Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sandra299
Ak bola ovulacia 36dc tak ti este nemeska (predlzila sa ti folikularna faza),ale si tak akurat pomaly na testovanie 12-14 DPO. drzim palce. bohuzial z tohto grafu vela nevycitame nakolko chybaju teploty v prvej polovici…
@cukrik93 ahoj no tytiez to mas pestre tento mesiac :D ale vies co asi preto ti to takto vyznacilo, lebo by si nemala potom 6dni pred ovu vyssie teploty ako 3dni po nej..a takto to az vychadza :( a aj ten hlien mas potom uz C.. takze asi az takto potom to bolo.. ci mas iny pocit? Ovu bolesti nemas?
Ahojte. No u mna takto...uz sa zmierujem, ze to bude moj 1. Anovulacny cyklus :( len nechzpem tie ovu bolesti a este take brutalne silne ako som mala vcera a predvcerom dnes uz len slabsie.... ci je to aj pri anovulaku take bolesti,alebo mozem mat zapal vajecnika? Alebo niecoho?:D lebo mi to uz pride nenormalne tolko citit podbrusko a krize :( a etse otazka, meska ms po anovulacnom cykle? Alebo ju mam ocakavat normalne v termine?
@tessa165 tak bola som nachladena trochu ale nic hrozne...chora.som bola aj pred mesiacom a brala atb teraz nie...no len ke duz ani naznak hlienu nemam nic uz akoby som mala byt po mam pocit... a ovu som mala vzdy medzi 13-15 dc 1x sa stalo ze 17...tak neverim no ze etse by mohla prist:( ale.tak meriam dalej no ved chcem vesiet ako sa bude vyvijat ta krivka :D a anistres nemam akoze nic ine som doka na amyerskej kazdy den mam v podtsate rovnaky :(
@bejka90
podla mna nemusi ist o anovulak u teba…u mna to vyzera tak isto, sice EWCM bol uz 3 dni dozadu ale dufam ze najblizsie dni mi to uz vyskoci 🙏🏻
K tvojej otazke pri anovulacnom moze prist Ms presne, alebo s opozdenim kedze hormony nie su v rovnovahe alebo nepride (vyvolavacka). kazda sme ina, u mna sa vacsinou len predlzi (uz beztak dlhy 36dnovy cyklus)….
som zvedava ako budes pokracovat este vydrz merat par dni, hadam vyskoci, a najlepsie keby hned zajtra :P
@daniela256 ja neviem,tento mesiac je kurňa divny cely 🤦🏽♀️
@saxano2222 uff no vidimze sme na tom takmer podobne.... takz len cakata merat ..nekonecno :D takhadam mi pr8de normalne ms nech nemusim ist potom na vyvolavacku
@bejka90 ha uz viem kde sa stala chyba 😁 ja som si zabudla dat vyskrtnut tu jednu teplotu z dna po oslave vyrocia 😁 nakolko sme vecer aj dost vypili a rano som merala o hodku neskor 😁 ked som ju vyskrtla tak mi to hodilo na ten 18dc 🙈 budem si musiet asi davat bacha na tie odchylky 🤦🏽♀️
@adules
jej to je idylicky graf, drzim palce 🙏🏻🙏🏻
@bejka90
Ja mam stale rovanku ciarku, hociktory den cyklu😀🙈 mne dako tie ovu testy nefunguju….
Ale tak podla grafu odhadujem ze mas ovu pred sebou a bude silniet
najlepsie porovnavat jednotlive dni ;)
@saxano2222 len, aby aj taký ostal.... Je síce pravda, že ešte som taký nemala....
@saxano2222 hah no to si ma potesila :D ale mne sa inak tiez mari ze taketo nejake testy som mala aj ja pred.3 rokmi raz silnejsie raz slabsie ale nejaky extra rozdiel som nevidela :( no hej viem ze lepsie je porovnavat viac dni....
@daniela256 my to máme veľmi podobné, až na to ze ty máš podstatne vyššie teploty, moje poovu teploty sú 36,4-36,7
Mne už vyznacilo ovu na 12dc a dnes ten čudný pokles ako aj u teba 😞 som zvedavá na zajtra
@adules no ty mas krasny graf tak nech sa teplota drzi ☺️🍀 noo ja by som prijala take Mikulasske prekvapenie 😁 ale zatial nemam ziadne pocity,minuly mesiac ma strasne prsia boleli uz cca o takomto case..no uvidime ☺️ dneska takyto pokles 🤔
@bejka90 no co ako teplota? S tymi testami je to natazko,vela zenam ani nevyjde pozit a aj tak otehotneju