icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

iam24
5. nov 2022

@bejka90 vidno zajtra ráno držím palce a stretneme sa v julovkach 😇

zojeva
5. nov 2022

@cukrik93 som 27DC tak skocim cez týždeň na gyndu ak nepríde ms nech mi pichne

bejka90
5. nov 2022

@iam24 tak zatial to beriem s rezervou a nic si z neho nenamyslam kedze mali tmavsie ciarky a nic z toho..ale ked to vyjde tak sa vidime ;)

zojeva
5. nov 2022

Ale zas som nespala v noci a ráno som merala trochu neskôr takze asi to nie je veľmi dôveryhodne 😀

cukrik93
5. nov 2022

@zojeva no mne dr vzdy vravi ze az ked meskaju dva tyzdne tak treba riesit 🤷🏽‍♀️ ved uvidis ako bude ☺️

patulka2
5. nov 2022

@cukrik93 @katkaholiova aj ja som už mala ms keď teplota ešte neklesla..ale napr stalo sa mi už viackrát aj to, že som 2 dní mala už teplotu dosť nízku a ms nikde..
@bejka90 ja som počas tehu riadne mala ms ale iba 1 deň.
@zojeva ja som mala anovulak 2 cykly pred a dostala som na 36dc, môj taky štandard kedy ms chodí. Ale dalsi cyklus som mala ovu dosť skoro tuším 16dc.

saxano2222
5. nov 2022

@bejka90
ja zatial na tvojom nevidim druhu ciarku. drzim palce najblizsie dni 🥰 nech to vyjde, ja uz sa tak psychicky pripravijem ze z toho o5nic nebude :(
Mne pepino neduchuje zato testy zo 101 tky ano.

bejka90
5. nov 2022

@saxano2222 a ake testy zo 101?? Ja som tam kupila tieto pepina a mali este in time ine som tam nevidela... ved nevadi ze nevidis 🙂 velmi velmislabo to vidno pod urcitym uhlom aj osobne tak na foto je to o to horsie...zajtra rano testujeme spolu? :D nestracaj nadej este ;)

bejka90
5. nov 2022

Och zeny :( ni3co na mna asi urcite lezie, tak neviem ci ta dnesna teplota nie z toho vysla a ktovie co bude zajtra :( je mi strasna zima mam pocit ze zvnutra horim a teplotu mam 36.7-9 akoze nemam :D nerozumiem :,( a pritom ma boli cele telo aj strasna zima mije akoby som mala aj 38 mat... aj 1 mandlu si citim :,(

saxano2222
5. nov 2022

@bejka90 ano tak kukam v googli len krabicku aom si pamatala ze taka bielo modra, tak tie in time to boli
ale 2testy, 2x duch. A neprida to psychike taketo “zarty”…
tak prajem skore uzdravenie ak by ti vyskocila teplota nema zmysl merat ani bazalnu lebo tabude tiez niekde vo vysinach.
akiezby to boli hormony radsej 🥰😌

bejka90
5. nov 2022

@saxano2222 tak bodaj by hormony lebo uz fakt neviem teplotu nemam hrdlo mam ciste :D nekaslem nesoplim este aj covid teat som si urobila hahaha aj ten negativny :D nevadicoskoro si lahnem k telke a odpociniem si po celom dni komecne a zajtra verim ze bude dobre ;)
A ano mas pravdu ze take zarty s duchmi niesu dobre to radsej nic ako falosna nadej... mne sa zatial len 1x stalo pri rapi clear ze som mala na 2 testoch ducha alebo kanalik neviem ale bolo to pekne vidiet aj muz videl a nic z toho..nevadi...osud vie preco nas natahuje dlhsie :D

saxano2222
5. nov 2022

@bejka90
no tak covid test je ten ktory este chces mat negativny 😝
My sme tento rok prisli o synceka v 20tt 💔, minuly rok MA v 13tt, tak uz by sa mohlo aj stastie na nas obratit a ako sa hovori do tretice 😊
ale drzim palce vsetkym babam tu aspon nam tu odbudaju tie DC spolocne, takze nejake pozitivne testy dievcence najblizsie dni ;)

bejka90
5. nov 2022

@saxano2222 och tak to mi je luto :,( velmi ti drzim palce nech to uz vyjde do tretice 🙂
A s tym covid tesom mas pravdu :D tak rano ;)

cukrik93
6. nov 2022

@patulka2 dnes rano uz bol pokles ☺️ tak uvidime ako bude tento cyklus ☺️

adules
6. nov 2022

Dobre ránko, tak test sa nekoná, čakáme zajtra 1dc

iam24
6. nov 2022

@bejka90 ako dnes?

