Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte ženušky mám dilemu v pondelok sme objednany na reproimuno nagradny termin minuly mesiac mal priatel covid ked sme mali ist ..... od vcera ma chytila nádcha a trochu zvýsena teplota 37 dnes uz teplota neni len nádcha moj problem je ze vzdy pri zacinajucom tehu ci biochemickom alebo tom ktore skoncilo ma som mala hned v zaciatku toto nadcha a trochu zvysena teplota nemoze to byt nejaky problem ? Ze sa moje telo brani ? Alebo ja uz neviem 🙈dnes rano som spravila pepino o 4tej a rapiclear je potom o 9tej ked som vstala na nom nic nevidno ale na pepine ciarocku vidno zajtra rano spravim dr max len mam dilemu ci na tu reproimunologiu ist aj ked mam od vcera nádchu a dnes mi je uz lepsie myslim ze pondelok uz budem uplne fit
@majoralka ano čítala som o tom preto rano spravim maxa ale vybehla hned a je celkom pekne viditelna som len 9-10 dpo ale ta nadcha ma zmiatla presne takto som to mala v juli pri biochemickom a minuli rok v auguste ked som otehotnela nadcha trochu zvýsena teplota a dva dni na to čiarky na teste ..... lrn viem ze pred reproimuno nesmiem byt chorá tak mam teraz dilemu ci ist ci neist davam si len sprej do nosa a vitamin C a dufam ze zajtra uz budem uplne v pohode .......ano vidno ju aj na foto tak držim palčeky nech je zajtra silnrjšia ;)
@lenusa20 takto mam dnes. 6.45 som si merala a bolo 36,61. Ak by bola ovu na tých 15dc, som nad čiarou ale už by test bol vidieť na 14dpo... ak by bola ovu ako vyznacilo podľa teploty na 18dc, som 12dpo a už som na čiare takže ja tam nevidím tak ci onak žiadnu šancu. Ja mam iba jedy na to, ze sa to nerozbehlo ešte teraz cez víkend keď som doma ale bude masaker keď budem v práci 😫

@lenusa20 vieš čo, poviem ti takto, že prídu to pre mňa strašne vysoké teploty na to, ze meriam o 6 ráno a meriavala som o 8 ráno. Takže je to premna moooc vysoké.. a mávam ako kedy. Bud do 20dc alebo až cca 26dc