icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
2. sep 2022

@patulka2 no ja ti neporadim lebo toto som este neriesila ale drzim palce aby prisla ovulka ;)umna to vyzera nejak podob e ako u teba len som este 18dc :(

pria7
2. sep 2022

@bejka90 ja mám ms maximálne 3 dni, tak to je celkom ok pre mňa 😃 ty máš dlho ms, tak jasné, že by si sa zbláznila , keby si mala taký krátky cyklus. Tak idem ja pekne čakať, ako sa to bude ďalej pokračovať 😀 budem každý deň podávať hlásenie 😀 dakujeeeem 🙂

bejka90
2. sep 2022

@pria7 joou 3dni to je zivot :D brala by som:D nodobre budem cakat na novinky ;)

majoralka
2. sep 2022

Toto je trošku zbližšia, ale viac to uz nejde..je to potom rozmazane a makro neviem dať 😂😀
Ale ja neviem dievčatá, akosi ma to prechádza, ze by to mohlo vyjsť 🫢

pria7
2. sep 2022

@majoralka ja tam tiež niečo vidím 🙂 je to slabé , ale vidím ...

pria7
2. sep 2022

@bejka90 áno je to super 😀 každej by som to priala mať takú krátku ms. Tak zajtra podám hlásenie, ako to u mňa vyzerá 😉

zojeva
2. sep 2022

@pria7 zaujímavé, mne výjde pozitívny ovulačný a mám ovu až za dva dni inak :D tak potom asi áno, ked máš vtedy aj test pozitívny aj ovu potvrdenú teplotou 🙂 skúsila by som test v nedelu 🙂 držím prsty 🙂

pria7
2. sep 2022

@pria7 tento druhý je rozmazaný..... najlepšie skúsiť test o 2 - 3 dni, ak nepríde ms. Ja tiež nechcem testovať ešte, ak náhodou príde.

pria7
2. sep 2022

@zojeva ďakujeeeem 🙂 no u mňa je to stále zaujímavé 😃 najskôr v nedelu testnem, musím vydržať 🙂

zojeva
2. sep 2022

@majoralka ja tam jednoznačne vidím náznak druhej čiarky 😀 dúfam že bude silnieť ♥️

bejka90
2. sep 2022

@majoralka ale ved tam je vidno duchaaaa ty na zivo nevidis lepsie????;)

zojeva
2. sep 2022

@majoralka tiež som tak klesla 😀 to bude niečo vo vzduchu 😀

majoralka
2. sep 2022

@zojeva
@bejka90 vidiiiiiim 🫢😊😄 ako schne, tak vidno, ale nejde mi to odfotit ani za pána 😀

pria7
2. sep 2022

@majoralka jeeeej super, držím palce nech silnie 🥰

majoralka
2. sep 2022

@zojeva syndróm klesnutia 😀

majoralka
2. sep 2022

@pria7 ďakujem 😊 uvidime zajtra rano…ale ked schne, je to vidno pekne, len nejde odfotit

pria7
2. sep 2022

@majoralka zajtra bude určite silnejší 👍👍👍 veľmi držím palce 🙂

terry658
2. sep 2022

@patrixxx23 dnes je to už 13DPO. Popravde asi kúpim test. Ja nemám dosť progesteronu, tak aby som nepotratila kvôli tomu

pria7
2. sep 2022

@terry658 sme na tom rovnako .... aj ja som dnes 13 dpo . Držím palce, nech si tehu 🙂 potom daj vedieť, ako si dopadla .

terry658
2. sep 2022

@bejka90 ďakujem. Väčšinou mám lf 10-11 dní. Ten rozdiel teplôt je malý lebo mám PCS a veľmi nízke hladiny progesteronu.

adules
2. sep 2022

@pria7 ahoj v tej apke čo používaš, ti automaticky značí ovulácie podľa priemeru dĺžky cyklu, teda automaticky výpočet, nie podľa teplôt, vlastná skúsenosť, preto som si stiahla tu čo používajú dievčatá a prepísala teploty a bol rozdiel v zaznaceni ovu.....jedine v tejto apke ti vyznačí inak ovu iba ak zásad pozitívnu ovu test

pria7
2. sep 2022

@adules áno viem, ja mám aj bolesti pri ovu a aj hlien si sledujem . Vždy keď mám ovu test pozitívny, tak aj hlien mám naťahovací bielkový. Tak sa riadim podľa toho. Jedine, ak by bol aj hlien skôr ako ovu, tak by potom ovu bola o deň dva neskôr. A podľa teplôt by mi to aj sedelo s tým hlienom . Tak neviem . Preto chcem počkať aspoň do nedele, či príde ms, alebo nie.

patrixxx23
2. sep 2022

@majoralka je taaam 😍 ja som mala takto isto! A neboj,teplota kolise hore dole aj mne…vies co,skus testovat poobede,vtedy vychadza silnejsia ciarka ako rano 🤔 aspon umma to tak bolo

patrixxx23
2. sep 2022

@terry658 skus…posli foto potom 😁

bejka90
2. sep 2022

@majoralka nevadii my vidime aj tak :D juuj uz len nech silnie ;)

majoralka
2. sep 2022

@patrixxx23 skúsim este jeden okolo druhej a uvidim 😊
@bejka90 uvidime ci bude silnieť ci nie 🤭😀 ale bolo by super, keby áno 😄

bejka90
2. sep 2022

@majoralka cakaame foto ;)

majoralka
2. sep 2022

Teraz takto….

patrixxx23
2. sep 2022