icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sparkling
12. sep 2022

@marinecka95 a toto pozri, ani besna svina sa v nom nevyzna….

aiv
12. sep 2022

Tak o žiadnom zápale nemám vedomosť. Ako dieťa som mala zväčšenú štítnu, ale potom sa to upravilo. Akurat som mala dlhšie problémy s pečeňou. Môže to ovplyvniť ? Ja som teploty brala normálne, keďže som take vyššie videla aj tu na MK hlavne že v čase ms klesla na 36,5-6 a videla som tie rozdiely keď sa zvýšila a potom aj znížila.. u gyn som bola a všetko bolo podľa nej ok aj v obdobi ovulácie videla folikuly. Tak aj preto som zmätená. Inak ak je nejaký zápal má to vplyv na otehotnenie ? Choroby žiadne nemám a neužívam ani žiadne lieky okrem femibionu

marinecka95
12. sep 2022

Neviem no, mne to príde, že v grafoch od @aiv ovulácia ani len neprebehla 🤷‍♀️ Alebo bola ale za riadne divnych teplôt .. tie grafy vôbec nie sú dvojfázové 🤷‍♀️

marinecka95
12. sep 2022

@aiv Tu je na ukážku jeden graf, v ktorom vidno tie dve fázy cyklu.

aiv
12. sep 2022

@marinecka95 dakujem za tvoj názor. Podľa mna ovulacia bola mala som to aj hlienom odsledovane. Počkám pár dni či MS dorazí ak nie zajdem za gyn a skúsime niečo riešiť ak podľa teba mam anovulacne cykly a taktiež neprimerane teploty. Myslím, že mam viac zamotajú hlavu ako som mala. Pekný večer 🙂

marinecka95
12. sep 2022

@sparkling
Ja mám teraz tiež peknú divočinu 😂 ale mám za sebou 2x za sebou potrat tak rátam s tým, že to bude trošku haprovať

sparkling
12. sep 2022

@aiv s grafami a teplotami u dr. Opatrne, mna s tym poslal do “rici”. Zapalovy proces a obzvlast chronicky zapal uzko suvisi so zvysenymi intracelularnymi (embryotoxickymi) cytokinmi tnf alfa a tnf gama. Ja som aj tie cytokiny mala totiz zvysene. Toto co pisem sa zistuje na reprodukcnej imunologii. A nemusis mat ani crp zvysene.

Tu stitku by som si dala prekontrolovat, pecen neviem ci toto moze sposobovat.

@marinecka95 Ty chodis do heliku bb, ze?

marinecka95
12. sep 2022

@sparkling áno Helios BB 😉 aj do MT som chodila

sparkling
12. sep 2022

@aiv skus nainstalovat appku fertlity friend a uvidis co ti ovulku vyznaci. Doktorovi hlavne nehovor, ze ti baby na koni povedali, ze podla bt neovulujes, lebo ta posle psychiatrovi 🤣🤣🤣 daj si tu ovulku skontrolovat, objednaj sa jednoducho na folikulometriu. Preklepni stitnu zlazu (ako odrazovy mostik si mozes dat zobrat tsh u obvodnej). A podla vysledkov uvidis.

sparkling
12. sep 2022

@marinecka95 aj ja chodim do bystrice. A teraz ako pokracujete?

marinecka95
12. sep 2022

@sparkling tiež Helios?
Noooo teraz vlastne nijako - ideme absolvovať repro-imuno a špeciálne hematologické vyšetrenie pre poruchy krvi v rodine a až potom ďalší vklad. Máme ešte 3 zmrzlinky 😚
A ty? Riešite IVF či?

sparkling
12. sep 2022

@marinecka95 ano do heliku. My mame dva mrazaciky este z troch. Ale opu bolo minuly rok v auguste. Akosi sa nevieme dopracovat ku vkladom. Prvy vklad bolo biochemicke (vybodla som sa na reproimuno liecbu z viacerych dovodov aj ked som mala nalez, lebo helik teda tieto veci moc nepodporuje). Inak mam vsetky vysetrenia davno hotove. Ale kedze mi strajkuje sliznica tak u mna tazko s vkladmi. A na reproimuno ides kam?

