Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzanaa2010 nieco tam vidim na tej fotke ☺️ kolko si dpo? Skus o dva dni dalsi ☺️
Dobre ranko, ja by som mala byt 7dpo a teploty mamakosi bars vysoke tento cyklus. Ledva dosiahnem 36.8 a 2x som mala 36.9 aj tosom mala tie teploty 1-2dni za cyklus, teraz nechaoem preco su take vysoke cely cas... nemoze to nieco znacit neviem vela progesteronu alebo co?:D trosku zacinam mat z toho obavy ked sa mi to za 7 cyklov co meriam nestalo...?
@bejka90 no neviem,pochybujem ze vyskoci,aj test je negativny sice som ho robila az teraz..uz tomu nejak neverim,ze sa podari iba tak..no ty mas krasne teploty,nestresuj sa nimi ☺️ to moze znacit spravnu funkciu zlteho telieska ☺️ takze to mozno vyslo ☺️ ale inak ja som mala toez teraz vyssie teploty ako minuly mesiac..ale drzim palce 🙏🍀
@mirus11 este je skoro
@bejka90 neboj ziadna anomalia ☺️ vies co uz nemam adiel testy,vcera som si kupila woman secret kazetovy..a tam sa mi nezda nic..objednala som sa na 30.12. ku gyn,nech mi urobi dake odbery,lebo aj pri poslednom tehu som musela uzivat progesteron a vtedy sme sa snazili vyse dva roky 😏
@cukrik93 11dpo..skusala som test aj vcera aj predvcerom a nic-viem ze skoro ale zvedavost..ale moc tomu neverim..nechcem byt sklamana😭
@zuzanaa2010 poznam to,ja som za posledny rok mala tolko duchov,dokonca aj ruzovych ciarok a nic z toho..pockaj este tie dva tri dni a uvidis ci bude ciarka silnejsie alebo pride ms,ale skus sa tym nestresovat ☺️
@cukrik93 tiez tak..uz 2 roky sa mordujeme s duchmi a neviditelnymi ciarkami..ale tento cyklus bol iny..ovulacia po clostyle uz 15dc tak som verila tajne..ale myslim ze ma caka opat dalsie sklamanie
@zuzanaa2010 nehadz flintu do zita,uvidis aky bude testik o dva dni ☺️
@cukrik93 skusila som po obede este aj dr max..vidim aj tam🙏kiezby to bola pravda❤️
@zuzanaa2010 no vidim aj tam nejaky naznak,ale pockaj este toe dva dni,mala by byt vyraznejsia
@cukrik93 no mala by...kiezby🙏❤️
@katkaholiova super to vyzera ☺️ drzim palce len tak dalej 🙏
@cukrik93 to my je luto graf vyzeral pekne

Tak ja ocakavam o dva dni ms 😏 sice som isla spat o o pol 3 rano a vstala 5:45 ale aj tak 😔