icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
13. nov 2014

@mercedes12 ale nie, dobre zapisuješ, ale začala si merať neskoro, treba merať aj počas ms alebo hneď po jej skončení, aby si mala viac preovulačných teplôt. Tento program veľmi nepoznám, väčšinou tu značíme na fertilityfriend alebo womenzone, tam sú grafy zrozumiteľnejšie ako tento, ale inak to máš dobre, hlavne meraj v rovnaký čas,ak odmeráš v iný čas, zapíš ju aj do grafu. Meraj ďalej, ovulka iste bola a to je dobre 🙂

mercedes12
13. nov 2014

@rybkaa:on tam ten cas je uplne hore. Som zvedava co sa z tohto vykluje 🙂

butterfly333
13. nov 2014

Ajojky čo poviete na môj graf? Je len odfoteni lebo mi nejde stiahnuť som 12DPO a 27DC.ale nie zlý graf som dala.

butterfly333
13. nov 2014

Tento je správny.

mata1512
13. nov 2014

@rybkaa Nie, neznacim. Len tu ruzovu mam. Ale aj ovu hlien som mala 2.11.

rybkaa
autor
13. nov 2014

@butterfly333 ja by som testla 🙂

butterfly333
13. nov 2014

@rybkaa myslíš že je to na dobrej ceste? Cyklus mávam 29-30 tak buď v nedeľu alebo v pondelok nedôjde. Cítim trocha podbruško dúfam že nepríde. Uvidím ak bude teplota aj zajtra taká pekná skúsim testnut. No mám doma pepino 10tkovy.

rybkaa
autor
13. nov 2014

@rybkaa odporúčam do mobilu appku OvuView, je po slovensky, ak nechceš anglický FF, je prehľadná a dobre určuje ovulku, aj grafy má super, mne ten ružový kalendári halabala ukazoval ovulku, netrafil sa ani raz 😀

rybkaa
autor
13. nov 2014

@butterfly333 porance aj Pepino 🙂 no čo už, aspoň niečo...ale hej, vyzerá to dobre, zajtra budeš 13 dpo, to už je dosť na to, aby sa niečo ukázalo 🙂

rybkaa
autor
13. nov 2014

@mata1512 bože, ja už sama sebe píšem 😀 odporúčam do mobilu appku OvuView, je po slovensky, ak nechceš anglický FF, je prehľadná a dobre určuje ovulku, aj grafy má super, mne ten ružový kalendári halabala ukazoval ovulku, netrafil sa ani raz 🙂

butterfly333
13. nov 2014

@rybkaa ďakujem tak uvidíme ráno verím že teplota bude taká istá a skúsim test. Je pepino zlý?

mata1512
13. nov 2014

@rybkaa dakujem Ti velmi pekne 😉

rybkaa
autor
13. nov 2014

@butterfly333 pepino zvykne ukazovať falošných duchov,tak ak bude teplota hore,malo by to byť ok a nemal by to byť falošný výsledok 🙂

rybkaa
autor
13. nov 2014

@mata1512 nemáš za čo 🙂

butterfly333
13. nov 2014

@rybkaa ďakujem dúfam že budú // len nieje to skoro?

rybkaa
autor
13. nov 2014

@butterfly333 na 13 dpo to nie je skoro 🙂 už by mohlo byť niečo vidno

butterfly333
13. nov 2014

@rybkaa tak uvidíme zajtra ráno.

joannah13
13. nov 2014

Ahoj holky. Jdu se vam ukazat, jak dopadlo nase tehu foceni. Kraasne konrtastujeme, ja den predtim totiz total problila 😀 ja bledule a pritel opaleny

senta_sofia
13. nov 2014

@joannah13 tyyy si tak krasna tehulka, ze sa mi dokonca ani z toho slova tehulka grcat nechce 😀 Strasne Vam to "slusi" a uz sa tesim na ten poklad v brusku 😉

rybkaa
autor
13. nov 2014

@jaja9891 no ako narkoza? všetko ok?

rybkaa
autor
13. nov 2014

@senta_sofia mamula a ty ako sa máš? kedy to ideš na sladkú vodu? furt to plano?

rybkaa
autor
13. nov 2014

@joannah13 bože ty si tak krásna tehla že sa mi pri pohľade na teba strašne chce tehotniet 🙂 veľmi vam to pristane a potom sa tešíme aj na foto malého prcka 🙂

joannah13
13. nov 2014

@senta_sofia dekujem.. no to je hezky, ze tobe se nechce.. me bylo dobre tak dva mesice a zase se to vratilo 😀 ;(

joannah13
13. nov 2014

@rybkaa dekuju.. tak ja tu snad rozeseju nejake ty tehu bacily 🙂

senta_sofia
13. nov 2014

@joannah13 vies co, ja som si uz tiez par krat grcla, ako mi vybehlo brucho, furt tazko od zaludka, takze sa ti necudujem 🙂 a ty uz podla mna ani nevies fungovat bez toho, aby si si negrcla, to mas taky ritual 😀

senta_sofia
13. nov 2014

@rybkaa utorok idem, utorok 🙂 zaludok uz lepsie, dokonca aj krize ma menej bolia, uz sa to tam asi zase vsetko nejak ulezalo - nachvilu 😀 akurat fucim jak mech, srdce mi ide z hrude vyskocit, tak este vylepsit krvny obeh a snad to nejak prezijeme 🙂

joannah13
13. nov 2014

@senta_sofia jojo.. rano pred cistenim zubu proste musim 😀 takhle zacina muj den

kudusko
13. nov 2014

@joannah13 tak to bolo fakt pekne foto uplne ma to dostalo 😲 😲 😵

jaja9891
14. nov 2014

@rybkaa a ostatne koceny,ktore ste drzali palce dakujeeeem 😉 narkozu som prezila ok,no zobudila som sa so slzami na sen,ze folikul praskol skor ako ho stihli napichnut 😀 no co vam poviem,tava,darmo hlavu ukludnujem,ked podvedomie je svina...
z 5 folikulov mame 3 zrele oocyty a 2 boli prazdne ☹ dnes mi bude volat embryologicka ci sa oplodnili,modlim sa aby to zvladli vsetky 3 a vklad bude v utorok,kedze nerobia vikend a sviatok,tak sa bojim ci predlzenu kultivaciu preziju...odporuca mi vlozit jedno,lebo sance su vraj vysoke,ze sa ujme,lebo vdaka tej svinskej endo mam sliznicu peknu 🙂 jedine pozitivum a rizika dvoch su velke tiez... dostala som este estrimax,utrogestan,prednison a fraxiparin... tak bojujeme dalej 😉 pekny den drahusiky

jaja9891
14. nov 2014

@joannah13 vau,krasny ste vsetci 😉