Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@papapa89 Dnes sa ešte prehĺbilo klesanie 🙈 Ja neviem už 😀 ty ako?
@tessa165
@cukrik93
nodievcata dnes pokles o 0.02 :Dtakze uplne zanedbatelny. Tak teraz neviem mam robit aj dnes 2 ci 3testy?:D ked ja sa uz na ovu vobec necitim;( ziaden hlien, ani ta ovu bolest..vcera mi prisla skor taka predmenstruacna akoby alebo mi uz sibe :D nokebyze nemeriam teplotu tak bysom sa dusovala ze urcite uz mam po ovu.
@papapa89 a k tým vyšším teplotám, ja neviem prečo ich mam také vysoké 😁 mne bezne po ovu vyskočia na 37,4 - 37,5
@cukrik93 no už skončil môj dokonalý graf 😄.dnes tiež pokles..... Ja tento cyklus mám po ovu také ako to povedať ťažké prsia a tak prekrvenie, že dokonca na jednej až skoro modrina, tak prekrvena 😄.... Ale to som si všimla už aj predtým asi cca pol roka dozadu a potom príchodom ms to zmizlo
Ahojte dievcata, po dlhsej dobe sa hlasim.brala som clostyl 1-0-1..zazracne prisla ovulacia na 14.den cyklu-bolo to piatok..standardne aj po clostyle prisla na 20.den...a zazracne 2 folikuly na lavom vajecniku,ktory vobec neprodukuje 😀
Moja otazka-ak ovulacia bola piatok a vcera potvrdila uz tekutinu..tak ovulacia sa rata od toho piatku,teda som 5dpo?
@zuzanaa2010 áno
dievcata otazka, po novom roku uz ideme riesit babenko cez centrum kedze prirodzene to nejak nejde, ale manzel mi navrhol ci by sme v centre nepoziadali nech nam vlozia rovno 2 ak teda povazia ze pojdeme cestou IFV, no ja by som dvojicky hrozne moc rada ale ci by s toho neboli nejake vyrazne komplikacie. Nemyslim ze by som to nezvadla ja – pre mojho bubíčka vydrzim uplne vsetko, ale aby to zvladli oni ak by to vyslo. Tak by ma zaujimalo či s tym nemate niektora skusenosti. Chcem si to dobre premysliet a neurobit v tomto ziadnu chybu.
@tessa165 moj muz to neriesi..on sa ma len opyta ze zasekonik? :Dalr akoze nie v zlom....to skor sestra abo kamaratka mivravia ze boze ze tu chodim co vsetko sa tu popise a take ironicke poznamkymaju k tomu.... takze je smutne ze clovek musi skor s cudzimi riesit a vyrozlravat sa ako s rodinou :( cest vynimkam....
@bejka90 no vidis ja som sa do ba nastahovala pred coronou takze som si tu ziadne kamosky nestihla urobit, sestru nemam takze musi chodak muz pocuvat a chlacholit ma :D. O tom co sa nam prihodilo som vlasnte povedala len jednej kamoske ale ta ma 2 male deti tak to berie tak ze dolezte su tie jej a to je jej tema cislo jedna takze sa pridem vystazovat sem aby som muza odlahcila :D
@bejka90 @tessa165 dievčatá presne viem o čom píšete, sestre keď poviem, že som googlila, alebo, že som čítala na Mk to a to , tak sa rehoce, že som šalená atď.... Minule už má tak vytočila, že som jej až vyhrkla do tváre, že má nevie pochopiť skrz toho, že ona ani nevie kedy ostala tehotná, má doma 2 detičky a ešte raz bola aj na potrate medzi nimi, lebo už to nemala s prvým mužom ok, a už rozmýšľala nad rozvodom a zistila, že je tehotná.... A ja ??? Na prvé som čakala viac než rok a teraz sa trápime tiež už skoro 2 roky a nejde to, a len už lekár do mňa hormóny tryska ....
@adules presne tak aj u mna.....sestra ma 4 deti...vsetky neplanovane :Dmne sa smeje, ze to netreba planovat ale robit...ta akoze nie nesnazime sa este ekd aj viem kedy presne..a oni uz ked nechceli to 4.te tak jak naschval maju ay sa tu nozme osalit :( tiez mam uz 1 syna, som zanho vdacna, lebo naozaj nemate ziadne a mataspon 1 je velky rozdiel takze chapem zeny ktore sa trapia nad prvym :( my mame syna na 1x pokus.. a teraz uz pol roka a nic :(
@tessa165 želám ti z celého srdca, aby si mohla mať to svoje.... Viem ako sa cítiš. My ženy to asi viac prežívame ja som tak rok plakala kým sa nám podarilo...a to bolo, že rok intenzívneho snaženia okrem toho, že na náhodu ďalšie 2. Áno mám už jedno, som zaňho nesmierne vďačná, aj keď je to neskutočný čert, stále hovorím, že je to môj zázrak... Stále som chcela mať 2 detičky a tá túžba je veľmi veľká