icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zojeva
3. nov 2022

@cukrik93 tiež si myslím, že bola vtedy ovu, len tie poovulačné teploty by boli asi dosť nízke nato, že by bolo 16/17DC ovu..a tiež ten včerajší pád to akože čo :D už rozmýšľam či som to dobre videla na tom teplomery vôbec :D

cukrik93
3. nov 2022

@zojeva moze to byt IP..tie teploty podla mna nie su nizke..kazdy ma ine,podstatne je ze su vyssie ako tie pred..uvidis ake budu dalsie teploty ☺️ drzim palce 🍀

saxano2222
3. nov 2022

@zojeva
za mna to na prvy pohlad vyzera na pokles pri ovulacii, uvidis kam sa teplota vyspla najblizsie 2-3dni a budes mudrejsia ;)
lebo aj by bola obulaci cca 16DC tak to tam nemas narast oproti zaciatku cyklu… to sa mi nevidi pravdepodobne 🤷🏼‍♀️

zojeva
3. nov 2022

@saxano2222 nemerala som poctivo pred ovu :( že reku ved isto bude neskoro a budem vedieť kedy je ovu a kedy je po :D a trt :D takže presne uvidíme ďalšie dni...

bejka90
3. nov 2022

@cukrik93 tak uvidisale hadam nedostanes 🙂 no lf je max 16dni ked dobre viem...alebo moznoze su aj vyninky ze viac to neviem ale vacsina co sledujem ma 12-14...ja mamraz tak ze dostanem ms na 14ty den niekedy na 15 tak neviem tiez ale minule mi to jedna bba vysvetlovala v inej skupine ze ked dostanem poobede po 16tej ms tak ze 1dc sa rata az den p otom.ze oreto mam awi tak ze rqz 14 raz 15 dni lebo toto som nikdy nesledovala ci dostanem rano ci vecer ci ako :D

saxano2222
3. nov 2022

@zojeva
hej to poznam, raz mi to slo na nervy daky cudny graf som mala
reku oddychnem si nebudem merat a zrazu vysoka teplota takze som prepasla tie dni kedy bola ovulacia 🙈 😀 ja som mala tento mesiac na 23dc a myslim ze aj u teba to bude teda kus neskor uvidis, potom posli sem novu krivku ;)

cukrik93
3. nov 2022

@bejka90 no ja som mala od vysadenia HAK od decembra cyklus pekne 30-31 dnovy,v septembri mi ale ms neprisla,tak som sla k dr a zhodnotil anovulacny cyklus a pichol agolutin..nasledne na to som zacala uzivat Gynex a Dikirogen..takze cakam,ze co mi to porobilo s cyklom 🙈 joj ale ma dnes nejako picha v podbrusku 😏

bejka90
3. nov 2022

@cukrik93 to je asi dobre znamenie ked ta picha nie? ;) mna prsia dost bolia od 3dpo... najhorsie stale na vecer nebiem preco:( :D rano nic ked vstanem a k veceru uz citim riadne vcera som mala pocit asi taku pol hodku len ze ma bradavky palia :D

cukrik93
3. nov 2022

@bejka90 ja neviem ci to je dobre 🤷🏽‍♀️🙈 raz to citim v strede uplne dole,potom vlavo,zachvilu vpravo 🤦🏽‍♀️ nie su to typicke bolesti ako pri ms..proste taka bodava bolest..a prsia mna nebolievaju nikdy,jedine kedy ma boleli tak po porode 🙈 uz ma ani tak nebolia len obcas citim citlivejsie..ale ktovie ci mi to nejak nerozhadzal ten gynex alebo co..uvidime co bude zajtra pripadne nasledujuce dni..

cukrik93
4. nov 2022

Ahojte..ja uz mam nerv..teplota takto..prsia od vecera zas neksutocne bolia,obcas ma picha dole..a test podobny vcerajsiemu,skor tienik ako ciarka 😏 takze asi nic

mirus11
4. nov 2022

@cukrik93 tak to bude asi neprosperujuce tehu,ja už očakávam ms,teplota klesla aj v éra aj dnes,ale akosi sa mu nechce spustiť.akuratne vždy vtedy,keď potrebujem aby bol načas,lebo idem na preventívnu tento mesiac,ako napotvoru.vzdy ju mám ako hodinky a teraz štrajkuje

cukrik93
4. nov 2022

@mirus11 no asi nie,tiez pocitam s tym,ze cez vikend pride ms..ale tak snad sa do Vianoc dockame // ☺️ no to poznam,tiez to tak mavam jak na potvoru 🙈

bejka90
4. nov 2022

Dobre ranko...tak konecne som aj ja trosku vysla 🙂

bejka90
4. nov 2022

@cukrik93 ahojki no graf sa ti drzi pekne, ale neviem na tom teste velmi nevidim ciarku, ty to vidis lepsie doma volnym okom 🙂 drzim prsty nech to vyjde !!!🙂

