icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sandra299
Autor odpoveď zmazal
adules
28. nov 2022

@sandra299 na to ti odpovie len test, nakoľko nevidíme všetky teploty

tessa165
28. nov 2022

@sandra299 sprav test po tolkych dnoch uz ti musi povedat ci ano a ci nie, inak na hnede spinenie v tehotenstve pozor radcej by som sla k lekarke ak mas podozrenie ze sa zadarilo

zojeva
28. nov 2022

@sandra299 urobila by som test ☺️ Nevidíme všetky teploty, ale mne to skôr vyzerá na anovulacny cyklus

saxano2222
28. nov 2022

@sandra299
Ak bola ovulacia 36dc tak ti este nemeska (predlzila sa ti folikularna faza),ale si tak akurat pomaly na testovanie 12-14 DPO. drzim palce. bohuzial z tohto grafu vela nevycitame nakolko chybaju teploty v prvej polovici…

bejka90
28. nov 2022

@cukrik93 ahoj no tytiez to mas pestre tento mesiac :D ale vies co asi preto ti to takto vyznacilo, lebo by si nemala potom 6dni pred ovu vyssie teploty ako 3dni po nej..a takto to az vychadza :( a aj ten hlien mas potom uz C.. takze asi az takto potom to bolo.. ci mas iny pocit? Ovu bolesti nemas?

bejka90
28. nov 2022

Ahojte. No u mna takto...uz sa zmierujem, ze to bude moj 1. Anovulacny cyklus :( len nechzpem tie ovu bolesti a este take brutalne silne ako som mala vcera a predvcerom dnes uz len slabsie.... ci je to aj pri anovulaku take bolesti,alebo mozem mat zapal vajecnika? Alebo niecoho?:D lebo mi to uz pride nenormalne tolko citit podbrusko a krize :( a etse otazka, meska ms po anovulacnom cykle? Alebo ju mam ocakavat normalne v termine?

tessa165
28. nov 2022

@bejka90 hm a nebola si chora alebo v nejakom vascom strese ako obvykle? este by sim inak pockala zo 2 dni mozno sa ti len ovu posunula. Zapal vajecnika by si si o ovu bolestou nezmilila to by bola velka bolest.

bejka90
28. nov 2022

@tessa165 tak bola som nachladena trochu ale nic hrozne...chora.som bola aj pred mesiacom a brala atb teraz nie...no len ke duz ani naznak hlienu nemam nic uz akoby som mala byt po mam pocit... a ovu som mala vzdy medzi 13-15 dc 1x sa stalo ze 17...tak neverim no ze etse by mohla prist:( ale.tak meriam dalej no ved chcem vesiet ako sa bude vyvijat ta krivka :D a anistres nemam akoze nic ine som doka na amyerskej kazdy den mam v podtsate rovnaky :(

saxano2222
28. nov 2022

@bejka90
podla mna nemusi ist o anovulak u teba…u mna to vyzera tak isto, sice EWCM bol uz 3 dni dozadu ale dufam ze najblizsie dni mi to uz vyskoci 🙏🏻
K tvojej otazke pri anovulacnom moze prist Ms presne, alebo s opozdenim kedze hormony nie su v rovnovahe alebo nepride (vyvolavacka). kazda sme ina, u mna sa vacsinou len predlzi (uz beztak dlhy 36dnovy cyklus)….
som zvedava ako budes pokracovat este vydrz merat par dni, hadam vyskoci, a najlepsie keby hned zajtra :P

cukrik93
28. nov 2022

@bejka90 no veru pestre to je..mala som na 16dc pichanie v pravom vajecniku ale inak nic sa mi zda..a co sa tyka anovulacneho cyklu tak ten som mala pred dvoma mesiacmi a ms meskala skoro 3 tyzdne ale bola som na vyvolavacku lebo inak by mi ani neprisla asi 🙈

daniela256
28. nov 2022

Dievčatá, a toto čo je zas tento mesiac 😐

cukrik93
28. nov 2022

@daniela256 ja neviem,tento mesiac je kurňa divny cely 🤦🏽‍♀️

bejka90
28. nov 2022

@saxano2222 uff no vidimze sme na tom takmer podobne.... takz len cakata merat ..nekonecno :D takhadam mi pr8de normalne ms nech nemusim ist potom na vyvolavacku

