Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majoralka aj ja vidim❤️🤞
@tessa165 @iam24 @zuzanaa2010 tak som rada, že mi nešibe a vidím dobre 😂 akože tento cyklus vôbec neverím, že by to mohlo vyjsť 🙈 uvidime ďalšie dni ako budú testy ☺️
@majoralka aha,takje mozne, ze ta robi duchov:( citala.som ze cysty zvyknu :( a nedavas si ju vybrat? Mne za pol roka tak narastla ze malatusim 3.5x7cm... tak ma dr zdzubal ze ako dlho ju chcem este pestovat :D tak behom 2 mesiacov mi ju potom vybrali a hned prvy cyklus po nej som otehotnela 🙂
Uz sa mi konečne podarilo vypozorovať taky ten egg hlien. No tak som zvedavá kedy to ma byt podla tohto ukazovateľa ovu toto som zatiaľ ešte nesledovala
Presná ako hodinky 🥺 1dc hneď zrána
@cukrik93 hej hej ved aj ja som tak nejak citala preto ma napadlo zeby mohla byt aj druha ovu 🙂 jojta ja hrozne dnes akoze ovu asi este nebola podla grafu :,( ale tak brutalne ma dnes volel lavyvajecnik aj vzadu krize na lavej strane ze som pol dna nebola schopna pomaly ani chodit..ale potom som to rozchodila nastastie a uz dobre.. no prikladam graf... uvidime zase zajtra co bude
...ten graf si robi zo mna srandu tento mesiac ale tak neskoro som etse nikdy nemala..tak mozno ani nebude :,(
No toto je snad vtip 🤦🏽♀️ ale aj na womenzone mi to uz tak napisalo 🤦🏽♀️zeby kvoli tym Tatram zo zaciatku? 🙈 aj tak si furt myslim ze ovu bola 16 alebo 18dc ale ako o tom presvedcit apku,ked tam je zadany aj egg hlien 🤷🏽♀️ uz asi celkom nechapem ako to vypocitava 🙈 cyklus nemavam taky dlhy nikdy max 32dni tak uvidime na Mikulaša 😂
Ahojte, tak pridavam sa ja k Vam 🙂 mame uz skoro 3rocneho syna a chceli by sme surodenca, prvy sa nedaril cca 1,5 r, tak verim ze teraz sa podari skor aj ked ten graf je iny jak som bola zvyknuta, teplota cca o 0,5 stupna nizsie polozena jak 3r. do zadu, ale brala som atb na zaciatku cyklu, mozno to rozhodilo uvidime 🙂 i ked tomu moc nadej tento cyklus nedavam, testami ovu nemam potvrdenu, 2 tyzdne som robila testy 3 rozne znacky a vsetky ukazovali inak, tak som sa na to vybodla

@majoralka hm mne sa na tej fotke cosik mari, to som zvedava co ti ukaze o par dni, ale moooc drzim palce🍀