icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

iam24
4. nov 2022

@zojeva ja som mala skôr nizku

zojeva
4. nov 2022

@iam24 lebo ja mám tiež nízku, teda nižšiu ako by som čakala 😀 preto sa pýtam…uvidíme či budem spat tuto noc že ráno odmeriam

bejka90
4. nov 2022

@zojeva skor vyssiu ale ziaden extrem... mala som aj tak ze som spala asi necelu hodinu len pred budikom a celu noc nic a teplota bola vyssia o 0.2....ale ci to bolo kvoli tomu neviem lebo kazdy den mi skace hore dole

cukrik93
4. nov 2022

@zojeva ja som mala vyssiu ked dom zle spala

katkaholiova
5. nov 2022

ahojte nerozumiem mojim teplotam.nejak vysoke

bejka90
5. nov 2022

@katkaholiova ahoj test si neskusila?

katkaholiova
5. nov 2022

@bejka90 nie ved som mala normalne ms aj s bolestami az ibalgin som musela kazdny den zobrat.

iam24
5. nov 2022

@katkaholiova ale teploty máš vysoké na to že si mala ms. Ja by som na tvojom mieste skúsila pre istotu test. Niektoré ženy majú ms aj počas tehotenstva.

cukrik93
5. nov 2022

Tak žienky hlasim 1dc a navyse riadne bolestivy..po zobudeni som mala este malu iskricku nadeje vzhladom na tu teplotu 🤷🏽‍♀️ale po wc uz to bolo jasne..no nic pokracujeme ☺️

iamkate
5. nov 2022

Dievčatá viac krát sa tu už spomínala taka skupina kde sa predávajú lieky, vitaminy pre snazilky a tehotné keď už niekto nepotrebuje alebo posúva dalej... Neviete prosím pod akým názvom ju nájdem?

adka3321
5. nov 2022

@iamkate myslim ze ta uz bola zrusena

iamkate
5. nov 2022

@adka3321 ďakujem aj ma to napadlo lebo som v nej bola a zrazu neviem nájsť 🤔

iam24
5. nov 2022

@bejka90 a tvoja teplota dnes ako? 🙂

bejka90
5. nov 2022

@katkaholiova tak hej ale niektore majuaj pocas tehotenstva ms... a ked mas tak vysoku teplotu tak neviem no... skusila bysom 🙂

bejka90
5. nov 2022

@cukrik93 nototo nemyslis vazne... taketo anomalie ze teplota vyskoci a ty ms dostanes.. to som este nevidela :( alebtak teraz aspon vies aku dlhu lf mas a dalsi cyklus to uz snad vyjde 🙂

bejka90
5. nov 2022

@iam24 no ja som dnes trosku vysla vyssie...ale to aj minuly mesiac presne tak som mala 11 a 12dpo 36.9 a potom rychlo ma stiahla gravitacia dolu takze beriem to s rezervou.. mam este 4 dni do ms... ale ked tu vidim dnesne anonalie tak sa uz zacinam bat :D

saxano2222
5. nov 2022

@bejka90 si ma zblbla tym testovanim vcera 😀
ale jasne ze bol biely :/ teplota sa drzi hore ale to nic neznamena na 11DPO.
ja zvyknem mat 12dni luealnu faxu takze pondelok som na istom, bud alebo 🙂

iam24
5. nov 2022

@bejka90 no ale vieš ako to bolo u mňa na 13dpo teplota dole a potom hore :D

cukrik93
5. nov 2022

@bejka90 no sak to som ani ja nepochopila..no tento mesiac uvidime ako nam to vyjde ci sa budeme moct vobec snazit,kedze tam mam tie nocne jak na just 😏 ale asi budem merat teplotu len tolko aby som vedela ci bola ovu,lebo zrejme sa na nu spoloehat nemozem 🙈 ty si pekne vyskocila tak snad ti to vyjde ☺️🙏

bejka90
5. nov 2022

@iam24 no v mojom 1.tehotenstve tiez tak som mala 13dpo riadny pokles a 14dpo hore a uz boli pekne ciarky :D tak mohlo by to tak dopadnut aj tentokrat ;)

iam24
5. nov 2022

@bejka90 držím držím palceky 🙂

katkaholiova
5. nov 2022

@bejka90
@iam24 test biely.takze nechapem🙄

aga1997
5. nov 2022

@katkaholiova tiez som to tak mala tento mesiac ....nechapala som

zojeva
5. nov 2022

Baby, a kedy ste pri anouvlaku dostali ms ? Od čoho to potom závisí ?

cukrik93
5. nov 2022

@zojeva noo ja som dostala ms az po vyvolavacke u gyn 🤷🏽‍♀️ 17 dni mi meskali

bejka90
5. nov 2022

@saxano2222 ja som tiez vyskusala dnes zas test :D robila som Adiel a mam pocit ze extremne slabu ciarku akoby bolo vidno ale to si oci musim vyskulit a ked som ju na foto poupravovala tak ni to prislo ako obrys ciarky tak neviem ci to bratako kanalik aleboako :D tak som skusila este "slavny" pepino, ze ma vraj viac farbiva a ani citala som vsade ze duchuju, no ja som ho robila 1x :D a z dost zriedeneho mocu tak tam je slaby duch... skusim zajtra z ranneho ci bude silnejsie alebo nie

iam24
5. nov 2022

@bejka90 daj foto testov :D

bejka90
5. nov 2022

@iam24 no ten adiel som vymazala radsej lebo to som tak mudela stiahnut jas zvyraznit kontrast a taka rkava neoekna fotka to bola tak som ju odstranila :D a pepino no takto vyzera akzoe vidno ju aj volnym okom ovela lesie ako ten adiel ale odfotit to je umenie...

bejka90
5. nov 2022

@katkaholiova nonechapem preco je potom taka vysoka teplota :(

bejka90
5. nov 2022

@cukrik93 noked nie vecer tak cez den sa nejak posnazite :D ;)