icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

cukrik93
30. okt 2022

@aga1997 ahoj..videla som uz grafy kde bol IP dva dni..a skor ako 5-6 dni po by som asi netestovala..zalezi kedy mas mat ms..doporucuje sa az po vynechani..ale pozname sa ze sme netrpezlive 😁

aga1997
30. okt 2022

@cukrik93 ms mam mat vstredu stvrtok zajtra mam posledny duphaston tak asi v utorok skusim ráno nech viem ci ho brat dalej ja musim hned ku gymekologovi a na hematologiu tak cim skor zistim tým lepšie ak náhodou takto mi este nikdy neklasla odkedy meriam tak uvidime ze co to 🙂

bejka90
30. okt 2022

@majoralka tak ja nechapem aj tiebtesty ved tam bolo vidno ciarky :( ci uz aj tie duchuju?:,( ja som si tiez minuly cyklus povedala ze viac nemeriam ale nejak neviem prestat merat :D tak drzim prsty nech to uz nabuduce koencne vyjde :( a j dakujem..no uvidime co z toho zas bude :(

adules
31. okt 2022

Týždeň za mnou, týždeň predomnou .....no som zvedavá....

katkaholiova
31. okt 2022

nie a nie teplota klesnut
a test biely.natahuje sa to somnou

cukrik93
Autor odpoveď zmazal
cukrik93
31. okt 2022

No baby u mna asi z toho nic nebude,teplota klesla zase…prsia bolia(mna nikdy nebolia) ale uz tomu nadej nedavam..test som ani nerobila nestihla som rano ale aj tak by bol zrejme biely..ms ma prist v stredu alebo stvrtok tak uvidime 😔

cukrik93
31. okt 2022

@aga1997 tak to si ako ja..no ja uz klesa ,takze zase nic..

bejka90
31. okt 2022

@katkaholiova hmmm no velmi zvlastne ked anitakani tak :( ale aapon je stale nadej 🙂

bejka90
31. okt 2022

@cukrik93 este to nieje stratene...dufam ze vyskoci. Ja tiez dnes dolu kopcom :D len ja este som len 6dpo takze tu to je asi jedno

katkaholiova
31. okt 2022

@bejka90 no dnes 14dpo a ani ciarka.tak radsej nech uz pride ms a viem na com som nie takto

cukrik93
31. okt 2022

@bejka90 no u teba ten pokles moze byt implantacny..takze uvidis ako bude nasledujuce dni..mna dnes trochu boli aj brucho chvilami..takze pocitam ze sa nedockam ani len 14dnovej LF 😔

saxano2222
31. okt 2022

@katkaholiova
joooj toto poznam, bud nech je duch alebo sa to uz rozbehne, lebo toto natahovanie… ale aj tak dufame do posledneho dna 🙂
Ja ked som minuly cyklus na 16DPO mala stale biely test uz som vedela ze sanca nie je tak som kupila caj (mysi chvostik) spravila 2extra silne davky a na druhy den hned ms. Asi ma nejake uvinky ze nakopne telo, mozno znizi estrogen, to uz neviem presne, az tka som to nestudovala

saxano2222
31. okt 2022

@adules sice pomaly ale pekny vystup drzim palce ;)
Ja nemam taku peknu liniu ale hlavne ze ide hore, a necch tam ostane na dlhe obdobie 😊😊
drzim palec, este tyzden nas caka

aga1997
31. okt 2022

@cukrik93 este by ti mohla vyskocit ;) mne klesa az den pred ms tak uvidime

cukrik93
31. okt 2022

@aga1997 uz aj prsia prestavaju boliet..takze budem ocakavat ms..nevadi..uvidime o mesiac

bejka90
31. okt 2022

@cukrik93 aale mala by byt rovnaka lf... ja tiez mam obcas take.menstruacne bolesti uz 3.ti den :D normalne sa pozastavujem nad sebou ze tak hadam to nepride skor lebo to mam este9 dni na to....:( tak mohlo by byt ip;) uvidime zajtra

cukrik93
31. okt 2022

@bejka90 no kedze meriam prvy krat a nikdy predtym som ovu neriesila,nebolo treba..tak ma aj napadlo ze ci nemam kratku Lf..sle tak uvidim..prinajhrsom prve tri mesiace merania poskytnu dake info doktorovi a uvidime potom..
Drzim ti palce aby da to udrzalo pekne ☺️

adules
31. okt 2022

@cukrik93 je to pravda, budeš vedieť akú máš LF meriam 5 cyklus , a vďaka tomu viem, že moja LF je 13 dní a keď na 12 mi trošku klesne teplota, viem,že na 13 je prepad a nasleduje 1 DC.... Ale za tých 5 mesiacov sa LF nezmenila jedine predovulacna

katkaholiova
31. okt 2022

dievcence okolo 13h spravila test nevidela som nic a kukam o 3h.viem ze asi to nic neznamena.ale pozrite

bejka90
31. okt 2022

@katkaholiova waau no toto je uz kraaasne vidiet a etse ked si nerobil z ranneho mocu. Supppper vyskusaj rano zajtra ;))) verim ze bude este viac vidno

iam24
31. okt 2022

@katkaholiova pomaličky gratulujem, zajtra budeš mať krásnu čiarku 🙂

zojeva
31. okt 2022

@katkaholiova kraaaasna čiarka ♥️

saxano2222
31. okt 2022

@katkaholiova
juchuuu pozitivne spravy, skus zajtra este z prveho ranneho.
prajem aby tam ta ciarka vyskocila hned ❤️❤️ aby si si to potvrdila ;)

katkaholiova
31. okt 2022

@bejka90
@iam24
@zojeva
@saxano2222 nevadi ze tam bol odstup 3h -4h

iam24
31. okt 2022

@katkaholiova podľa mňa nevadí :D zajtra sa ti čiarka hneď objaví 🙂

adules
31. okt 2022

@katkaholiova držím palceky na silnejšiu zajtrasiu 🙏🤞

zojeva
31. okt 2022

@katkaholiova verím, že nevadí 🥰 keď je negatívny je negatívny aj po 3 hodinách a tento tvoj nie je ..,ver a bude dopriate ♥️♥️

bejka90
31. okt 2022

@katkaholiova ani podla mna nevadi jednoznacne 🙂))

aleskandra
31. okt 2022

@katkaholiova po časovom limite to býva uz iba vyzražane farbivo...
🙏