cukrik93
28. nov 2022

@bejka90 ha uz viem kde sa stala chyba 😁 ja som si zabudla dat vyskrtnut tu jednu teplotu z dna po oslave vyrocia 😁 nakolko sme vecer aj dost vypili a rano som merala o hodku neskor 😁 ked som ju vyskrtla tak mi to hodilo na ten 18dc 🙈 budem si musiet asi davat bacha na tie odchylky 🤦🏽‍♀️

bejka90
28. nov 2022

@cukrik93 no vidis to no stress 🙂

adules
28. nov 2022

@cukrik93 aspoň. S tebou budem stresovať o týždeň či vyšlo, alebo nie, lebo telo @ bejka90 sa rozhodlo, že tentokrát nás bude naťahovať a nebudeme v Tom spolu 😉
No mne to zatiaľ len pekne rastie len uvidíme dokedy

saxano2222
28. nov 2022

@adules
jej to je idylicky graf, drzim palce 🙏🏻🙏🏻

bejka90
28. nov 2022

No dievcata, tak som si bola kupit ovu testya takto vyslo...nemam vobev skusenosti, tak sa pytam vas, ci je to take podla vas ze bude silniet, slabnu, ostane take celu dobu?:D viem ze musia byt rovnako silne na pozitivitu..

saxano2222
28. nov 2022

@bejka90
Ja mam stale rovanku ciarku, hociktory den cyklu😀🙈 mne dako tie ovu testy nefunguju….
Ale tak podla grafu odhadujem ze mas ovu pred sebou a bude silniet
najlepsie porovnavat jednotlive dni ;)

tessa165
28. nov 2022

@bejka90 neskoro začínaš testovať ale podľa tvojich teplôt ešte bude silniet. Mne teraz vyšiel podobne testnem ešte raz dnes. min mesiac som mala okolo obeda podobný a okol tretej uz vyšiel sílny. ale mne rýchlo aj stúpnu a aj opäť klesnú

adules
28. nov 2022

@saxano2222 len, aby aj taký ostal.... Je síce pravda, že ešte som taký nemala....

bejka90
28. nov 2022

@saxano2222 hah no to si ma potesila :D ale mne sa inak tiez mari ze taketo nejake testy som mala aj ja pred.3 rokmi raz silnejsie raz slabsie ale nejaky extra rozdiel som nevidela :( no hej viem ze lepsie je porovnavat viac dni....

bejka90
28. nov 2022

@tessa165 ja viem ze neskoro..to mi len odporucila jedna baba v inej skupone ze nech vyskusam no tak som skusila :D myslis ze mam skusit dnes este 1 neskor? Ci zajtra?

tessa165
28. nov 2022

@bejka90 skúsila by som na tvojom mieste ešte dnes ak nemas odsledované ako rýchlo ti tmavnu. Niekomu postupne niekomu veľmi rýchlo. Zajtra už by si to mohla presvihnut

bejka90
28. nov 2022

@tessa165 no ten vecerny je onieco slabsi....tak uvidim zajtra co to bude zas.... to inak musim potom stale v rovnaky cas merat ze?

papapa89
28. nov 2022

@daniela256 my to máme veľmi podobné, až na to ze ty máš podstatne vyššie teploty, moje poovu teploty sú 36,4-36,7
Mne už vyznacilo ovu na 12dc a dnes ten čudný pokles ako aj u teba 😞 som zvedavá na zajtra

tessa165
29. nov 2022

@bejka90 ako dnes teplota? on uz moze slabnut ze si to nevychytala alebo este ani nezacal silniet, ona sa tam ta cierka roznej intenzity ukazuje cely mesiac a aj ta intenziata sa meni, este je dolezite tak 2 hodky pred testovanim nepit a ani nejest

tessa165
29. nov 2022

@bejka90 ano idelane v rovnakom case

cukrik93
29. nov 2022

@adules no ty mas krasny graf tak nech sa teplota drzi ☺️🍀 noo ja by som prijala take Mikulasske prekvapenie 😁 ale zatial nemam ziadne pocity,minuly mesiac ma strasne prsia boleli uz cca o takomto case..no uvidime ☺️ dneska takyto pokles 🤔
@bejka90 no co ako teplota? S tymi testami je to natazko,vela zenam ani nevyjde pozit a aj tak otehotneju