icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patulka2
•
1. nov 2022

Ach... toto co je 😔

katkaholiova
•
1. nov 2022

@aleskandra asi to naozaj bolo len farbivo testy rano biele a ja pomaly klesam

katkaholiova
•
Autor odpoveď zmazal
•
katkaholiova
•
1. nov 2022

na tomto pepine sa mozno ale len mozno nieco ukazuje ale iny bol biely. ale ten vcerajsi zaujimavy ze po tolkych hodinach pozitivny(falosne)

mirus11
•
1. nov 2022

@katkaholiova Katka a naco kupujes stále tie pepino testy-ved dobre vieš,že sú zle a potom ti to dáva zbytočne nádeje.ja ver,že ti to vyjde,ale treba testovať normálnymi testami.ved na tie pepino sú tu stále sťažnosti

katkaholiova
•
1. nov 2022

@mirus11 prvy krat som kupovala pepino.predrym som vzdy mala nieco ine

iam24
•
1. nov 2022

@katkaholiova z vlastnej skúsenosti odporúčam mamatest alebo clearblue

iam24
•
1. nov 2022

@katkaholiova inú značku doma nemáš?

katkaholiova
•
1. nov 2022

@iam24 ten je biely

iam24
•
1. nov 2022

@katkaholiova tak na tom pepine slabucko čosi vidno ale na tom druhom vôbec.

aga1997
•
1. nov 2022

@cukrik93 ahoj ako si dnes na tom ja uz klesam tiez :(

saxano2222
•
1. nov 2022

@katkaholiova
Kati podla testov zatial nic :( Po x hodinach sa uz nema odcitavat, ja som sa uz tak tiez odzubala ale nechcela som vcera odpisovat, mozno ty by si bola predsa vynimka ;)
ale na 15DPO by uz malo byt nieco vidno ci? co si myslite baby? 🤔

cukrik93
•
1. nov 2022

@aga1997 ahoj,,to ma mrzi 😔 no ja sama neviem,v noci som sa zobudila ze ma priserne bolia prsia ale hlavne bradavky(podobna bolest ako ked som kojila 🙈) a teplota zas isla hore 🤷🏽‍♀️

saxano2222
•
1. nov 2022

Inak baby ja mam zle skusenosti s testami Intimed zo 101. Tam vzdy vidno tu kontrolnu ciarku 😖

cukrik93
•
1. nov 2022

@katkaholiova
@saxano2222 no aj ja si myslim,ze 15dpo by uz malo byt nieco vidno 😏 ale kym nie je ms este nic nieje stratene 🍀

iam24
•
1. nov 2022

@saxano2222 no podľa mňa tiež na 15dpo by už mala byť čiarka pekná

cukrik93
•
1. nov 2022

@saxano2222 aj ja mam s nimi zlu skusenost..asi pred tromi mesiacmi mi dva ukazali nadhernu hrubu ruzovu ciarku a ine testy boli negativne a samozrejme aj ms prisla uplne normalna 🤷🏽‍♀️

iam24
•
1. nov 2022

Inak ja som na tom takto v piatok, sobotu by som mala dostať ms

katkaholiova
•
1. nov 2022

@iam24
@saxano2222 takze cajak ms ako kazdy mesiac 😉

zojeva
•
1. nov 2022

@katkaholiova škoda 🥹 ja testom neverím už žiadnym kým na ňom nie sú koľajnice a čoraz častejšie vidím, že asi kvalita testov ide dole alebo co lebo veľa ženám robia testy falošne pozitívne výsledky…😌alebo digi

zojeva
•
1. nov 2022

Neviem či sa u mna neschyluje k anovulaku…

saxano2222
•
1. nov 2022

@katkaholiova
Radsej nam to natri a pridi s dobrymi spravami je bol +test na 16DPO ;)
ale skus zmerat teplotu az vo stvrtok, trosku si oddychnes od toho a uvidis co bude do vtedy, mozno ostane hore a mozo uz aj ms pride. Ja som minule na 5dni tiez prestala merat lebo som sa sama znervoznovala kazdy vyskokom alebo padom teploty 😖

saxano2222
•
1. nov 2022

@zojeva
ja som mala min mesiac 25DC a katkaholiova az 28DC, mrkni graf na zaciatku strany
nic nie je stratene ;)

bejka90
•
1. nov 2022

@katkaholiova no tu bohuzial ani ja nevidim :( tak nechapem ten vcerajsi....ale kym nieje ms tak sanca stale je 🙂 mohla by si nas prekvapot nech tu mame konecne uz aj nejake pozitivne spravy 🙂

bejka90
•
1. nov 2022

@cukrik93 wauuu krasne si vysla zas hore. Testovat kedy planujes?

patulka2
•
1. nov 2022

@zojeva u mna detto.. som dnes 30dc, dnes som hodila graf...

zabulka1
•
1. nov 2022

Tento mesiac sa mi posúva ovulácia

zojeva
•
1. nov 2022

@saxano2222 ja mám pocit, že bola, výtok a vždy po ovulacii mám bolesti v podbrušku…mala som dôslednejšie merať 😀 nevadí ostáva čakať či bola a kedy 🤷🏻‍♀️

cukrik93
•
1. nov 2022

@bejka90 no ja sa z toho velmi netesim,neviem sama co si mysliet..testla som ale az z druheho moču a takto to vyzeralo..vcera som skusala tiez a bol biely uplne..i ked aj tento mi tak pripada..na to ze som 12dpo no neviem..skusim asi az vo stvrtok ak nedorazi ms dovtedy

saxano2222
•
1. nov 2022

@zabulka1 tak do toho 15DC je to taky priemer, no stress ;)
niektore na ovulaciu aj 30dni cakaju 🙈