Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zojeva
za mna to na prvy pohlad vyzera na pokles pri ovulacii, uvidis kam sa teplota vyspla najblizsie 2-3dni a budes mudrejsia ;)
lebo aj by bola obulaci cca 16DC tak to tam nemas narast oproti zaciatku cyklu… to sa mi nevidi pravdepodobne 🤷🏼♀️
@saxano2222 nemerala som poctivo pred ovu :( že reku ved isto bude neskoro a budem vedieť kedy je ovu a kedy je po :D a trt :D takže presne uvidíme ďalšie dni...
@cukrik93 tak uvidisale hadam nedostanes 🙂 no lf je max 16dni ked dobre viem...alebo moznoze su aj vyninky ze viac to neviem ale vacsina co sledujem ma 12-14...ja mamraz tak ze dostanem ms na 14ty den niekedy na 15 tak neviem tiez ale minule mi to jedna bba vysvetlovala v inej skupine ze ked dostanem poobede po 16tej ms tak ze 1dc sa rata az den p otom.ze oreto mam awi tak ze rqz 14 raz 15 dni lebo toto som nikdy nesledovala ci dostanem rano ci vecer ci ako :D
@zojeva
hej to poznam, raz mi to slo na nervy daky cudny graf som mala
reku oddychnem si nebudem merat a zrazu vysoka teplota takze som prepasla tie dni kedy bola ovulacia 🙈 😀 ja som mala tento mesiac na 23dc a myslim ze aj u teba to bude teda kus neskor uvidis, potom posli sem novu krivku ;)
@bejka90 no ja som mala od vysadenia HAK od decembra cyklus pekne 30-31 dnovy,v septembri mi ale ms neprisla,tak som sla k dr a zhodnotil anovulacny cyklus a pichol agolutin..nasledne na to som zacala uzivat Gynex a Dikirogen..takze cakam,ze co mi to porobilo s cyklom 🙈 joj ale ma dnes nejako picha v podbrusku 😏
@bejka90 ja neviem ci to je dobre 🤷🏽♀️🙈 raz to citim v strede uplne dole,potom vlavo,zachvilu vpravo 🤦🏽♀️ nie su to typicke bolesti ako pri ms..proste taka bodava bolest..a prsia mna nebolievaju nikdy,jedine kedy ma boleli tak po porode 🙈 uz ma ani tak nebolia len obcas citim citlivejsie..ale ktovie ci mi to nejak nerozhadzal ten gynex alebo co..uvidime co bude zajtra pripadne nasledujuce dni..
@bejka90 ja tam vidim iba taky tienik..uvidime,v porovnani s takym istym testom robenym vcera poobede sa mi zda volnym okom vyraznejsia..na foto to fakt nie je vidno..dala som si uz intimku pre istotu 🙈 neverim ze to vyslo..ale dakujem ☺️ tvoj graf vyzera nadejne tak drzim palce nech tak pokracujes ☺️
@bejka90
ja som na tom s grafom podobne, postupne som radtla a teraz drzim okolo 37. Bola by som rada keby to nekleslo 🥰 Cakas do dna Ms s testovanim ci si z tych netrpezlivych? :P
@saxano2222 anovulak, no však aj take musia byt 😁
@zojeva
Joj to ma mrzi. poznam to.
a nezvyknes nahodou mavat dlhsie cykly a tym padom neskor obulaciu?
Ja som mala pri anovulakoch uplne ine skoky tak neviem…
@adules
pekny graf, drzim palce nech sa drzi teplota hore a v pondelok sa podelis o doslova pozitivne spravy ;) 🙏🏻
@saxano2222 ja som z tych velmi netrpezlivych :D takze dnes som uz skusila ale nic...vzdy si pvoiemz e skor ako 12dpo nebudem testovat a pride 10dpo a uz to jede :D ale ked tak vselijak mi je uz 3.den, ale hlavne vecer uplne mi stoji zaludok prsia palia... tak som skusila :D a pride rano a rano mi nic nieje :D tyako si na tom s testovanim?
@bejka90
ano poznam to ked si poviem ze tentox budem mat pevnu volu nech nie som zas sklamana ale vzdy otestujem este pred vynechanim Ms a bum za dva dni ju mam. Keby som pockala usetrim si testy 😀
ja sa pohravam s myslienkou ze testnem v nedelu, necitim sa nijak tehotno, aj to sme tu uz mali a kolkox som bola presvedcena ze som tehotna 🤔😁psychika si ide svoje
@saxano2222 ja mám inak pocit, že inofolic mi znižuje teplotu..možno je to hlúposť, ale nikdy som nemala také nízke teploty a ked mi vyskočila som si ho v deň pred nedala..ale neviem no však uvidíme nedám si dnes aká bude teplota a ďalšia vec túto noc som nespala skoro nič kedže je syn chorý a celú noc sme zrážali teplotu :(
@saxano2222 ja som si vravela od zaciatku ze az v nedelu testnem :D ale kaslem na to :D urobim aj zajtra:D mam zasoby testov :D raz som tak suoer testla teplota sa mi drzala hore ziaden pokles tak urlbila som test 14dpo a kym som cakala vysledok tak sa mi spustila ms :D to bol gool :D a ano no ta psychika si vie nahovorit vsetko mozne :(
Baby, keď ste zle spali alebo skôr nespali 😀 a ráno merali mali ste nízku či vysokú teplotu alebo nejake anomalie?😀

@cukrik93 tiež si myslím, že bola vtedy ovu, len tie poovulačné teploty by boli asi dosť nízke nato, že by bolo 16/17DC ovu..a tiež ten včerajší pád to akože čo :D už rozmýšľam či som to dobre videla na tom teplomery vôbec :D