icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
10. okt 2022

Dobre ranko.tak moje "vlny" v grafe akoby stale rastli ;) ine mesiace 12dpo uz zvyknem klesat... ms mam (ne) dostat v stredu...robila som vcera a dnes test, tak na dnesnom mi prode ze vidim nalilinkeho Caspera 🙂 ale nejde odfotit. Takze ak sa do stredy udrzim hore, taj v stredu testnem, dufam, ze uspesne ;) vy ste ako na tom? Dufam, ze sa tu tento mesiac budu chmyrit dobre spravy 🙂

zojeva
10. okt 2022

Aj ja 1 DC hlásim, všetky tu sledujem a čakám na krásne správy vždy 🙂

radussska1
10. okt 2022

Ahojte baby.Idem sa opítať.Dneska my teplota vyskočila! Môže byť že včera bola ovulaciu?? A je možné že keď som mala deň pred tým sex a este dneska by sme mali sex že by to mohlo vyjsť?? Deň po ovulacii neni pozde??

anny29
10. okt 2022

Ahojte, myslíte že mohla byť už ovulka , či je to skôr anovulak?

bejka90
10. okt 2022

@radussska1 ahoj noak dalsie 2 teploty budu vysoke tak ano vcera prebehla ovulacia a dnes sa este mozte snazit.aspon ja tak viem ze den po by to este mohlo vyjst ale aj den pred je super. Drzim prsty

bejka90
10. okt 2022

@anny29 ahoj. Podla mna zatial nebola

anny29
10. okt 2022

@bejka90 aj ja to tak vidím, tento mesiac nič z toho, budúci už ideme stimulovať .

terry658
10. okt 2022

@katkaholiova aj mne sa pár cyklov stalo, že som mala viac menej rovnú čiaru a potom aj také čo vyzerajú ako divočina. Asi je to viac menej normálne.

bejka90
11. okt 2022

Dobre ranko. Teplota rapidne klesla dole, tak ja uz neviem co si mysliet :,( robila som si testy 11.12 a dnesny 13dpo (spodny) a na dnesnom sa mi oproti tym 2 zda slabulinka ciarka, ale mozno si ju domyslam :( prosim napiste mi uprimne, co si myslite vidno tam nieco co ta teplota lebo ja uz nicomu nerozumiem :( zajtra mam termin ms

bejka90
11. okt 2022

@bejka90 graf

zojeva
11. okt 2022

@bejka90 ja tam nič nevidím síce, ale aj dosť zle vidím :D skôr by som počkala na zajtrajšiu teplotu, mne takto klesá posutpne pred ms, ale možno ešte vystrelí

saxano2222
11. okt 2022

@bejka90
Bejka testy co si pridala su biele. Poznam to sklamanie ked clovek caka do posledneho dna cyklu, ale nadej umiera posledna tak uvidis najblizsie dva dni ako ti ne/klesne teplota 🧡
Drzim palce ☺️

saxano2222
11. okt 2022

@anny29
U mna takto vyzeraju anovulacne cykly,
ale je pravda ze som videla aj take kde bola ovu az na 25 den a pod. to uz ty vies podla skusenosti kolko dnove cykly mas

bejka90
11. okt 2022

@saxano2222 skoda :( no nic tak skusime buduci mesiac..ale rozmyslam ze asi budem merat uz len do ovu lebo totozbytocne tu stresuje clovela a ptoom neviem spat :( :D

saxano2222
11. okt 2022

@bejka90
Ja som to posledny cyklus tak spravila, teda este par dni po ovu a potom som to stopla, tiez som sa len stresovala a poviem ti je celkom fajn sa vyspat cez vikend bez budiku kvoli meraniu ;)
Teraz mam 8DC takze zas meriam, ale tento mesiac aj folikulometria u gyn, tak ta vlastne spravi pracu aj za mna ☺️

bejka90
11. okt 2022

@saxano2222 preeesne tak!leboaj ked sa nepzoriem na teplomer az potom neskor itak neviem poriadne spat lebolen spekulujem :D musim to stopnut skor ako sa zmagorim uplne

katkaholiova
12. okt 2022

este stale pokracujem v divnom grafe

marinecka95
12. okt 2022

Snáď budem môcť tentokrát ten výstup teploty považovať za ovuláciu 😆
Strašne divný graf, cyklus.
Ak by aj bola ovulácia, neviem či sme ju stihli. Muž prišiel včera po týždni domov a išli sme na to až 22:00. Snáď niekde to vajko počkalo 😁

saxano2222
12. okt 2022

@katkaholiova
Tak to mas zvlastny tento cyklus. Zvyknes mavat dlhe cykly a neskoru ovulaciu? bud je to anovulak alebo este nebola O 🤷🏼‍♀️

katkaholiova
12. okt 2022

@saxano2222 asi 2x som mala ovu neskor.ale taketo teploty ze niekolko dni po sebe rovnaka teplota.nikdy nebola

saxano2222
12. okt 2022

@katkaholiova tak vysledok uvidis po par dnoch, nic ine ti neostava nez cakat.
viem ako to stresuje ked clovek caka kazdy den ze aka teplota bude, tak prajem pevne nervy. Ak je to anovulacny tak nech cim skor skonci ;)

bejka90
13. okt 2022

Hlasim 1 dc. Tak ideme znova :( len zaujimave ze mi teplota ostala taka ista ako vcera :D etse ani take som nemala..ale.kazdy mesiac je iny no...

bejka90
13. okt 2022

@marinecka95 ahojki.noako pokracuju Himalaje?;)

marinecka95
13. okt 2022

Ahoj 🙂 pokračujú 😂
Z Himalájí sa stáva Mount Everest 😂

marinecka95
14. okt 2022

Žeby “už” ovulácia ? 😁

adules
14. okt 2022

@marinecka95 zdá sa , že áno....

saxano2222
14. okt 2022

@marinecka95
vyzera ru slubne, tak nech sa to hlavne drzi hore 🙏🏻

marinecka95
14. okt 2022

@adules
@saxano2222
No uvidíme čo ďalšie dni 🙂
Ak bola tak 13.10 včera 😊 snáď začnem odratávať dni DPO 😀

katkaholiova
15. okt 2022

teplota este stale divna

marinecka95
15. okt 2022

@katkaholiova Katka, ty máš tiež akýsi divoký graf tento cyklus 🤪 na testíku nevidím nič 🤷‍♀️
Ja totálne zblazený ale zdá sa že ovu už u mňa bola 😀