Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bejka90 no uvidíš, ja nemám naopak žiadne pocity 😂
Len dnes tá teplota 🙉 uvidíme
@marinecka95 no to máš riadne bujari graf....to máš stále, alebo len tento mesiac?
@adules len teraz 😂 vždy krásny graf - väčšinou to vyzerá takto nejak 😆
Už teraz sa teším na graf celého cyklu 🤣
@marinecka95 tak teraz riadne výkyvy, ako počasie 😉, no možno sa točí chvíľka ustáli
@marinecka95 hmmm no tak to sa etse len pripravuje na vyskok po ovulke :D moja.ovulka vcera nebola :D a bola so msi taka ista hahaha ale dnes sa mi drzala taka ista teplota ako vcera takze nic no. Mozme sa posnazit aj dnes... muz je cely vyteseny ze sa "musime" kazdy den snazit :D no dnes to uz hadam vyjde :D
Akurát som bola na wecku a po utretí som mala na toaleťáku hnedú vlásočnicu 🙈
@majoralka jej,to je dobre znamenie 🍀🍀🍀 kolko dni si dpo? Kedy budes testovat?
@patrixxx23 dnes som 8dpo 😁 testy dnes prišli, tak som zásobená 😇 test chcem skúsiť asi až sobotu, to budem 11dpo…
@majoralka ja som mala uz na 9dpo slabeho ducha…uvidis,ze si tehu aj ty 🥰🍀
@patrixxx23 ja viem, že si mala skôr 😇🤞🍀 a tesim sa s tebou 🥰😘🫶 ja mam ale testy v robote, doma ziaden 😀 ale piatok asi hned rano skúsim, ked pridem 🤣 sa poznam, ze nevydržím do soboty 😆 uz dnes ako prisli, som mala nutkanie, ale nejak sa mo nedalo 😃
@majoralka dobre,budeme cakat na vysledok 😀 boze,toto je take napinave,sledovat tieto grafy,testy…😅 potom ked skusis rano,skus aj poobede,mne vtedy vysla silnejsia ciarka 🍀🥰
@patrixxx23 ja taaaak nemam rada toto čakacie obdobie 🙈😃 dam vedieť, samozrejme 🤞
A ty ako? Ako sa cítiš?
@majoralka vies co,straaasne unavena 😴🥱 a stale hladna 😯nevolnosti zatial ziadne ,mozno je zatial este skoro…uvidime dalej…inak mne uz brusko dost narastlo 😯 to pri prvom mi vybehlo az v 5tom mesiaci…o 2 tyzdne idem k doktorke 🙂
@patrixxx23 oddychuj kedy sa ti dá, potom uz sa nebude dat hockedy 😆 aj mne pri dcérke vybehlo bruško cca v piatom mesiaci, vraj pri každom ďalšom tehotenstve je bruško skor vidno 🤣
@adules drzim palce 🍀
@majoralka vyzerá to veľmi dobre 🙏🫶 držím palce
@majoralka ja pokračujem v divočine 😂
@marinecka95 ďakujem 😊 ale ty máš fakt divočinu s Tatrami 😜
@zojeva sme skoro rovnako 🤞
@adules ahojkino tento cyklus ta uz nedobehnem s ovulkou :D :(
@majoralka waau velmi pekne si stupla drzimprsty
@marinecka95 nomam pocit zr v.tomto cykle v tom budeme spolu
@zojeva supper teplota len tak dalej 🙂 tak co ja viem podla mna trochu alkoholu nema vplyv alebo neviem ja so msi tiez vcera dala 2 stamperliky domacej a niekedy po veceroch si dam pohar vinka :D noa u mna teplota hroooza uz ma cele brucho boli neviem ci z tej ovulky ktora je niekde v dialke alebo z tolkeho sexu :D ale uz dnes si musime dat pauzu bo uz aj muz vravel ze je vystaveny vcera :D vzdy cosom merala (3ti cyklus) tak bola ovulka 15dc a teraz som uz 17...nodufamze uz bhde dnes nieze sa mi to bude vliect dalsich 10 -15 dni :D alebo anovulak :(
@bejka90 no práveže ja ju mám tak skoro vďaka injekcií, ináč zvyčajne ju mám tak 17 -18 DC. Pred dvoma mesiacmi som mala aj ja anovulak aj keď som brala clostilbelgyt, minulý mesiac už nabehla...ale u mňa sa dá čakať anovulak nakoľko mám miernu formu pcos. Len aby to bolo s vytuzenym záverom.

@marinecka95 aj ja som zvedava na obe ;) no ja by som mohla.mat dnes ovu aj brucho ma dost pobolievalo ak vytok mam tak snad..este sa dnes posnazime dufam ze maly skoro zaspi :D