icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zabulka1
22. okt 2022

@bejka90 pred ms už necítim prsia brucho ráno začalo bolieť a už aj ms prišla

bejka90
22. okt 2022

@zabulka1 tak to je mi luto taky pekny graf to bol :( mne posledmy cyklus klesla teplota az 2.den ms co nechapem :D vzdy mi to ide par dni predtym dolu slebo prinajhorsom v den ked mam dostat tak klesne a tieto posledne 2 mesiace boli cudne no...aj ked ja nemam tiez etse neviem ske skusenosti s meranim meriam 5ty cyklus teraz a kazdy mesiac uplne iny graf

zuzanaa2010
23. okt 2022

Ahojte dievcata,mam otazku..tento mesiac som po dlhej dobe chodila prace a nemala z HO takze som vstavala o tej 4:45-5:00 a bt bola velmi nizka od 36,18 do cca 36,45 max..teraz som 3.den doma a nemeriam tak skoro ale az okolo 7-8 a mam bt cca 36,8 dnes dokonca 36,9..graf nemam lebo to neriesim kvoli tehu ale skor kvoli ms.,mam casto anoovulacne cykly tak preto nezspisujem,neveerim ze by mohla byt ovulacia u mna "len tak"😉..aleje mozne ze je tam taky vykyv medzi 2h-3hodinami?

tessa165
23. okt 2022

@zuzanaa2010 Neviem či môžem alebo viem poradiť, sama som v meraní bt len začiatočník ale posledný pol rok sa často budím kvôli nočným morám a potom často neviem zaspať. Min. cyklus som si povedala že budem veľmi precízne merať a preto keď som sa zobudila medzi 3.00-4.00 hod. tak som račej odmerala (obvykle vstávam o 5.05 hod) ale merala som aj v obvyklom čase, medzitým som s postele nevstávala- čítala som že pokiaľ človek len leží a je v kľude nevadí že nespí a rozdiel teplôt mi vychádza cca 0,1°C na hodinu spánku (do grafu zapisujem potom tu teplotu ktorá je nameraná v obvyklom čase). Takže z vlastnej skúsenosti - ak máš rozdiel v meraní cca 3 hod môže byť aj rozdiel v teplotách cca 0,3 °C.
Ale čo platí na mňa nemusí platiť u teba.
Tiež v predchádzajúcich komentároch na tomto fóre som sa dočítala že hodina spánku spraví rozdiel cca 0,1°C.

marinecka95
23. okt 2022

Pokračujeme, čakáme na výsledok 😂

iam24
23. okt 2022

@marinecka95 wau tak to vyzerá super 🙂

zabulka1
23. okt 2022

@bejka90 minulý mesiac mi už tri dni pre klesala teplota teraz v deň ms klesla

katkaholiova
24. okt 2022

dnes 7dpo

saxano2222
24. okt 2022

@katkaholiova nech sa drzi teplota tam kde je ;)

majoralka
24. okt 2022

Ahojte, ja pokračujem v stúpaní 🤞🤭

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
tessa165
25. okt 2022

@majoralka silno drzim palce :d

majoralka
25. okt 2022

@tessa165 ďakujem 😊 len dnes som akosi klesla 😀
Asi preto, aby ten pád nebol tak bolestivý a z výšky 🙈😀😂

patulka2
26. okt 2022

Joojha zas to bude nekonečný príbeh 🙈

katkaholiova
26. okt 2022

ja dnes 9dpo

adka3321
26. okt 2022

@katkaholiova ja som mala takýto skok a bolo to uhniezdenie, drzim palce 😉

marinecka95
26. okt 2022

Týmto ukončujem toto bazálno-grafové šialenstvo 😂
Merala som len v období od posledného KET po ďalší, že ako funguje moje telo po tých všetkých zásahoch doň - a asi funguje keď sa nám nám v ramci týchto dvoch cyklov “prestávky” podarilo raz prirodzene aj keď opäť neúspešne.
Verím, verím, verím, že raz sa tou mamou stanem 🤱

mirus11
26. okt 2022

@katkaholiova pekný grafík,držím palce,aby to malo šťastný koniec

katkaholiova
26. okt 2022

@adka3321 no uvidime dalsie dni.aj ked sme mali styk 2dni pred ovu

katkaholiova
26. okt 2022

@mirus11 no uz skor meriam koli ms ved keby som nemerala uz by mi meskalo 9dni.kedze ovu bola neskoro

majoralka
26. okt 2022

Dobre ranko, tak ja dnes hlásim výstup 🤭🤞🍀

xjakubikovak
26. okt 2022

Ahojte, prosím vás je tento test pozitívny?

saxano2222
26. okt 2022

@majoralka tak to je zachvilu cas testovat.graf vyzera super 👍🏻

saxano2222
26. okt 2022

@katkaholiova
Katka tak ja mam od gyn potvrdene ze folikul predsalen rastie vcera 24mm, takze ovu asi dnes, tiez na 23DC, takze idem skoro v tvojich slapajach 😜
Ty to mas uz za par, tak nech sa drzi hore 🙏🏻

katkaholiova
26. okt 2022

@saxano2222 no tento mesiac tiez nejak neskoro.

majoralka
26. okt 2022

@saxano2222 ďakujem 😊 uvidíme čo z toho bude 🤭 tebe držím palce 🤞 nech teda praskne folik a snažte sa dnes 👌😂

zojeva
26. okt 2022

Baby, tie čo ste brali Inofolic, nemali ste predovulačné teploty nížšie, ako bez neho ? :D ja som bežne mávala 36,4-36,5 a teraz mávam 36,2-36,3...či ste si to náhodou nevyšli niektorá 🙂

ereska
26. okt 2022

@xjakubikovak vizera byt

katkaholiova
27. okt 2022

a cakam pad

cukrik93
27. okt 2022

Ahojte,tak sa k Vam pridavam,tento cyklus je moj prvy co si meriam BT,nakolko minuly mesiac som bola u gyn pretoze mi prvy krat meskali 2 tyzdne a dr zhodnotil ze ovu nebola a napisal dg PCO..tak mi to nedalo..toto je moj graf,co myslite? Je ta teplota zo vcera IP? Vcera ma trochu bolelo brucho ako pri ms..Od decembra sa nezadarilo,tak sa modlim aby to vyslo..PS:jedno dieta uz mam ma 4 roky..