icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

saxano2222
1. nov 2022

@cukrik93 skus stvrtok, drzim palce 🙏🏻🙏🏻

bejka90
1. nov 2022

@cukrik93 prepac, ale nevidim na tych fotkach druhu ciarku :( ale nazivo to moze vyzerat uplne inak ;)

katkaholiova
2. nov 2022

a uz viem preco test biely

cukrik93
2. nov 2022

@bejka90 ved prave ze ja tam tiez nic nevidim,dnes ani neviem ci mam brat teplotu do uvahy,lebo som sa celu noc budila a od 3 som bola hore tak som zmerala 3:20,lebo uz som musela ist aj na wc atd..teplota 36,84,ale potom som este zaspala do 5 a 5:20 zmerala znova a teplota iba 36,58..tak netusim ktoru brat do uvahy,kazdopadne dnes test zase biely..

cukrik93
2. nov 2022

Mozno nejaky tienik tam vidim,ale no..mozno len preto ze chcem 🤦🏽‍♀️😔

mirus11
2. nov 2022

@katkaholiova Katka ja ťa nadledujem zajtra.tiez keď mi takto padne teplota,v ten deň aj hneď dostanem.a ja mám termín ms zajtra

saxano2222
2. nov 2022

@katkaholiova
🥺 som ti drzala palce, mrzi ma to.
Prepac, ja Viem ze nepovzbudzujem pri bielych testovh, ale ja poznam to sklamanie tak nechcem davat nadeje ak tam ozaj nic nevidim :(
Tak by som tu chcela vidiet nejake kolajnice 🙏🏻
Nejak sa nam nedari, ale chcem verit ze tento rok este bude dobod na radost 🧡

saxano2222
2. nov 2022

@cukrik93
kolky DPO si? mne sa to uz nejak doplietlo tie grafy tu, ze ktora ma aky 😝
Test zatial biely, bohuzial nevidim zatial naznak niecoho.

bejka90
2. nov 2022

@cukrik93 hmmm no s tymi teolotami je to zaujimave ale ked ta prva bola hned po zobudeni tak o 2 hodky by mala byt este vyssia o 0.2 nie?... tak ja neviem...ale ja som si predvcerom tak zo srandy odmerala ked meriam a presne 2 hodky na to a tiez som mala o dost bizsiu neskor ako v moj cas co nechapem ked to ma ist hore :D ale.zapislaa som ten moj cas samozrejme takze asi aj u teba by som dala tu prvu + 0.2 este k tomu...a k tym testom.. no neviem ja sa uz bojim napisat ci nieco vidim alebo nie lebo ked vidim tak aj tak to potom nevyjde zenam tak ja uz neviem :( akoze na 2.foto vidno nejaky "tien" ked priblizim ale tak uvidime co sa z toho vykluje. Kazdopadne drzim velmi prsty nech uz tu komecne niekto napise dobre spravy 🙂

iamkate
2. nov 2022

Dievčatá, dnešné ráno ani neviem opisat slovami... 😭😭 Po vyše 2r.....14DPO, test nieje z prvého ranného mocu

bejka90
2. nov 2022

@iamkate waaaau no konecne pozitivna sprava,) tesim sa a velmi ti to prajem ;))) nech je vsetko vporiadku abez problemov ;)))gratulujem

tessa165
2. nov 2022

@iamkate juuuuu drzim palce at to dopadne az do uspesneho konca🍀

katkaholiova
2. nov 2022

@iamkate gratulujem

patulka2
2. nov 2022

@katkaholiova Kati, ti ma mrzí, potichu sim dúfala a držala palce.
@iamkate teším sa spolu s tebou, dúfam, že všetko bude v poriadku 😊🍀

zojeva
2. nov 2022

@patulka2 tak asi ťažko bola 🤭 no tuším inofolic mi všetko posunul namiesto upravil 😀

cukrik93
2. nov 2022

@saxano2222 dneska 13dpo..ja uz duchov ani neriesim,,v piatok by mala prist ms..tak uvidime..
@bejka90 pockaj akoze myslis ze mam zapisat tu 36,84 plus este 0.2? No praveze cim neskor meriad tym je nizsia co som citala..a ja som uz bola hore len som lezala v posteli a prevalovala sa ked som merala druhy krat tych 36,54..takze netusim..a aj ten test bol z druheho moču..uvidime kedy pride ms 🤷🏽‍♀️

cukrik93
2. nov 2022

@iamkate wau konecne dobre spravy ☺️ gratulujem a drzim palce 🍀

bejka90
2. nov 2022

@zojeva no ale teraz uz musi byt :D

bejka90
2. nov 2022

@cukrik93 no ja tak viem ze praveze vyssia ma byt cim neskor.merias nie?? No idem sa pozriet co hovori ujo google alebo dievcata ktora vie rozlustit nasu dilemu? :D.. no tak neostava nici ne len cakat dlhe 2 dni...jamsom piayok este len 10dpo ale sa mi to vlecie tiez neskutocne :(

saxano2222
2. nov 2022

@iamkate
tak tu mame aj pozitivne spravy, super, zdielam radost a gratulujem 🙂
drzim palce 🧡

patulka2
2. nov 2022

@zojeva nooo ja neviem co to pokazilo mne... ale keď dopijem lejdyvitu pôjdem na LR asi.. a dúfam ze už konečne bola, i keď neviem sama... bolest som malanskoro celý cyklus, aj vlhko aaa xx sme noc teda nemali pred.

zojeva
2. nov 2022

@patulka2 mne sa zdá, že od LR ich aloe vera gél mi pomáhal aj na cyklus...že sa trošku dal dokopy..ale skúsila som ešte, či by to nebolo lepšie s tým inofolicom a asi ani nie :D teploty som takéto nízke asi nikdy nemala ani mi tak neskákali, vyhodnotím na konci cyklu, že čo to vlastne dorobilo....

majoralka
2. nov 2022

@iamkate vau, super správa 🫶🤞tesim sa s tebou, gratulujem a užívaj si rastúce bruško 🥰🤰

iamkate
2. nov 2022

Dievčatá ďakujem všetkým za gratulacie, teším sa ešte veľmi opatrne 🙏 ja som posledne mesiace vôbec nemerala iba pred MS aby som vedela kedy príde.. Vysadila som všetky vitamíny a sústredila som sa na psychiku keďže som tušila už dlho že tam je problém.. Tie neustále sklamania a napätie každý mesiac.. Nasadila som ashwagandhu, Magne B6 a vybavila som si online terapeuta... A zabralo na 3 cyklus🙏 držím palce každej jednej z vás ❤️ a nepodceňujte psychiku 💕

adules
2. nov 2022

@iamkate ahoj čo to je???ashwagandha

iamkate
2. nov 2022

@adules je to rastlina a z jej koreňa sa robí prášok ktorý sa užíva, pôsobí to veľmi dobre na stres, úzkosť a napätie... Zarábala som si ten prášok vo vode a pila

michaelka_
2. nov 2022

@iamkate Kati, nech to dobre dopadne.

iam24
2. nov 2022

@cukrik93 ja na tej druhej fotke čosi vidím ale skús zajtra ak máš ešte test 🙂

patulka2
2. nov 2022

@patulka2 ja som zabudla nahrať graf 😃inofolic bol asi fajn, ja už ani neviem. Za tie 2 roky mi až tak nepomohol... a striedavé cykly mam stale... raz dlhší, potom kratsi.

cukrik93
2. nov 2022

@iam24 veru nemam,musim ist kupit..ale uz aj nemam nejako chut testovat 🤷🏽‍♀️