bejka90
6. nov 2022

@iam24 ahojki tak teplota je irelevantna nakolko som mala v noci teplotu takze jasne aj bazalka vystrelila ako raketa...a test tak adiel mi pride biely a pepino volnym okom o trosilinku silnejsi ako vcera. Aspon mne sa tak zda nazivo. Ale odfotit to je uspech no :D

bejka90
6. nov 2022

@iam24 a tu je moj vystrel.. no hadam zajtra uz bude normalna uz sa citim lepsie

iam24
6. nov 2022

@bejka90 no ja vidím krásnu čiarku 🙂

bejka90
6. nov 2022

@iam24 myslis? Nodufam ze je to ciarka a nie kanalik alebo falosny poplach :( nouvidime nasledujuce dni...do ms mam este 3 dni

saxano2222
6. nov 2022

@bejka90 uz aj ja vidim tu ciarku ❤️ a to ich nikdy nevidim. tak nech silnie 🙏🏻 drzim palce

iam24
6. nov 2022

@bejka90 nech len silnie. Ak vydržíš urob test o 2 dní 🙂

bejka90
6. nov 2022

@adules skoda :(

bejka90
6. nov 2022

@cukrik93 velky pokles?

bejka90
6. nov 2022

@iam24 hej aj ja som si to dnes povedala ze zajtra by som si mala dat pauzu uz lebo zblbnem...zamknem wcko aj s testami :D a to rano sa mi najskor marilo ze nic nevidim tak som bola cela nastvata :( a inak sa mi zda ze aj na tom adiely vidno trosicku ale to sa neda odfotit uz vobec len mi pride velmi blizko k tej kontrolnej tak sa mi to nezda..a neriesim dnes mam nabity program nebudem mat cas tu vecne o tom polemyzovat 🙂

bejka90
6. nov 2022

@saxano2222 vazne??? :D noto som rada ak uz aj ty vidis ked nezvyknes vidiet 🙂 snad to tam bude... ale hej je to lepsie vidno ako na tej vcerajsej foto:D

iam24
6. nov 2022

@bejka90 treba si dať pauzu. Ja som si včera napr teplotu ešte odmerala a dnes už nie ale urobila som kontrolný test, som rada že o kúsok zosilnel.🙂 Držím palce. Ja som celkom nachladena. Synovia tiež, starší aj kašle tak už si iba čítam čo všetko môžem brať no zatiaľ si nič nedávam, žiadne lieky. Snáď to zvládnem bez :D

bejka90
6. nov 2022

@iam24 hej hej zajtra si dam pauzu nema to zmysel tolko hladat tych duchov ked je minimalny rozdiel len :( a dalsie testy uz nechcem dokupovat :D este si na stredu alebo piatok setrim clearblue neviem ci mi uz ukaze...joj tak skore uzdravenie prajem mna nejak nohy bolia od rana stojim a klby alebo co neviem strasne mi skace teplota raz mam 36.6 potom nemam ani 36:( :D ja som si dala teraflu vcera a septilen na hrdlo som pocmulala... no tak drzim palce nech mas bezproblemove tehotenstvo 🙂

cukrik93
6. nov 2022

@bejka90 ano o 0,5 stupna..aj sa ms riadne rozbehla,takze nas caka dalsi mesiac snazenia..noo na tvojom teste ciarku vidim,tak drzim palce aby silnela 🙏🍀

iamkate
6. nov 2022

@bejka90 aj ja vidím čiarku, tak budem držať palce pri ďalšom testovaní a dúfať ze pribudnes k nám julovkam 😊🙏