Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zojeva och tak to mate horsie ako my :(u nas nastastie niesu teploty aj v noci pekne spinkal az na dnes... o 4 rano zacal tiez dost kaslat tak sme s avsetci prebrali...a o pol 7sme lahli nasoat spat este :D heej cbystam sa na ovu hahaha od vcera pijem grepovy dzus...som citala vcera ze je od toho viac plodneho hlienu tak mi muz kupil 2 dzusy pre istotu :D
@adules noja ho pijem od piatku ale nejak zatial sa mi nezda zeby pomahal :D alebo to uvidim az ked pride ovu....? Este ani na ovu sa necitim :D a posledne mesiace som mala ovu bolesti aj zacinajuci vytok cca od 11dc a teraz som 12dc a absolutne nic.. takze asi neskor az bude ovu...
@bejka90 ahoj,no dufam ze ano,vzhladom na to ze aj sexik bol..ale stale mam len vodnaty hlien a nie je ho nejak extra vela..uvidime co povedia dalsie teploty..tento mesiac aj merania mam vselijako lebo aj na nocnej som nespala iba hodinu..17teho vecer sme dost popijali kedze sme oslavovali,za to tam mam tu teplotu aj vyskrtnutu..tak neviem no
@bejka90 ale aj ovu testy furt negativne,je pravda ze napr 17teho som nerobila..ale vcera ma asi tri-styri krat pichlo v pravom vajecniku a strasne nafuknuta som bola tak uvidim najblizsie dni..ak to tento cyklus nevyjde,tak uz aj drahy zvazuje Folandrol a ja asi skusim konzult z dr ci mi neda nejaku liecbu
@bejka90 no ja som dnes tiež 12 dc. Ja ho pijem od 8 DC. Ja ovu rátam o 2 dni. Zajtra picham ovitrelle, dnes som bola na folikulometriou a mám už folikul 21,8 MM. A ja už dnes cítim väčšie množstvo hlienu , ale doslova som mala mokré dní minulý mesiac a už to začína aj teraz už mám dnes intimku
@cukrik93 takano uz len cakat co ukazu najblizsie dni.... a vt sa snazite 2.mesiac?ci zle pamatam? Ja este nezvazujem ziadne vitaminy ... nechavam tonu este volny priebeh do januara.... apotom sa uvidi ked tak.... zacala by som asi inofolicom:D ten som brala pri prvom synovi a hned som otehotnela.. no len predtym som mala laparku tak nozno preto alebo to bola nahoda....
@adules aha. No dakujem za vysvetlenie.tak uvidime.. lebo ja akoze nikdy nemam nejak vela hlienu sa mi zda ze daaavnejsie som ho citila viac a teraz no ledva posledne mesiace. Tak my mame rovnako dni hihi🙂 ja som zacala pit az 9dc... tak ja nemam sajnu kedy mam cakat ovulku kedze nic ziadne bolesti zatial nemam. Ale meriam bt aj ked som sa tu dusovala ze kaslem na to uz:D
@bejka90 no my v podstate uz to bude rok co som bez HAK..akurat teplotu si meriam druhy mesiac..nakolko mi dr povedal predtym,ze som mala anovulacny cyklus a nakazal mi brat Dikirogen a kyselinu listovu-tu uzivam uz rok a Dikirogen je este silnejsi ako Inofolic a navyse je lacnejsi..

@bejka90 ahoj, zatiaľ nie, maly zas ochorel dva dni v škôlke a zas chorý tak som aj pozabudla, urobím ráno ale citim už, že príde ms. A ty ako ktorý si DC alebo DPO?