icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patulka2
29. sep 2022

@lenusa20 vieš čo, poviem ti takto, že prídu to pre mňa strašne vysoké teploty na to, ze meriam o 6 ráno a meriavala som o 8 ráno. Takže je to premna moooc vysoké.. a mávam ako kedy. Bud do 20dc alebo až cca 26dc

patulka2
30. sep 2022

Ja sa zatiaľ držím no po teste ani náznak druhej ciarky. Bolia ma krize a brucho, myslím si, že sa mi ms blíži

adules
30. sep 2022

@patulka2 ja len 5dpo, ale tiež som stúpla ešte som také stúpanie nemala skôr sa to držalo v jednej línii od 3dpo

patulka2
1. okt 2022

Takto to bolo, takto to je a dnes, pripadne zajtra príde ms. A ten 👻 na teste strasil asi iba mne vo veži.

bejka90
1. okt 2022

Pridavam sa do radov cakateliek 🙂 ja idem akosi rovno z kopca :Dco mesiac, to mam uplne ine grafy :(

bejka90
1. okt 2022

@patulka2 este nic nie je stratene dufajme. Velmi pekne teploty si mala. aku dlhu mas lf?

majoralka
Autor odpoveď zmazal
majoralka
1. okt 2022

Ahojte babulka, dnes som 28dc a test nie z ranného moču takýto….

patulka2
1. okt 2022

@bejka90 záleží kedy som tu ovu mala. Toto posla pocitov by bola 13lf, podľa teplôt by dnes bola 10lf vlastne 10dpo.. no tento pokles už je dosť, test biely (aj keď včera malo dačo bolo) q už som si utrela zafarbene

aga1997
1. okt 2022

@majoralka mne sa tam dáka čmuha marí skús zajtra s ranneho 🙂

aga1997
1. okt 2022

Ahojte ženušky mám dilemu v pondelok sme objednany na reproimuno nagradny termin minuly mesiac mal priatel covid ked sme mali ist ..... od vcera ma chytila nádcha a trochu zvýsena teplota 37 dnes uz teplota neni len nádcha moj problem je ze vzdy pri zacinajucom tehu ci biochemickom alebo tom ktore skoncilo ma som mala hned v zaciatku toto nadcha a trochu zvysena teplota nemoze to byt nejaky problem ? Ze sa moje telo brani ? Alebo ja uz neviem 🙈dnes rano som spravila pepino o 4tej a rapiclear je potom o 9tej ked som vstala na nom nic nevidno ale na pepine ciarocku vidno zajtra rano spravim dr max len mam dilemu ci na tu reproimunologiu ist aj ked mam od vcera nádchu a dnes mi je uz lepsie myslim ze pondelok uz budem uplne fit

majoralka
1. okt 2022

Takto je zaschnutý 🤷‍♀️

aga1997
1. okt 2022

@majoralka nieco tam vidno snad zajtra ráno uz bude pekne viditelná kolko si DPO?

majoralka
1. okt 2022

@aga1997 pepino robí // ako na bežiacom páse 🥺

majoralka
1. okt 2022

@aga1997 naživo je pekne vidieť, tak som zvedavá čo z toho bude…neviem koľko dpo, mala som problémy so zubami, tak som nejak nepostrehla kedy bola ovulka…

aga1997
1. okt 2022

@majoralka ano čítala som o tom preto rano spravim maxa ale vybehla hned a je celkom pekne viditelna som len 9-10 dpo ale ta nadcha ma zmiatla presne takto som to mala v juli pri biochemickom a minuli rok v auguste ked som otehotnela nadcha trochu zvýsena teplota a dva dni na to čiarky na teste ..... lrn viem ze pred reproimuno nesmiem byt chorá tak mam teraz dilemu ci ist ci neist davam si len sprej do nosa a vitamin C a dufam ze zajtra uz budem uplne v pohode .......ano vidno ju aj na foto tak držim palčeky nech je zajtra silnrjšia ;)

mirus11
1. okt 2022

@aga1997 na to pepino by som sa vôbec nespoliehala,ale každopádne držím palce,aby to tam bolo a všetko dopadlo dobre

bejka90
1. okt 2022

@majoralka na zaschnutom pekne vidno 🙂drzim prsty nech silnie

majoralka
1. okt 2022

@bejka90 ďakujem 😊 uvidíme či je to naozaj čiarka a nie len klam ako minulý cyklus 🙈 ale vôbec sa necítim na MS a je mi tak akosi divne 🤷‍♀️😃 tebe držím palce v tomto cykle 🤞už len stúpať a stúpať 🤞

bejka90
1. okt 2022

@majoralka dakujem aj ja 🙂 no tak hadam sa neprepadnem pod ciernu zem ked uz teraz od zaciatku klesam co bude o 10 dni :D

majoralka
1. okt 2022

@bejka90 zajtra pôjdeš hore, uvidíš 😉

adules
2. okt 2022

Dievčatá 7dpo no som zvedavá, čo to bude do soboty....

majoralka
2. okt 2022

@bejka90 ahoj, no ako dnes? Ja som netestovala, skúsim az zajtra rano

lenusa20
2. okt 2022

@patulka2 ou... Hlavu hore... Ďalší cyklus, ďalšia šanca. Už keď ma prísť mrcha, tak nech to nenaťahuje, aby ste sa čím skôr mohli znova snažiť. Ja idem ďalej zatiaľ takto. Do MS ešte ďaleko.. to čakanie...

patulka2
2. okt 2022

@lenusa20 akurát som sa chcela na teba pýtať, ako to ide tebe 🙂 mne dnes teplota trocha zase stupla, ms nikde ale utieram ako včera. Ale už cítim brucho.

bejka90
2. okt 2022

@majoralka ahoj. No tak aby sa nepovesalo tak som "nenormalme" stupla o 0.04 :D som zvedava zajtra na tvoj test 🙂))

lenusa20
2. okt 2022

@patulka2 ono až sa spustí štinenie a si tehu tak klesne kus teplota.. a ak ti ide zasa hore...a dvihne sa tak aj to špinenie môže zmiznúť a bude to ok. Tie bolesti ako pri ms sú bežné aj v tehu. Snáď tam je ešte šanca. Budem na teba myslieť. Isto daj vedieť. 🍀

patulka2
2. okt 2022

@lenusa20 takto mam dnes. 6.45 som si merala a bolo 36,61. Ak by bola ovu na tých 15dc, som nad čiarou ale už by test bol vidieť na 14dpo... ak by bola ovu ako vyznacilo podľa teploty na 18dc, som 12dpo a už som na čiare takže ja tam nevidím tak ci onak žiadnu šancu. Ja mam iba jedy na to, ze sa to nerozbehlo ešte teraz cez víkend keď som doma ale bude masaker keď budem v práci 😫

bejka90
3. okt 2022

@majoralka ahoj noakoo?test si robila? Ja som sa vysplhala vyssie trosku 🙂

adules
3. okt 2022

@bejka90 super, že sa splhas ja som dnes klesla a taktiež som zvedavá na majoránku, ako dopadla s testom