icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

cukrik93
29. okt 2022

@bejka90 no dufajme ze nieco co nam prinesie stastie 🍀

majoralka
29. okt 2022

@bejka90 dostala som 🤦‍♀️🥺 1dc
V polke decembra mam preventivku u gyn, tak sa s nou musim porozprávať 😊

saxano2222
29. okt 2022

@majoralka
joj skoda, drzali sme palceeeee :/
tak pozitivne do dalsieho cyklu ;)

iam24
29. okt 2022

@majoralka ooo to mi je ľúto 😲😭

katkaholiova
29. okt 2022

@majoralka mrzi ma to

cukrik93
29. okt 2022

@majoralka to ma mrzi 😔 ale isto to uz nabuduce dopadne dobre ☺️

majoralka
29. okt 2022

Dievčatá, ďakujem za povzbudenia 😇☺️

bejka90
29. okt 2022

@majoralka och tak to som necakala :,(((

cukrik93
30. okt 2022

No baby ja som dnes klesla o 0,2 😏 ale neviem ci to brat do uvahy,nakolko vecer sme popijali a rano som merala o pol hodinu skor a az potom co som sa obliekla a bola na wc 🙈 mala som trochu zhon pred 24kou 🤦🏽‍♀️ co poviete? Pockat co bude zajtra rano na teplomeri? Chcela by som zajtra skusit test..no dnes sa mi aj snivalo,ze som zacala krvacat ako nikdy este o 5 dni skor ako cakam ms 😔 no celkovo som zle spala a budila sa aj k malemu aj ten posun casu atd 😏

katkaholiova
30. okt 2022

pomaly klesam

saxano2222
30. okt 2022

@cukrik93
to je zanedbatelna hodnota, vsak aj v lutealnej faze sa ti teplota nerzi na jednej urovni ale osciluje. Pozeram svoj posledny tehotensky graf a mam tam skok z 37.10 na 36,9 potom to zas slo hore a tak nejak dookola ;) uvidis zajtra, netrap si hlavu nad jednou dnesnou teplotou 🙂 dolezita je celkova krivka

saxano2222
30. okt 2022

@katkaholiova
ten pokles na 37DC vyzera najedne.
Mas taky pocit ze pride Ms? uz nejake pobolievanie, spinenie? Aj na od 33DC si klesla na dva dni a potom o5 hore ☺️. Ale ak na 37 DC bolo uhniezdenie tak to by si uz 5dni pootm asi mala nieco na teste… kiezby 🙏🏻
uz niektora aj pozitivne spravy musi priniest do skupiny nevh sa namotivujeme 🧡

cukrik93
30. okt 2022

@saxano2222 noo vyzera to asi takto,ale hovorim dnes mi okolnosti merania nepridu idealne,takze asi uvidime zajtra ako bude ak budem v noci spat,kedze som v praci😏 ale dakujem za povzbudenie 😊😊

katkaholiova
30. okt 2022

@saxano2222 vcera ma uz bolelo brucho ako v den ms.a svrbia ma prsia ale inak ako vzdy

saxano2222
30. okt 2022

@cukrik93
takze ani dnes to nevyzera na idealne podmienky kedze tahas 24ku 🙈 Ale uvidis, este par dni a budes vediet na com si.
Ja som 5DPO a mma pocit ze to nejak pomaly idu tie dni, ja som vsetko ine ako trpezlivq povaha 😀

saxano2222
30. okt 2022

@katkaholiova
tak to si uz blizko. mozno uz zajtra budes vediet ci sa Ms spusti alebo opacne, drzim palce 🥰

katkaholiova
30. okt 2022

@saxano2222 asi tak uvidi sa zajtra

cukrik93
30. okt 2022

@saxano2222 noo veru nie su,ale tak obcas sa postasti ze v noci spim aspom 5-6 hodin 😁 kazdopadne rano skusim test a ked nic tak potom az v den ms to by malo byt stvrtok..zatial necitim nic len sa mi zda ze prsia si take citlivejsie ale nic extra..no ja som tiez s tych netrpezlivych 😂 ale zial to nevieme nijako ovplyvnit,stale len dufat mozme..
@katkaholiova drzim ti palce,isto nezufaj kym nepride ms nie je nic stratene ☺️

bejka90
30. okt 2022

@cukrik93 to je este v pohode ;) kedy mas vlastne dostat? Lebo sa tu uz stracam v tom :D

bejka90
30. okt 2022

Inak baby dnes treba odratat 0.1 z nameranej hodnoty?kedze sa posuval cas? Alebo ako to funguje?:D

cukrik93
30. okt 2022

@bejka90 vidis to to ma nenapadlo,mozno za to aj ta ina teplota 😁 no jeden graf mi ukazuje ze 3.11. a druhy 4.11. no tak uvidim 😁

saxano2222
30. okt 2022

@bejka90
toto mi voobec nenapadlo 😀😀 good point.
ale ja nechodim kazdy den v rovnaku hodinu spat, to by som musela asi prepocitavat vzdy. uprimne by som to neriesila, napis si pre zaujimavost poznamku k datumu, aby si vedela na konci cyklu

bejka90
30. okt 2022

@saxano2222 no tak ja chodim tiez hroe dole spat a rozne noci mam...raz spim dobre raz nepsim takmer nic a teoloty mam vcelku stale..takz eu nna akoby nic neovplyvnovalo tie teploty :D vcera sme mali trosku "party" doma a sli sme spat okolo pol 2 a meriam 5:15.... den oredtym som sla spat ako obvykle cca pol 11-11a rozdiel mam len 0.02 .... no len ked by som posunula ten cas :D tak by som mala rozdiel 0.12.. tak neviem teraz akoze vobec to nezavazi teraz ked sme len 5dpo..len som sa tak rano zamyslela hahaha ale.sam si poznamku ze posun casu :D

cukrik93
30. okt 2022

@bejka90 noo ja keby si pripocitam 0,1 tak by som nemala taky skok iba o 0,08 😁 tak teraz neviem 😅

bejka90
30. okt 2022

@cukrik93 to pripocitat treba? Nie odpocitat? :D vlastne mas lravdu ja som cely cas v tom ze odpocitat by trebalo :D ej no ja by som potom tiez vysla vyssie o 0.08 :D a takto mam nizsiu o 0.02 :D ale necham to tak aj tak mi to je ord olatne 5dpo :D

cukrik93
30. okt 2022

@bejka90 teda ja neviem uz som zmetena ci pripocitat ci odpocitat 😂😂 ja to tiez necham tak a uvidim co bude zajtra rano 😅

aga1997
30. okt 2022

Ahojte babulky co myslite kedy skusit test? Moze byt pri uhniezdení aj takto 2 dni nizsia teplota?

mirus11
30. okt 2022

@cukrik93 ja neodratavam nič.

cukrik93
30. okt 2022

@mirus11 ani ja..len si myslim ze dnes sme vsetci vstavali v podstate o hodinu neskor takze tie hodnoty nie su relevantne ☺️

majoralka
30. okt 2022

@bejka90 ja som cakala MS uz od rana, ako som ti pisala ☹️ nejak som to cítila, ze dôjde…tak co uz, nejdem merať tento cyklus, nechavam to tak, ani sa mi nejak nechce snažiť 🥺 v decembri sa poradím s gyn co a ako a uvidim….tebe dezim palce, nech to dobre dopadne