icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tessa165
25. nov 2022

@majoralka hm mne sa na tej fotke cosik mari, to som zvedava co ti ukaze o par dni, ale moooc drzim palce🍀

iam24
25. nov 2022

@majoralka no vidím tam čosi, uvidíme o 2 dní 🙂

zuzanaa2010
25. nov 2022

@majoralka aj ja vidim❤️🤞

majoralka
25. nov 2022

@tessa165 @iam24 @zuzanaa2010 tak som rada, že mi nešibe a vidím dobre 😂 akože tento cyklus vôbec neverím, že by to mohlo vyjsť 🙈 uvidime ďalšie dni ako budú testy ☺️

bejka90
25. nov 2022

@majoralka nopisala som nad tvojim prispevkom :D hej dnes vysla o 0.21 tak dufam ze bolavcera.... uvidime zajtra a v nedelu ako to bude pokracovat;) no vidim aj ja nieco velmislabe na tom teste ;)

majoralka
25. nov 2022

@bejka90 tak super, uvidime ďalšie dni 🤞 vsimla som si potom, ze si pridávala graf 🙈 je tam nieco, ale to u mna býva každý cyklus a MS pride aj tak 🤷‍♀️ 12.12.idem na prehliadku, tak jej to spomeniem, mozno by som potrebovala nejak pomôcť 😃

bejka90
25. nov 2022

@majoralka hmmmm no ale nechapem preco mas stale duchov..... ja mam stale uolne biele testy, no az na minuly mesiac, ale inak nemam nikdy ani najmensi naznak. No urcite to spomen mozno sa nieco nove mudre dozvieme

majoralka
25. nov 2022

@bejka90 ja mám endo cystu, tak neviem či kvoli nej či kvoli čomu 🤷‍♀️ mením gyn, k tejto idem 1x, tak som zvedavá, či to bude nejak riešiť alebo to nechá tak, ako moja stará gyn 🤷‍♀️

bejka90
25. nov 2022

@majoralka aha,takje mozne, ze ta robi duchov:( citala.som ze cysty zvyknu :( a nedavas si ju vybrat? Mne za pol roka tak narastla ze malatusim 3.5x7cm... tak ma dr zdzubal ze ako dlho ju chcem este pestovat :D tak behom 2 mesiacov mi ju potom vybrali a hned prvy cyklus po nej som otehotnela 🙂

majoralka
25. nov 2022

@bejka90 praveze chcem ju dat prec, len moja stará gyn vravela, ze pokial nerastie, tak neni potreba….len ju sledovala dva roky. Tak som sa prehlásila k druhej a som zvedava co mi povie ona nato. Ale každopádne, budem sa dožadovať, aby mi ju odstránili cim skor

bejka90
25. nov 2022

@majoralka aha... nolebo mne vravim za pol roka tak narastla na preventivke ju nasiel a potom som sa chodila obcas ukazat a tak sme skoncili no... tak sa popytas tej novej ze aky ma nazor na to ;)

bejka90
26. nov 2022

Ahojki. No moja "ovulka" este nebola :( ale snad dnes sa jej dockam uz bo ma boli brucho jak slak... etsezesom pozrela na ten teplomer ked sa viac rozvidnelo, lebo najskor som videla 36.72 a tak mi nedalo ze taku vysoku teplotu by som mala hned po ovu a tam 36.12 :D

adules
26. nov 2022

@bejka90 mne dnes potvrdilo ovulku.... Takže rýchlo dobiehajú nech sme v Tom spolu

majoralka
26. nov 2022

@bejka90 ty kokso, tak ja som cakala výstup a ty takto 🙈 tak hadam dnes to bude 🤞 tak sa posnažte aj dnes este 😍

bejka90
26. nov 2022

@adules no ty mas aky pekny ukazkovy graf...hej hej snazim sa aby sme v tom boli spolu ale nejak to nejde :D ale uz ked zajtra nevyskoci teplota tak ma uz porazi :D

bejka90
26. nov 2022

@majoralka hahaha no vidis to...som same prekvapenie aj sama pre seba :D a tyako? Dnes si neskusala test?

