icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lenusa20
3. okt 2022

@patulka2 ako?

patulka2
3. okt 2022

@lenusa20 ahojky, no ja dnes 1dc už som sa konečne spustila lebo v sobotu a v nedeľu som len pri utreti spinila. A ty stupas ?

majoralka
3. okt 2022

@bejka90 žiadno, resp.v noci ma strasne rozbolela hlava, kŕče v bruchu, tak som test ani nerobila a akurat začínam špiniť 🥺 cely den mi je na prt…takze zas a znova nic 🥺🥺🥺
@adules

bejka90
3. okt 2022

@majoralka joj skoda tak som uz dufala :( a aj teplota ti klesla?? No mna dnes brutalne boli hlava akoze od kedy som vstala:,( tak neviem ci nejaky tlak je cudny al3bo co

mirus11
3. okt 2022

@patulka2 tak sme skoro rovnako,ja 2dc

majoralka
3. okt 2022

@bejka90 aj ja som si myslela, že to vyšlo 🥺 nemeriam teplotu, lebo som si davala tabletky od bolesti a tie mi aj teplotu znižovali, tak som prestala s meraním 🥺 neviem či tlak či čo, ale mne len nachvilku zabrala tabletka a už zas bolí 🥺

bejka90
3. okt 2022

@majoralka ja so mvypiladoobedu 2 sumive magnezia a potom mi bolo lepsie a teraz k veceru zas citim ale nie tak hrozne az ako rano... a vies ktory dpo si? Ci to nemozes mat spinenie z uhniezdenia?

majoralka
3. okt 2022

@bejka90 vidis, magnezko si dam aj ja 👌 to praveze neviem dpo, len som uz 29dc…test som skusala vecer, ked som prisla z roboty, ale nic tam neni…skor to bude MS ako uhniezdenie, aj ked je to len pri utreti, ale rano budem múdrejšia, ci sa dostaví

bejka90
3. okt 2022

@majoralka daj si daj mne toto pomohlo dnes 🙂 no udem silno drzat prsty nech nepride ms🙂

adules
3. okt 2022

@majoralka @bejka90 dievčatá to asi dnes boli niečo vo vzduchu ja som tiež vstala s bolesťou hlavy, ale potom prešlo okolo obeda a teraz vecer zasa ťahača bolesť v podbrušku sem tam, ale dosť citeľná....

bejka90
3. okt 2022

@adules tak bol asi naozaj divny tlak ked sme viacere a hlavne doobedu..a potom k veceru. Zaujimave

bejka90
4. okt 2022

Dobre ranko. No ako zienky? To cakanie je nekonecneeeee.ako ste na tom spolucakatelky?;)

adules
4. okt 2022

@bejka90 dobre ránko.....no mňa to teraz nejak neláka testovať ako po iné mesiace, nakoľko je to teraz 3 cyklus čo meriam a naučila som sa , že moja LF je 13 dní, tak čakám aká bude teplota v sobotu a na základe toho uvidím, či má význam v nedeľu testovať, alebo nie. Uvidíme či sa pokles zopakuje alebo bude teplota rásť

majoralka
4. okt 2022

@bejka90
@adules pekne stupate, drzim palce, nech sa držíte len a len hore🤞 ja som 1dc 🥺

patulka2
4. okt 2022

@majoralka to ma mrzí. Ja som mala tiež nabeh na ciarku a dostala som už som 2dc. Tak bojujeme spolu aj s ostatnými ❤🍀

adules
4. okt 2022

@majoralka @patulka2 joj dievčatá to ma mrzí....

bejka90
4. okt 2022

@majoralka no taku mna este lem 6dpo ta teplota este nema velmivyznam :( joj mrzi ma ze si dostala :(
@patulka2 mrzi ma :( snad uz buduci mesiac bude vitazny 🙂

zojeva
4. okt 2022

@bejka90 ja mám tiež 6-7DPO, syn mi dokafral teplomer, takže nemeriam :D

patulka2
4. okt 2022

@bejka90
@adules diky baby ale ja som s tým už v pohode. Aspoň nazatial. Ešte vydržím no uvidím koľko. Extrémny rozdiel medzi deťmi mat zas nechcem no evidentne si nevyberieme. Nevieme dňa, nevieme hodiny. Asi toľko. Ale za par rokov ma to bude viac mrzieť ak to ani neskôr nevyjde. Takto to je už cca 2 roky.

bejka90
4. okt 2022

@zojeva ach tak to sa ti postaral o "pokoj na dusi" :D

adules
4. okt 2022

@patulka2 to isté, chcela som mať dvojročný rozdiel medzi detičkami, ale....
No uvidíme či sa podarí aspoň 3-4 rokov rozdiel

majoralka
4. okt 2022

@patulka2 bojujeme spolu 😊👊
@adules ďakujem 👍🏻
@bejka90 áno, teraz nema význam, ale hlavne sa držať hore a neklesnut 🤞

zojeva
4. okt 2022

@bejka90 vieš čo ja mám ten prístroj (cyclotest) akože stalo to 250€ pred 3 rokmi, ale tak vtedy zúfalá som kúpila 😀 tak som merala tým aj teraz (nechápem čo mi nestačil obyčajný bazálny teplomer 😀) no takze trosku mi je ľúto, že to takto ,,opravil,, ale máš pravdu 😀 nemeriam a je mi fajn, divne mi je, že po ovu ma vždy až do ms bolia vaječníky a teraz nie, tak snáď prebehla ta ovulacia 😀

patulka2
4. okt 2022

@adules ja keby zostanem cca teraz tehu tak mam 4 ročný rozdiel už..

adules
4. okt 2022

@patulka2 no ja 3,5 roka, čiže to isté....

terry658
5. okt 2022

Ahojte baby, opäť sa pripájam do skupiny čakajúcich na ten správny deň testovania. Minulý mesiac bola čiarka a aj 1,5 týždňa meškanie a nakoniec som dostala MS.
Teraz mám prvýkrát teplotu nad 36,65 po ovulácii tak som zvedavá, či je to len tým, že bojujeme doma s rotavirom alebo to môže byť priznak tehotenstva. Pripájam graf.

lenusa20
5. okt 2022

@patulka2 ahoj.. 10-11 dpo... Test biely, už tomu nedávam šancu. Možno ďalší cyklus..hmmm

adules
5. okt 2022

@lenusa20 ja dnes 10 DPO , nevyzerá to stratené, ale mne to klesne deň pred tým, čiže čakám do soboty

lenusa20
5. okt 2022

@adules detto aj u mňa... aj ráno, v deň príchodu MS vie urobiť prepad.

patulka2
6. okt 2022

@lenusa20 ajojky, to ma mrzí ale nemáš to ešte iste. Idem drzat palce. Mne už ms konci dnes