Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova ahoj test si neskusila?
@bejka90 nie ved som mala normalne ms aj s bolestami az ibalgin som musela kazdny den zobrat.
@katkaholiova ale teploty máš vysoké na to že si mala ms. Ja by som na tvojom mieste skúsila pre istotu test. Niektoré ženy majú ms aj počas tehotenstva.
Dievčatá viac krát sa tu už spomínala taka skupina kde sa predávajú lieky, vitaminy pre snazilky a tehotné keď už niekto nepotrebuje alebo posúva dalej... Neviete prosím pod akým názvom ju nájdem?
@katkaholiova tak hej ale niektore majuaj pocas tehotenstva ms... a ked mas tak vysoku teplotu tak neviem no... skusila bysom 🙂
@bejka90 si ma zblbla tym testovanim vcera 😀
ale jasne ze bol biely :/ teplota sa drzi hore ale to nic neznamena na 11DPO.
ja zvyknem mat 12dni luealnu faxu takze pondelok som na istom, bud alebo 🙂
@bejka90 no sak to som ani ja nepochopila..no tento mesiac uvidime ako nam to vyjde ci sa budeme moct vobec snazit,kedze tam mam tie nocne jak na just 😏 ale asi budem merat teplotu len tolko aby som vedela ci bola ovu,lebo zrejme sa na nu spoloehat nemozem 🙈 ty si pekne vyskocila tak snad ti to vyjde ☺️🙏
@katkaholiova tiez som to tak mala tento mesiac ....nechapala som
Baby, a kedy ste pri anouvlaku dostali ms ? Od čoho to potom závisí ?
@saxano2222 ja som tiez vyskusala dnes zas test :D robila som Adiel a mam pocit ze extremne slabu ciarku akoby bolo vidno ale to si oci musim vyskulit a ked som ju na foto poupravovala tak ni to prislo ako obrys ciarky tak neviem ci to bratako kanalik aleboako :D tak som skusila este "slavny" pepino, ze ma vraj viac farbiva a ani citala som vsade ze duchuju, no ja som ho robila 1x :D a z dost zriedeneho mocu tak tam je slaby duch... skusim zajtra z ranneho ci bude silnejsie alebo nie
@katkaholiova nonechapem preco je potom taka vysoka teplota :(

@zojeva ja som mala skôr nizku