Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patulka2 ja mám už ako všetkého plné zuby. Popravde už sa cítim naprd z toho všetkého... Doteraz otehu do dvoch mesiacov od snahy a vždy potrat hej. Furt potom dajaka diagnóza a liečenie. A teraz už ani otehu nie.. nervy mám. Nebaví ma to už.... a svojím spôsobom aj obmedzuje a mám nervy a chuť sa na všetko vykašľať a zmieriť sa a tým, že žiadne dieťa nebude. Sorra za výlev...
@lenusa20 cítim s tebou aj keď ani z ďaleka asi neviem cim všetkým si si prešla. Mrzí ma, že sa toto deje. Už sa len zmieriť so skutocnostou a vyčkať a uzivat si prítomnosť. Tak som práve nastavená aj ja. Ešte rok dozadu som bola z toho nedarenia, dlhých cyklov a podobne hotová. Už som sa troska inak nastavila. Meriam, pijem lejdyvitu každé ráno ale už sa tak nestresujem ako doposiaľ.
Ach, držím nám všetkým palce, je to hrozne, ale nijak to neovplyvnime. Už len byt trpezlive
@patulka2 no to je v tom, že ja už som aj za touto fázou. U mňa to už reálne prechádza do stavu, že nie že nebude lebo sa "nedarí", ale že už sa mi nechce pokračovať. Niekedy si hovorím, že si začneme dávať práveže pozor a na dieťa sa zabudne. A potom keď si to predstavím tak príde plač....
@marinecka95 ahojki.ty si aj minuly mesiac kreslila tatry ze? No vyzera to bars zaujimavo
@bejka90 áno kreslila som nie Tatry ale Himaláje 😂 a bolo z toho biochemické 🤷♀️
Toto nechápem čo zas 😀
@bejka90 minulý cyklus 😆
@marinecka95 joj ano pamatam si :( no hadam to tentoraz nebdue take divoke a so stastnym koncom 🙂
@bejka90 no uvidime, chýbala jedna teplota aby mi potvrdilo ovu, naraz teplota klesla. Som zvedavá ako sa to bude ďalej vyvíjať 😂
1dc....
0
@katkaholiova záleží aj aké vysoké mávaš poovulačné teploty a tiež, či si minulý mesiac mala ovulku. Lebo to môže byť aj tak, že ovulka už prebehla.
@terry658 no mavam vyssie vacsinou.a ovulku mavam kazdy mesiac

@lenusa20 už asi fakt nebude u mňa nádej uvidíme čo to bude zajtra ...