icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

iam24
•
4. nov 2022

@zojeva ja som mala skôr nizku

zojeva
•
4. nov 2022

@iam24 lebo ja mám tiež nízku, teda nižšiu ako by som čakala 😀 preto sa pýtam…uvidíme či budem spat tuto noc že ráno odmeriam

bejka90
•
4. nov 2022

@zojeva skor vyssiu ale ziaden extrem... mala som aj tak ze som spala asi necelu hodinu len pred budikom a celu noc nic a teplota bola vyssia o 0.2....ale ci to bolo kvoli tomu neviem lebo kazdy den mi skace hore dole

cukrik93
•
4. nov 2022

@zojeva ja som mala vyssiu ked dom zle spala

katkaholiova
•
5. nov 2022

ahojte nerozumiem mojim teplotam.nejak vysoke

bejka90
•
5. nov 2022

@katkaholiova ahoj test si neskusila?

katkaholiova
•
5. nov 2022

@bejka90 nie ved som mala normalne ms aj s bolestami az ibalgin som musela kazdny den zobrat.

iam24
•
5. nov 2022

@katkaholiova ale teploty máš vysoké na to že si mala ms. Ja by som na tvojom mieste skúsila pre istotu test. Niektoré ženy majú ms aj počas tehotenstva.

cukrik93
•
5. nov 2022

Tak žienky hlasim 1dc a navyse riadne bolestivy..po zobudeni som mala este malu iskricku nadeje vzhladom na tu teplotu 🤷🏽‍♀️ale po wc uz to bolo jasne..no nic pokracujeme ☺️

iamkate
•
5. nov 2022

Dievčatá viac krát sa tu už spomínala taka skupina kde sa predávajú lieky, vitaminy pre snazilky a tehotné keď už niekto nepotrebuje alebo posúva dalej... Neviete prosím pod akým názvom ju nájdem?

adka3321
•
5. nov 2022

@iamkate myslim ze ta uz bola zrusena

iamkate
•
5. nov 2022

@adka3321 ďakujem aj ma to napadlo lebo som v nej bola a zrazu neviem nájsť 🤔

iam24
•
5. nov 2022

@bejka90 a tvoja teplota dnes ako? 🙂

bejka90
•
5. nov 2022

@katkaholiova tak hej ale niektore majuaj pocas tehotenstva ms... a ked mas tak vysoku teplotu tak neviem no... skusila bysom 🙂

bejka90
•
5. nov 2022

@cukrik93 nototo nemyslis vazne... taketo anomalie ze teplota vyskoci a ty ms dostanes.. to som este nevidela :( alebtak teraz aspon vies aku dlhu lf mas a dalsi cyklus to uz snad vyjde 🙂

bejka90
•
5. nov 2022

@iam24 no ja som dnes trosku vysla vyssie...ale to aj minuly mesiac presne tak som mala 11 a 12dpo 36.9 a potom rychlo ma stiahla gravitacia dolu takze beriem to s rezervou.. mam este 4 dni do ms... ale ked tu vidim dnesne anonalie tak sa uz zacinam bat :D

saxano2222
•
5. nov 2022

@bejka90 si ma zblbla tym testovanim vcera 😀
ale jasne ze bol biely :/ teplota sa drzi hore ale to nic neznamena na 11DPO.
ja zvyknem mat 12dni luealnu faxu takze pondelok som na istom, bud alebo 🙂

iam24
•
5. nov 2022

@bejka90 no ale vieš ako to bolo u mňa na 13dpo teplota dole a potom hore :D

cukrik93
•
5. nov 2022

@bejka90 no sak to som ani ja nepochopila..no tento mesiac uvidime ako nam to vyjde ci sa budeme moct vobec snazit,kedze tam mam tie nocne jak na just 😏 ale asi budem merat teplotu len tolko aby som vedela ci bola ovu,lebo zrejme sa na nu spoloehat nemozem 🙈 ty si pekne vyskocila tak snad ti to vyjde ☺️🙏

bejka90
•
5. nov 2022

@iam24 no v mojom 1.tehotenstve tiez tak som mala 13dpo riadny pokles a 14dpo hore a uz boli pekne ciarky :D tak mohlo by to tak dopadnut aj tentokrat ;)

iam24
•
5. nov 2022

@bejka90 držím držím palceky 🙂

katkaholiova
•
5. nov 2022

@bejka90
@iam24 test biely.takze nechapem🙄

aga1997
•
5. nov 2022

@katkaholiova tiez som to tak mala tento mesiac ....nechapala som

zojeva
•
5. nov 2022

Baby, a kedy ste pri anouvlaku dostali ms ? Od čoho to potom závisí ?

cukrik93
•
5. nov 2022

@zojeva noo ja som dostala ms az po vyvolavacke u gyn 🤷🏽‍♀️ 17 dni mi meskali

bejka90
•
5. nov 2022

@saxano2222 ja som tiez vyskusala dnes zas test :D robila som Adiel a mam pocit ze extremne slabu ciarku akoby bolo vidno ale to si oci musim vyskulit a ked som ju na foto poupravovala tak ni to prislo ako obrys ciarky tak neviem ci to bratako kanalik aleboako :D tak som skusila este "slavny" pepino, ze ma vraj viac farbiva a ani citala som vsade ze duchuju, no ja som ho robila 1x :D a z dost zriedeneho mocu tak tam je slaby duch... skusim zajtra z ranneho ci bude silnejsie alebo nie

iam24
•
5. nov 2022

@bejka90 daj foto testov :D

bejka90
•
5. nov 2022

@iam24 no ten adiel som vymazala radsej lebo to som tak mudela stiahnut jas zvyraznit kontrast a taka rkava neoekna fotka to bola tak som ju odstranila :D a pepino no takto vyzera akzoe vidno ju aj volnym okom ovela lesie ako ten adiel ale odfotit to je umenie...

bejka90
•
5. nov 2022

@katkaholiova nonechapem preco je potom taka vysoka teplota :(

bejka90
•
5. nov 2022

@cukrik93 noked nie vecer tak cez den sa nejak posnazite :D ;)