icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
21. nov 2022

@cukrik93 aha. No ja sa v tych "vitaminoch a doplnkoch"absolutne nevyznam len co tu sa dozvedam co vsetko existuje.... 🙂 joj takto bysa vm uz mohlo zadarit ked uz rok sa snazite :( ja som si myslela ze len teraz ste zacali

adules
24. nov 2022

Ahojte dievčatá no ako pokračujete.... U mňa včera ovulka

aga1997
24. nov 2022

@adules ja 9dpo tento mesiac sme sa ani dako nesnazili cakame mrchu a ideme na ivf

majoralka
24. nov 2022

Dievčatá ahojte 🙂 idem si k vám po radu…. Dnes som 26dc, ovu neviem či sme stihli, mm bol preč, sexík sme mali sobotu ráno na 14dc a ovulka mohla byť buď štvrtok alebo piatok, fakt neviem…ale mám dosť hlienu takého ťahavého kremoveho a je ho celkom dosť 🤷‍♀️ A aj také pobolievanie, pichanie na maternici. Mala ste to niektorá ako príznak tehu? Ja to vôbec nemavam, tak ma to zmiatlo 🤷‍♀️ Test som ešte nerobila, možno by som zajtra ráno skúsila

bejka90
24. nov 2022

Ahojte, ja dufam, ze dnes mam ovu a zajtra vyskoci teplota...ale to uvidim az zajtra a nasledujuce dni

iam24
24. nov 2022

@majoralka ja mám teraz v tehu celkovo taký krémový hlien, niekedy viac vodovy.

cukrik93
24. nov 2022

Ahojte baby,ja sama neviem..tento mesiac mi ta teplota skace hore dole,obavam sa ze tento mesiac anovulak 😢

bejka90
24. nov 2022

@cukrik93 mohla si mat ovu 22 🙂 ked vyjde zajtra este taka schopna teplota

majoralka
24. nov 2022

@bejka90 super, držím palce 🤞
@iam24 ja to mám asi od vcera tak

tessa165
24. nov 2022

@aga1997 ahoj ak sa smiem spytat idete rovno na ivf alebo ste skusali aj iui?

adules
24. nov 2022

@cukrik93 mám ten istý názor ako @bejka90 , že ovu bola na ten 18 DC....
@bejka90 no vyzerá to na ovu u teba dnes, aspoň. Znova to máme podobné

cukrik93
24. nov 2022

@adules
@bejka90 no baby dufam veru ze bola predvcerom,neviem ake budu najblizsie teploty,dnes asi moc nepospim,rano ideme s malym na vyber nosnych mandli tak mam nervy hrozne 😔😔 uvidime.. no a u teba to vyzera na dnes,tak drzim palce aby to slo hore ☺️

aga1997
24. nov 2022

@tessa165 ahoj 3 krat iui neúspešne potom sa nam podarilo otehotniet pocas stimulky na ivf buhuzial MA 13+5 a odvtedy rok ani ťuk :(

tessa165
24. nov 2022

@aga1997 ďakujem. My chceme toto začať riešiť po novom roku. Držím palce aby vám to tentokrát vyslo

bejka90
24. nov 2022

@adules no musime v tom byt stale spolu hehe🙂

bejka90
24. nov 2022

@cukrik93 juj no verim ti ze si nervozna z toho ale neboj 🙂

aga1997
24. nov 2022

@tessa165 dakujem:* aj my drzime palce aby ste nemuseli a prekvapili ta este pred vianocami dve čiarky na teste 🙂

michaelka_
24. nov 2022

@cukrik93 Ja som tento mesiac mala ovu až na 23. DC, takže ešte môže prísť...

michaelka_
24. nov 2022

@domulibalazova, pozdravujem Ťa.

cukrik93
25. nov 2022

Ahojte,tak dneska takto,no tie teploty nie si bohviečo a nechapem,že prečo mi ovu vyznacilo na 16dc,ked mam egg hlien zaznaceny na 18dc s tym riadnym poklesom..tak teraz neviem ci to brat v uvahu..dneska mam bolesti ako pri ms 🤦🏽‍♀️

majoralka
25. nov 2022

@cukrik93 podľa mna bola ovu na 18dc a mozno zajtra ti to prehodí 🙂

majoralka
25. nov 2022

Ahojte, tak dnes som skúsila test rano, aj ked som váhala ci spravit ci nie 🤷‍♀️😃 ale čakám MS nedeľu, ze pride

cukrik93
25. nov 2022

@majoralka aj ja si myslim,uvidime 🙈 inak na to ze mas dostat ms v nedelu tak to vypada nadejne na tom teste ☺️

iam24
25. nov 2022

@majoralka je už úplne zaschnuty?

majoralka
25. nov 2022

@iam24 nie uplne, bol este trosku mokrý ked som fotila, som v robote, za hodku mam prestávku, doma ho suchý odfotím a hodím sem…
@cukrik93 takýchto duchov som mala kopec a aj tak došla MS, tak uvidim co bude

bejka90
25. nov 2022

@cukrik93 notakto zaujimavo vyznacilo fakt :D ja som mala minuly mesiac take silnejsie menstruacne bolesti 3-4 dpo...no uvidime dalsie dni nozno ti to budem hore dole prehadzovat ked ani appka si nieje ista terminom

bejka90
25. nov 2022

@majoralka wau nopekne vidno ducha 🙂 tak hadajme ze sa objavi na dalsom teste viac 🙂 a teplota ako? Drzi sa?

bejka90
25. nov 2022

Ja dnes takto,nodufam ze bola vcera ta ovulka uz.... ale dnes ma boki brucho jak slak...ale minuly mesiac som spozorovala ze tiez den po ovu bola ta bolest najhorsia

majoralka
25. nov 2022

@bejka90 teplotu nemeriam 😄 aj tak som vedela, ze drahý nebude doma v case ovu 😃 no ale dnes som teda skúsila, ked ten vytok ma prekvapil vcera. Ale az ked budú palice uverím, lebo ducha mavam každý mesiac 🙈 a ty ako? Teplota vyššia?

majoralka
25. nov 2022

Baby, takto je zaschnutý 🤷‍♀️ Cosi tam je, je to vidno voľným okom, ale farba neviem aka 😆