icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

cukrik93
4. dec 2022

@tessa165 na fotke to nie je asi ani vidiet 🙈 mozno je to len kanalik,ale vcera co som robila a predvcerom tak tam neboli ani kanaliky vidiet 🤷🏽‍♀️ ten zeleny je test Adiel a ten modry je MaybeBaby 🙈 uvidime o dva tri dni,ako hovorim nic si z toho nerobim,lebo takych testov uz bolo 🤦🏽‍♀️

bejka90
4. dec 2022

Ked zapisem egg hlien na 20dc tak mi to vrati na ten denovulku

bejka90
4. dec 2022

@cukrik93 no vidim na oboch slabee ciarky🙂 ja som na adiely nikdy nemala nic co by som videla takze neverim zeby si mala kanalik 🙂 juuj no dufam ze ti vyslo a budu silnejsie kazdy den 🙂

tessa165
4. dec 2022

@cukrik93 na tom prvom sa mi možno niečo marí ale len že tam chcem niečo vidieť. Držím palce aby sa o dva dni vyfarbil

arabbella
4. dec 2022

Ahojte dievčatá. Je tu niekto kto ma hypo ŠŽ a bral Macu? Ja beriem druhý mesiac Macu. Teraz asi 3 týždne Macu vitex 6:1 a neviem..... od stredy mam extrasystoly. Rozmýšľam ci to nie je Macou ale dávam do úvahy ešte aj hrudnu chrbticu lebo som bola seknuta aj ma boli.....ma niekto podobnú skúsenosť?

daniela256
4. dec 2022

@lenusa20 Tak to je krásna správa držím palce 😍😍

vikinka128
4. dec 2022

Dobrý deň prajem. Keďže je to moj prvý sledovaný cyklus, viete mi povedať či je toto v poriadku? Mávala som 28 dňový cyklus pod HAK. Aktuálne som prvý medisc bez nej a menstruacia mi neprišla.
Myslela som si, že ovulacia prebehla pri prvom vzostupe teploty, ale som už zmätená ..

cukrik93
4. dec 2022

@bejka90 no uvidime,dnes a zajtra mam nocne takze neviem ci bude mozne normalne zmerat aj teplotu alebo robit test z ranneho mocu,ja testujem Adielmi prvy krat,ale 4 testy predtym boli uplne biele,tak snad to nebol chybny kus 😁
@tessa165 no ved ja tomu tiez neprikladam vahu,mala som uz aj viditelnejsie ciarky a nic z toho nebolo 🤷🏽‍♀️ ale dakujem ☺️

katkaholiova
5. dec 2022

dnes takto

adules
5. dec 2022

dobre rano. No dievčatá neviem čo si mám myslieť zvyčajne na 12 deň cyklu už klesam.dnes som stúpla , tak som zvedavá čo bude o zajtra či prepad, alebo sa udrzim

cukrik93
5. dec 2022

@adules peknee ☺️ mozno skus rano testik ☺️ ja som dnes nemerala ani netestovala,nakolko sme o 5 rano dostali vyjazd 🤦🏽‍♀️

adules
5. dec 2022

@cukrik93 to sa boj presne pred rokom som mala falošné pozitívny test.dokonca aj digitálny clear blue ukazoval plus 1-2. V ten deň som bola aj na odber krvi a hcg bolo nulové. Radšej počkám na meškanie , ale nehovorím, že ma neláka ísť do lekárne kúpiť test.

cukrik93
5. dec 2022

@adules jaj tak,tak to chapem..tak uvidis teda co bude o par dni,ale dufam,ze nas prinesies pozitivne spravy ☺️

saxano2222
5. dec 2022

@katkaholiova
Katka prosim ta ty mas vzdy takto neskor ovulaciu? Evidujem len tvoje posledne dva preto som sa chcela poradit. Ja mavam zvycajne ovulaciu 16-20DC a neviem co si mysliet o tomto grafe, lebo je uz ozaj mimo mojho standardu. Dik za zazdielanie skusenosti ;)

saxano2222
5. dec 2022

@vikinka128
mne sa trosku zle orientuje v tom grafe ale co sa krivky tyka zatial taka vseliaka, nevyzera ze by prebehla ovulacia. Ono to moze trvat telu kym sa da dokopy po HAK :/
Na fertilityfriend som pozerala grafy po HAK a casto su o nieco dlhsie… drzim palce nech sa to dalsii mesiac trosku unormalni ;)
pozri ja nie som po HaK a na ovulaciu cakam uz 26 dni , ide ma svihnut 😀 telu nerozkazes

katkaholiova
5. dec 2022

@saxano2222 ahoj poslednych 6mesiacov uz ano

saxano2222
5. dec 2022

@katkaholiova
fuuuha tak ta asi nasledujem, nabuduce budem vediet ze staci zacar merat od 15dc nech sa neznervoznujem zbytocne. diki ;)

bejka90
5. dec 2022

@adules suuperr lentak dalej!!!🙂))

bejka90
5. dec 2022

@cukrik93 a inak ako si inokedy merias ked mas nocnu?

katkaholiova
5. dec 2022

@saxano2222 tak tak
napr ja som pred 13rokmi nemerala vtedy som ostala tehotna s dvojkami a vtedy my vyse roka vzdy 2-3tyz meskala ms a potom sa prislo na to ze ovulka je posunuta riadne

cukrik93
5. dec 2022

@bejka90 ked sa podari spat aspon 4 hodky tak normalne rano cca 5:40..tak ako ak v dni ked som doma alebo mam rannu..dnes mi to prvy krat nevyslo..tak snad zajtra rano..

papapa89
5. dec 2022

Ahojte, moje teploty nic moc. Zatiaľ to ale nevzdávam, v noci z 21DC az do rana 22DC som mala spinenie a odvtedy nic tak si nahováram ze mozno islo o uhniezdenie? No zajtra sa asi rozhodne

bejka90
5. dec 2022

@papapa89 drzim palce aby zajtra vyskocila teplota....mohlo byt uhniezdovanie to nocne spinenie 🙂-

zuzanaa2010
6. dec 2022

Dobre ranko dievcata,ja dnes 11dpo..vcera mamatest negativny a dnes som skusila top test..zda sa mi to?🙏tento test mi nikdy neukazal nic falosne a vam?

ersp
6. dec 2022

@zuzanaa2010 skus si ten test presvietit, svetlo na fotaku na mobile zapni a daj test pred neho a hned uvidis ci je tam ciarka a ci je krasne ruzova 🙂

katkaholiova
6. dec 2022

dnes 9dpo

zuzanaa2010
6. dec 2022

@ersp az tak som to veru neskumala 🙂ale bolo to v limite tak snad by to nebol kanalik

ersp
6. dec 2022

@zuzanaa2010 ja som si vzdy presvietila ten test a tam fakt hned uvidis ci je ciarka ruzova alebo len kanalik 🙂 ale drzim palce 🙂

saxano2222
6. dec 2022

@zuzanaa2010
mne sa zda ze tam je ciarka, kludne skus zajtra/pozajtra rano ;) drzim palce 🙏🏻

mirus11
6. dec 2022

@katkaholiova tyas krásny graf, neskúšala si testnut?