cukrik93
4. nov 2022

@bejka90 ja tam vidim iba taky tienik..uvidime,v porovnani s takym istym testom robenym vcera poobede sa mi zda volnym okom vyraznejsia..na foto to fakt nie je vidno..dala som si uz intimku pre istotu 🙈 neverim ze to vyslo..ale dakujem ☺️ tvoj graf vyzera nadejne tak drzim palce nech tak pokracujes ☺️

saxano2222
4. nov 2022

@bejka90
ja som na tom s grafom podobne, postupne som radtla a teraz drzim okolo 37. Bola by som rada keby to nekleslo 🥰 Cakas do dna Ms s testovanim ci si z tych netrpezlivych? :P

bejka90
4. nov 2022

@cukrik93 noak ty vidis rozdiel tak to je dobre 🙂vzdy je to lepsie vidno nazivo ako cez displej.... ale ja sa isto tiez budem pytat ked budem nieco vidiet nahodou na mojom teste :Dviac oci viac vidi :D no ja minuly mesiac som vystrelila 11 a 12dpo a 13dpo uz som bola dole :D

adules
4. nov 2022

Ahojte no ja som zvedavá čo prinesie nedeľa, lebo zatiaľ je to zaujímavé, ale keď v nedeľu neklesne v pondelok testujem.....

zojeva
4. nov 2022

@saxano2222 anovulak, no však aj take musia byt 😁

saxano2222
4. nov 2022

@zojeva
Joj to ma mrzi. poznam to.
a nezvyknes nahodou mavat dlhsie cykly a tym padom neskor obulaciu?
Ja som mala pri anovulakoch uplne ine skoky tak neviem…

saxano2222
4. nov 2022

@adules
pekny graf, drzim palce nech sa drzi teplota hore a v pondelok sa podelis o doslova pozitivne spravy ;) 🙏🏻

bejka90
4. nov 2022

@saxano2222 ja som z tych velmi netrpezlivych :D takze dnes som uz skusila ale nic...vzdy si pvoiemz e skor ako 12dpo nebudem testovat a pride 10dpo a uz to jede :D ale ked tak vselijak mi je uz 3.den, ale hlavne vecer uplne mi stoji zaludok prsia palia... tak som skusila :D a pride rano a rano mi nic nieje :D tyako si na tom s testovanim?

saxano2222
4. nov 2022

@bejka90
ano poznam to ked si poviem ze tentox budem mat pevnu volu nech nie som zas sklamana ale vzdy otestujem este pred vynechanim Ms a bum za dva dni ju mam. Keby som pockala usetrim si testy 😀
ja sa pohravam s myslienkou ze testnem v nedelu, necitim sa nijak tehotno, aj to sme tu uz mali a kolkox som bola presvedcena ze som tehotna 🤔😁psychika si ide svoje

zojeva
4. nov 2022

@saxano2222 ja mám inak pocit, že inofolic mi znižuje teplotu..možno je to hlúposť, ale nikdy som nemala také nízke teploty a ked mi vyskočila som si ho v deň pred nedala..ale neviem no však uvidíme nedám si dnes aká bude teplota a ďalšia vec túto noc som nespala skoro nič kedže je syn chorý a celú noc sme zrážali teplotu :(

patulka2
4. nov 2022

Hlásim ovulejšn. Pripájam sa k čakatelkam 🍀😊

cukrik93
4. nov 2022

@bejka90 no mam pocit ze uz dnes pride ms,uz ma boli brucho..tento mesiac sa velmi nenasnazime lebo mam skoro furt nocne a cez den pri krpcovi sa neda 😏 takze az v decembri mozno 😏

bejka90
4. nov 2022

@saxano2222 ja som si vravela od zaciatku ze az v nedelu testnem :D ale kaslem na to :D urobim aj zajtra:D mam zasoby testov :D raz som tak suoer testla teplota sa mi drzala hore ziaden pokles tak urlbila som test 14dpo a kym som cakala vysledok tak sa mi spustila ms :D to bol gool :D a ano no ta psychika si vie nahovorit vsetko mozne :(

bejka90
4. nov 2022

@cukrik93 tak daj vesiet kebynahodou prisla :(co dufam ze nienech tu mame cim viac pozitivnych sprav 🙂 nocez den to ani u nas nikdy nejde pri malom :D

cukrik93
4. nov 2022

@bejka90 zatial nic,prsia zahadne prestali boliet uplne..takze skusim dnes pohar cerveneho vina a rano sa to mozno rozbehne,ak nie,urobim test v nedelu..

zojeva
4. nov 2022

Baby, keď ste zle spali alebo skôr nespali 😀 a ráno merali mali ste nízku či vysokú teplotu alebo nejake anomalie?😀