojte kočky, zostala mi polovica inositolu

bejka90
29. aug 2022

@majoralka ejhaaa no drzim silno prstyy

bejka90
29. aug 2022

@zojeva ja mam tiezbtake poovulacne teploty max do 36.8.... no nebola u mna ovulka dnes mi klesla trochu teplota takze asi to bude naozaj zajtra ako to predpoklada appka

adules
29. aug 2022

Dievčatá radu potrebujem . Každý deň meriam +- 30 min v rovnakom čase. Dnes som sa zobudila o 3 ráno, že mi treba neskutočne na wc, ale zmerala som aj teplotu bola 36,07, ale nezapisovala som ráno 5:25 ako meriam zvyčajne, som mala 36,33.... Moz to byť aj ovplyvnené tým, že som bola predtým hore?

bejka90
29. aug 2022

@adules ked su vstala a isla ma wc tak urcite telo sa trosku zohreje....ja som dnes nejak zas prespala moj budik a zobudika s ao hodku neskor tak som si odratala 0.1 :D

majoralka
29. aug 2022

@bejka90 ďakujem 😁

adules
29. aug 2022

@bejka90 čiže aj ja by som mala odrátať 0,1 ? Čo myslíš

patrixxx23
29. aug 2022

@majoralka no to ozaj vyzera ako uhniezdenie 🍀 drzim palce

bejka90
29. aug 2022

@adules tak neviem ale ked tak pocitam tak mozes mechat tu teplotu lebo mas rozdiel 2.5 hodky ta celko mto aj sedi

majoralka
29. aug 2022

@patrixxx23 ďakujem 😇

kakatulik
29. aug 2022

@adules tiež by som to nechala tak. Až taký neuveriteľný pohyb to nebol a potom si sa v posteli ešte znova ustálila ...

adules
29. aug 2022

@kakatulik @bejka90 nechala som tak, veď uvidíme čo sa ukáže zajtra, ale dala som si poznámku, že tam som bola hore