icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

cukrik93
•
4. dec 2022

@tessa165 na fotke to nie je asi ani vidiet 🙈 mozno je to len kanalik,ale vcera co som robila a predvcerom tak tam neboli ani kanaliky vidiet 🤷🏽‍♀️ ten zeleny je test Adiel a ten modry je MaybeBaby 🙈 uvidime o dva tri dni,ako hovorim nic si z toho nerobim,lebo takych testov uz bolo 🤦🏽‍♀️

bejka90
•
4. dec 2022

Ked zapisem egg hlien na 20dc tak mi to vrati na ten denovulku

bejka90
•
4. dec 2022

@cukrik93 no vidim na oboch slabee ciarky🙂 ja som na adiely nikdy nemala nic co by som videla takze neverim zeby si mala kanalik 🙂 juuj no dufam ze ti vyslo a budu silnejsie kazdy den 🙂

tessa165
•
4. dec 2022

@cukrik93 na tom prvom sa mi možno niečo marí ale len že tam chcem niečo vidieť. Držím palce aby sa o dva dni vyfarbil

arabbella
•
4. dec 2022

Ahojte dievčatá. Je tu niekto kto ma hypo ŠŽ a bral Macu? Ja beriem druhý mesiac Macu. Teraz asi 3 týždne Macu vitex 6:1 a neviem..... od stredy mam extrasystoly. Rozmýšľam ci to nie je Macou ale dávam do úvahy ešte aj hrudnu chrbticu lebo som bola seknuta aj ma boli.....ma niekto podobnú skúsenosť?

daniela256
•
4. dec 2022

@lenusa20 Tak to je krásna správa držím palce 😍😍

vikinka128
•
4. dec 2022

Dobrý deň prajem. Keďže je to moj prvý sledovaný cyklus, viete mi povedať či je toto v poriadku? Mávala som 28 dňový cyklus pod HAK. Aktuálne som prvý medisc bez nej a menstruacia mi neprišla.
Myslela som si, že ovulacia prebehla pri prvom vzostupe teploty, ale som už zmätená ..

cukrik93
•
4. dec 2022

@bejka90 no uvidime,dnes a zajtra mam nocne takze neviem ci bude mozne normalne zmerat aj teplotu alebo robit test z ranneho mocu,ja testujem Adielmi prvy krat,ale 4 testy predtym boli uplne biele,tak snad to nebol chybny kus 😁
@tessa165 no ved ja tomu tiez neprikladam vahu,mala som uz aj viditelnejsie ciarky a nic z toho nebolo 🤷🏽‍♀️ ale dakujem ☺️

katkaholiova
•
5. dec 2022

dnes takto

adules
•
5. dec 2022

dobre rano. No dievčatá neviem čo si mám myslieť zvyčajne na 12 deň cyklu už klesam.dnes som stúpla , tak som zvedavá čo bude o zajtra či prepad, alebo sa udrzim

cukrik93
•
5. dec 2022

@adules peknee ☺️ mozno skus rano testik ☺️ ja som dnes nemerala ani netestovala,nakolko sme o 5 rano dostali vyjazd 🤦🏽‍♀️

adules
•
5. dec 2022

@cukrik93 to sa boj presne pred rokom som mala falošné pozitívny test.dokonca aj digitálny clear blue ukazoval plus 1-2. V ten deň som bola aj na odber krvi a hcg bolo nulové. Radšej počkám na meškanie , ale nehovorím, že ma neláka ísť do lekárne kúpiť test.

cukrik93
•
5. dec 2022

@adules jaj tak,tak to chapem..tak uvidis teda co bude o par dni,ale dufam,ze nas prinesies pozitivne spravy ☺️

saxano2222
•
5. dec 2022

@katkaholiova
Katka prosim ta ty mas vzdy takto neskor ovulaciu? Evidujem len tvoje posledne dva preto som sa chcela poradit. Ja mavam zvycajne ovulaciu 16-20DC a neviem co si mysliet o tomto grafe, lebo je uz ozaj mimo mojho standardu. Dik za zazdielanie skusenosti ;)

saxano2222
•
5. dec 2022

@vikinka128
mne sa trosku zle orientuje v tom grafe ale co sa krivky tyka zatial taka vseliaka, nevyzera ze by prebehla ovulacia. Ono to moze trvat telu kym sa da dokopy po HAK :/
Na fertilityfriend som pozerala grafy po HAK a casto su o nieco dlhsie… drzim palce nech sa to dalsii mesiac trosku unormalni ;)
pozri ja nie som po HaK a na ovulaciu cakam uz 26 dni , ide ma svihnut 😀 telu nerozkazes

katkaholiova
•
5. dec 2022

@saxano2222 ahoj poslednych 6mesiacov uz ano

saxano2222
•
5. dec 2022

@katkaholiova
fuuuha tak ta asi nasledujem, nabuduce budem vediet ze staci zacar merat od 15dc nech sa neznervoznujem zbytocne. diki ;)

bejka90
•
5. dec 2022

@adules suuperr lentak dalej!!!🙂))

bejka90
•
5. dec 2022

@cukrik93 a inak ako si inokedy merias ked mas nocnu?

katkaholiova
•
5. dec 2022

@saxano2222 tak tak
napr ja som pred 13rokmi nemerala vtedy som ostala tehotna s dvojkami a vtedy my vyse roka vzdy 2-3tyz meskala ms a potom sa prislo na to ze ovulka je posunuta riadne

cukrik93
•
5. dec 2022

@bejka90 ked sa podari spat aspon 4 hodky tak normalne rano cca 5:40..tak ako ak v dni ked som doma alebo mam rannu..dnes mi to prvy krat nevyslo..tak snad zajtra rano..

papapa89
•
5. dec 2022

Ahojte, moje teploty nic moc. Zatiaľ to ale nevzdávam, v noci z 21DC az do rana 22DC som mala spinenie a odvtedy nic tak si nahováram ze mozno islo o uhniezdenie? No zajtra sa asi rozhodne

bejka90
•
5. dec 2022

@papapa89 drzim palce aby zajtra vyskocila teplota....mohlo byt uhniezdovanie to nocne spinenie 🙂-

zuzanaa2010
•
6. dec 2022

Dobre ranko dievcata,ja dnes 11dpo..vcera mamatest negativny a dnes som skusila top test..zda sa mi to?🙏tento test mi nikdy neukazal nic falosne a vam?

ersp
•
6. dec 2022

@zuzanaa2010 skus si ten test presvietit, svetlo na fotaku na mobile zapni a daj test pred neho a hned uvidis ci je tam ciarka a ci je krasne ruzova 🙂

katkaholiova
•
6. dec 2022

dnes 9dpo

zuzanaa2010
•
6. dec 2022

@ersp az tak som to veru neskumala 🙂ale bolo to v limite tak snad by to nebol kanalik

ersp
•
6. dec 2022

@zuzanaa2010 ja som si vzdy presvietila ten test a tam fakt hned uvidis ci je ciarka ruzova alebo len kanalik 🙂 ale drzim palce 🙂

saxano2222
•
6. dec 2022

@zuzanaa2010
mne sa zda ze tam je ciarka, kludne skus zajtra/pozajtra rano ;) drzim palce 🙏🏻

mirus11
•
6. dec 2022

@katkaholiova tyas krásny graf, neskúšala si testnut?