Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ked zapisem egg hlien na 20dc tak mi to vrati na ten denovulku
Ahojte dievčatá. Je tu niekto kto ma hypo ŠŽ a bral Macu? Ja beriem druhý mesiac Macu. Teraz asi 3 týždne Macu vitex 6:1 a neviem..... od stredy mam extrasystoly. Rozmýšľam ci to nie je Macou ale dávam do úvahy ešte aj hrudnu chrbticu lebo som bola seknuta aj ma boli.....ma niekto podobnú skúsenosť?
@lenusa20 Tak to je krásna správa držím palce 😍😍
@bejka90 no uvidime,dnes a zajtra mam nocne takze neviem ci bude mozne normalne zmerat aj teplotu alebo robit test z ranneho mocu,ja testujem Adielmi prvy krat,ale 4 testy predtym boli uplne biele,tak snad to nebol chybny kus 😁
@tessa165 no ved ja tomu tiez neprikladam vahu,mala som uz aj viditelnejsie ciarky a nic z toho nebolo 🤷🏽♀️ ale dakujem ☺️
@katkaholiova
Katka prosim ta ty mas vzdy takto neskor ovulaciu? Evidujem len tvoje posledne dva preto som sa chcela poradit. Ja mavam zvycajne ovulaciu 16-20DC a neviem co si mysliet o tomto grafe, lebo je uz ozaj mimo mojho standardu. Dik za zazdielanie skusenosti ;)
@vikinka128
mne sa trosku zle orientuje v tom grafe ale co sa krivky tyka zatial taka vseliaka, nevyzera ze by prebehla ovulacia. Ono to moze trvat telu kym sa da dokopy po HAK :/
Na fertilityfriend som pozerala grafy po HAK a casto su o nieco dlhsie… drzim palce nech sa to dalsii mesiac trosku unormalni ;)
pozri ja nie som po HaK a na ovulaciu cakam uz 26 dni , ide ma svihnut 😀 telu nerozkazes
@saxano2222 ahoj poslednych 6mesiacov uz ano
@katkaholiova
fuuuha tak ta asi nasledujem, nabuduce budem vediet ze staci zacar merat od 15dc nech sa neznervoznujem zbytocne. diki ;)
@saxano2222 tak tak
napr ja som pred 13rokmi nemerala vtedy som ostala tehotna s dvojkami a vtedy my vyse roka vzdy 2-3tyz meskala ms a potom sa prislo na to ze ovulka je posunuta riadne
@zuzanaa2010 skus si ten test presvietit, svetlo na fotaku na mobile zapni a daj test pred neho a hned uvidis ci je tam ciarka a ci je krasne ruzova 🙂
@ersp az tak som to veru neskumala 🙂ale bolo to v limite tak snad by to nebol kanalik
@zuzanaa2010 ja som si vzdy presvietila ten test a tam fakt hned uvidis ci je ciarka ruzova alebo len kanalik 🙂 ale drzim palce 🙂
@zuzanaa2010
mne sa zda ze tam je ciarka, kludne skus zajtra/pozajtra rano ;) drzim palce 🙏🏻
@katkaholiova tyas krásny graf, neskúšala si testnut?

@tessa165 na fotke to nie je asi ani vidiet 🙈 mozno je to len kanalik,ale vcera co som robila a predvcerom tak tam neboli ani kanaliky vidiet 🤷🏽♀️ ten zeleny je test Adiel a ten modry je MaybeBaby 🙈 uvidime o dva tri dni,ako hovorim nic si z toho nerobim,lebo takych testov uz bolo 🤦🏽♀️