marinecka95
12. sep 2022

@sparkling och .. ja som mala OPU v apríli tento rok a už sme stihli 2 vklady - hcg krásne rástlo až kým bum a koniec.
Na repro ideme do Nitry, hemato do MT

sparkling
12. sep 2022

@marinecka95 chvalabohu, ze NR 🙏🙏🙏🙏🙏 dobre, ze nie imunovital. To je horor. Tam ta budu travit s kortikoidmi do nepricetna. Dzurillova mi nasadila intralipidy a je pokoj. A rast prestalo zhruba v rovnakom case? U mna vzdy cca 4+3 tt. Prirodzene som sa 4+3 tt rozkrvacala a po vklade mi 4+3 prestali tmavnut testy ale lieky ma podrzali a nekrvacala som.

sparkling
Autor odpoveď zmazal
marinecka95
12. sep 2022

@sparkling áno, NR - keď už tak poriadne vyšetrenia a starostlivosť 🙂
keď som otehotnela prirodzene minulý rok tak som potratila v 8tt
Teraz po vkladoch 4+4, 5+3

aiv
12. sep 2022

Dievčatá dakujem. Zajdem si teda k gyn to bude najlepšie a najvhodnejšie.

marinecka95
12. sep 2022

@sparkling sami mi to odporučili, hemato hneď po tých potratoch a keď sme sa bavili bližšie tak mi dali hneď kontakt aj na reproimuno .. nemali prinajmenšom problém

sparkling
12. sep 2022

@marinecka95 to nevravim, ze maju problem, len mne vzdy povedia, ze i tak to byva väcsinou genetickou vadou a tak. Proste mam pocit, ze tomu neveria. Jansom bola aj v Brne na konzultacii a tam teda bol ten postoj voci tomu dost vyhraneny.

sparkling
12. sep 2022

@marinecka95 ale doktorky su velmi zlate, nedam na ne dopustit 🥰

katkaholiova
13. sep 2022

dnes 9dpo

anny29
13. sep 2022

@adules no ako ?

marinecka95
13. sep 2022

@sparkling ja tiež nie, no uvidíme, každopádne verím, že na niečo prídeme ;)
Môj graf dnes 😁 víkend som nemerala, viem že chyba ale po ovulácii už isto bolo takže čakáme čakáme .. ja si neviem vysvetliť tú citlivosť bradaviek a v nedeľu som si farbila obočie 3ma rôznymi farbami a nechytilo mi takmer vôbec 😅 za iných okolností som ako Geisha 😀
Na príznaky by to bolo ale veľmi skoro takže si skôr myslím, že sa jedna o nejakú hormonálnu búrku v mojom tele 😂😂😂😂😉

sparkling
13. sep 2022

@marinecka95 ty počúvaj, ty ideš rovno ku hviezdam s tou teplotou. 🙂

adules
13. sep 2022

@anny29 2 DC😔 a ty ako

anny29
13. sep 2022

@adules ešte nič, čakám zajtra 1dc , teplota sa mi drží dole , takže pôjdeme do ďalšieho kola

bejka90
13. sep 2022

@marinecka95 no veris ci nie, mna pri prvom synovi boleli prsia od 4dna po ovu 🙂 takze moznr to je podla mna ;) drzim prsty

marinecka95
13. sep 2022

@sparkling veď to 😂 uvidíme ako to bude ďalej .. mávam krátku lutealnu fázu bez progesteronu tak je to cele také divne 😂

marinecka95
13. sep 2022

@bejka90 no nejdem si nič nahovárať, uvidíme 🙂

marinecka95
13. sep 2022

@sparkling noooo dnes mi volal Dr. Krajkovič, že reaguje na môj mail /kazali mi na reproimuno priniesť všetky vyšetrenia, záznamy o potratoch atď/ takže som to od neho pýtala.
Dnes mi zavolal, že OK nech na vyšetrenie idem ale on by na výsledky nečakal ani z hematologie a skúsil vklad s liečbou injekciami na riedenie krvi po vklade.
Vraj si je na 99% istý, že to potrebujem keďže sú u nás v rodine poruchy krvi. Mám si premyslieť.
No i teraz babo raď 🙉 výsledky by som mala až po novom roku.