majoralka
26. nov 2022

@bejka90 nie, dnes som netestovala…tak hadam zajtra vyskočíš tam hore niekam 🤞😆

cukrik93
26. nov 2022

@bejka90 fiha no zaujmave tak drzim palce nech je dnes ☺️

adules
26. nov 2022

@bejka90 no v teórii áno je ukážkový, ale či taký bude aj naďalej je vo hviezdach , ale asi prvýkrát taký výrazný vzrast po ovu

tessa165
26. nov 2022

Uz sa mi konečne podarilo vypozorovať taky ten egg hlien. No tak som zvedavá kedy to ma byt podla tohto ukazovateľa ovu toto som zatiaľ ešte nesledovala

cukrik93
27. nov 2022

Ahojte,tak ja dneska takto 🤷🏽‍♀️ zaujmave ze to nechalo na ten 16dc,je pravda ze ma v ten den obcasne pichalo v pravom vajecniku ale aj tak,egg hlien bol az 18dc a teda aj riadny pokles,tak budem ratat s moznostou ze bola bud alebo 🤷🏽‍♀️ alebo boli dve 😁

majoralka
27. nov 2022

Presná ako hodinky 🥺 1dc hneď zrána

bejka90
27. nov 2022

@cukrik93 no mozno si mala 2 ovulky 🙂 :D alebo ako to funguje....?:D alebo uhniezdenie? Ci to je na to skoro?

bejka90
27. nov 2022

@majoralka skoda :(

cukrik93
27. nov 2022

@majoralka joj to ma mrzi 😔 tak zase nabuduce 🍀

cukrik93
27. nov 2022

@bejka90 ja neviem,citala som o dvoch ovu este davnejsie,tam bolo pisane čosi,že druha moze nastat do 48h od prvej 🤷🏽‍♀️ a uhniezdenie neviem,tazko povedat..uvidime o tyzden ci pride ms alebo co bude robit teplota..ty ako dnes?

bejka90
27. nov 2022

@cukrik93 hej hej ved aj ja som tak nejak citala preto ma napadlo zeby mohla byt aj druha ovu 🙂 jojta ja hrozne dnes akoze ovu asi este nebola podla grafu :,( ale tak brutalne ma dnes volel lavyvajecnik aj vzadu krize na lavej strane ze som pol dna nebola schopna pomaly ani chodit..ale potom som to rozchodila nastastie a uz dobre.. no prikladam graf... uvidime zase zajtra co bude
...ten graf si robi zo mna srandu tento mesiac ale tak neskoro som etse nikdy nemala..tak mozno ani nebude :,(

cukrik93
27. nov 2022

@bejka90 noo fuha,ale tak verme tomu ze si ju mala dnes,inak tento mesiac aj moj graf vyzera katastrofalne teploty hore dole..no uvidime,snad dalsi cyklus bude lepsi,ak to tento nevyjde

cukrik93
28. nov 2022

No toto je snad vtip 🤦🏽‍♀️ ale aj na womenzone mi to uz tak napisalo 🤦🏽‍♀️zeby kvoli tym Tatram zo zaciatku? 🙈 aj tak si furt myslim ze ovu bola 16 alebo 18dc ale ako o tom presvedcit apku,ked tam je zadany aj egg hlien 🤷🏽‍♀️ uz asi celkom nechapem ako to vypocitava 🙈 cyklus nemavam taky dlhy nikdy max 32dni tak uvidime na Mikulaša 😂

ersp
28. nov 2022

Ahojte, tak pridavam sa ja k Vam 🙂 mame uz skoro 3rocneho syna a chceli by sme surodenca, prvy sa nedaril cca 1,5 r, tak verim ze teraz sa podari skor aj ked ten graf je iny jak som bola zvyknuta, teplota cca o 0,5 stupna nizsie polozena jak 3r. do zadu, ale brala som atb na zaciatku cyklu, mozno to rozhodilo uvidime 🙂 i ked tomu moc nadej tento cyklus nedavam, testami ovu nemam potvrdenu, 2 tyzdne som robila testy 3 rozne znacky a vsetky ukazovali inak, tak som sa na to vybodla