Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bejka90 hej,ja mavam vzdy dlhsie cykly cez leto,neviem preco🤷🏻♀️37-42 dni…cez zimu 30-35
@terry658 no zvlastne,aj to spinenie je znak uhniezdovania 🤷🏻♀️ Si si ista ze na teste neni duch? Posli foto 😁
@patrixxx23 podľa mňa biele ako sneh.
@terry658 ano,nic tam nevidim😕 to na 15dpo by tam uz bola pekna ciarka…skoda no 😕 vyzela to veeelmi nadejne…ale to spinenie fakt nechapem
@patrixxx23 ja viem. Ďalšie sklamanie. Popravde, už sa človek bojí aj dúfať.
@patrixxx23 hmmmtak ja mam praveze take kratsie od 27-32 dni max ra zsom mala 35 ale teraz vacsinou 27-30 je taky naj priemer..n onic uvidime ci daco bude alebo nie
@terry658 ale nezufaj! To je to najhorsie a najsmutnejsie…raz to pride,uvidis potom ake velke prekvapenie to bude pre teba 🍀
@patrixxx23 našťastie už mám dve detičky doma. Ale chcela som ešte jedno. No pri mojej diagnóze je zázrak, že mám tie dve. No aj tak som z nejakého nevysvetliteľného dôvodu vždy sklamaná, keď príde ms. Prídem si ako hlupák keď každý mesiac dúfam, že sa to stane a potom som sklamaná. S manželom sme si povedali, že to necháme otvorené a nebudeme sa snažiť nasilu len aby bolo bábo.
@terry658 a ako dlho sa uz snazite?
@terry658 na syna sme čakali rok…samozrejme ma po pól roku začala chytať vážna panika 😀 že deti mat nebudem…bola som dosť v strese z toho a každý mesiac smutná a plakavala som vážne 😌 potom zrazu jeden mesiac som keď som otehotnela som to nečakala, nedufala sama neviem prečo. V hlave stále smaozrejme myšlienka či to nevyšlo (toho sa zbaviť nedá. Nech mi vraví kto chce čo chce, že ,,zadarilo sa keď sme nato prestali myslieť,, nato sa nedá prestať myslieť ) len to bol mesiac kedy som nerobila zrazu testy až na 15DPO a zrazu bol pozitívny. Všetko ale naozaj všetko aj ked neveríš a si sklamala príde ked ma. V pravý čas a chvíľu. Dušička si vás nájde za rodičov a presne vie kedy a prečo…Netráp sa a nezufaj aj ked je to ťažké, ale ver mi príde to a možno už další mesiac a ked nie tak další ♥️ Chcem ta povzbudiť a podporiť, že všetko je tak ako ma, aj ked to teraz nechápeme 🫶🏻
@patrixxx23 už rok
@zojeva ďakujem. Presne takto som otehotnela pri deťoch. Popravde, nejak netlačíme na pílu ani nie sme v strese. Ale vždy keď začne meškať, tak som v strese a začínam uvažovať, či už sa stal zázrak alebo zas len nejaký hormonálny vykyv. Bolo by to ľahšie keby som mala cyklus 28 dní a vždy načas.
@terry658 to by sme moja všetky boli najradšej 😁 vidíš to pomaly ani jedna z nás nema ukážkové cykly 😀 ale každej to raz vyjde 😊♥️ A to ta úplne chápem ja dva predošlé cykly…meškali mi na testoch čiarky akože fakt že silný duch a nakoniec nič jednoducho zle testy a cykly 52 dni 🤦🏻♀️ No na porážku 😀
@zojeva
@terry658
presne ako aj ja. v ten mesiac co som otehotnela, uz som bola myslou na tom tak, ze proste dalsie babo nebude, dcerka bude jedinacik (alebo ci zacneme riesit CAR). aj som bola u doktora na horm. profil a na folikulomerii v ten mesiac, ale uz som to v hlave mala tak, ze nic z toho. a teda ako sledovala som sa po ovu, ako asi kazda z nas. mna vzdy hned po ovu boleli prsia ako blazon, aj v ten mesiac ani spat som poriadne nemohla ako ma boleli a uz ked mala prist ms dva-tri dni pred ma prestavali boliet (vzdy ma tak prestavali boliet a potom dosla ms), tak si hovorim, ze prsia prestavaju boliet, zas to nevyslo a na 16dpo mi teplota vyskocila nad 37 stupnov, tak uz mi to cakanie nedalo, spravila som test a tam //. a o babo sme sa snazili 20 mesiacov. takze naozaj ked to clovek najmenej caka to pride (ale ako @zojeva pise, aj podla mna sa na to neda prestat mysliet, vzdy to v tej hlave niekde bude).
@patulka2 pred tromi mesiacmi som skúsila to aloe vera, skôr na žalúdok a moje akné…a vtedy som mala cykly 28 dňové ale nepripisovala som to tomu, prestala som si dávať aloe (nemala som v rezerve 😀) a zistila som vlastne dva mesiace potom cykly však vieš aké cez 50 dni obe tak preto si myslím ze mi ponahalo to aloe…teraz keď som mala vellenu (ale zas beriem aj aloe) tak som mala ovu na 20dc. Takze neviem či pomáha vellenu či aloe. Takze musím si skúsiť jedno nedávať aby som prišla nato, ze čo mi robí lepšie…ja objednávam inak vellenu so susedov ta ma PCOS jej vellena zatiaľ nepomohla a tiež je nadúva tak neviem..ale vravím každá sme iná treba skúsiť to je len moja skúsenosť 😊
@bejka90 noo,pekne to ide 🙂🤞🏻
@adules 🍀🤞🏻
Ahojte dievčatá, tak ja som včera dostala ms 😞 najviac ma štve, že som mala takú vysokú bt. Ale čo už ... tak začínam nový cyklus .
Baby,neviete ci sa moze pouzivat lak Eveline 8v1 v tehotenstve? Ci neobsahuje nejake skodlive latky?

@patrixxx23 a zvykla si mat tak neskoro ovu??lebo ja nie :( tak uvidime... no v inej skupine som pridala tiez ten graf a mi jedna napisala ze ked mi zahtra stuone tak mohla byt ovu pred 2 dnami takja neviem..ale to by mi nesedelo to pravidlo...