Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@micikatka ta ciarocka tam je. na dr. max som nikdy nemala nic, tuna to vidim 😉
@paskolinka v stredu už budem 15 dc, teda možno deň ovu alebo už 1 dpo 🙂 ale to nevadí, aspoň hádam kukne, či dáke vajco sa tvorí či čo. Aj tak musíme počkať so sexom 600nedelie, tá kontrola mi vychádza presne po mesiaci od operácie, takže ešte aj tak 2 týždne musíme pôstiť a to zrovna dojde mrcha, takže hneď po nej šup na to vystrieľať slepé patróny a potom už naostro 😀 iste, aj on sa už teší, už sa ma minule pýtal môžme toto oné, tak reku ja by som aj hneď ale ešte nemôžme....
zvedavé lekárničky a všeobecne predavačky ma brutálne znervózňujú, asi preto nakupujem na nete a hlavne testy 😀 akurát idem objednať zo dve mega škatule, ženy ma tu už pomaly obrali o všetky, tak nech aspoň niekomu nimi môžem robiť radosť, kým sebe zatiaľ nie 🙂 už sa mi pekne zberajú tehule, ktorým som poslala šťastné testy, takže aspoň to ma teší - že raz sa z toho šťastia aj mne ujde 🙂 nepošlem aj tebe zopár kusov? 😀
Ahojte. Dnes mam 27. den cyklu, zajtra alebo v nedelu ocakavam menstruaciu. Bazalna teplota uz klesa, ale dnes som si nasla na tehotenskom teste ducha. Teda vlastne uz vcera, ale to som ho videla asi len ja, dnes je tak trosku viditelnejsi, ale stale len taky slaby duch. Je mozne tehotenstvo aj pri znizenej bazalke, alebo su to len falosne testy?
@paskolinka hej, vtedy som mala 28 dňové cykly a je robený na 30 dc, ledva tam niečo vidno a potom už čiarky pekne nabiehali 🙂
@rybkaa aha, tak aspon ti nebude luto, ak uz budes u dr. po ovu 🙂 no ja by som od teba aj nejake testy kupila, ale moj problem je, ze ked ich mam viac, som schopna vsetky ocikat v jeden den, tak ja radsej len po jednom kupujem, max. tak 2 kusky 😀
@gennara ahojky. no záleží na tom, či teplota klesla rapídne, alebo len tak o 0,2 C. teplota v tehu nejde len hore, ale kolíše. môžeš byť tehu a hlavne ak test silnie. ale s výrazným poklesom teploty môže prísť aj krvácanie a ukončenie tehu. ale nestresuj. hoď graf, testy a my ti tunáka predpovieme 😀 😀 😀 😀
@mawiya Dakujem 🙂 Tie testy je zbytocne davat, na fotke to ani nevidno, len pri okne 🙂 a bazalku som dnes rano mala 36,71, pricom uz hodnoty okolo 36,6 su moje predovulacne. Aj sa tak citim ako pred menstruaciou, asi nic z toho, ani nejdem dufam, radsej sa necham potom necakane prekvapit, keby sa stal nejaky zazrak 🙂
@paskolinka maniačka 😀 😀 😀 😀
@rybkaa no vidis, a nelepsi sa to 😀 je to diagnoza, co si budeme nahovarat 😝
@paskolinka aj ja som to robila zo začiatku, že ma to furt pokúšalo, ale teraz mi stačí jeden denne na schladenie 😀 dnes si už ale ciknem na ovu test, nech nevyjdem z cviku, už mi to chýba 😀
@rybkaa prosim ta rad :( Dnes bazalka zasa klesla, mohol ten vcerajsi vystup sposobit to, ze som o stvrtej kojila? O siestej meram.. ako nevstala som z postele, maly spi s nami... skutocne uz neviem... ovu test je dnes uz negativny, 48h od pozitivneho clearblue testu to bolo dnes rano, 48h od ostatnych pozitivnych ovu testov to bude dnes na obed. Je mozne, ze ovu este nebola? Mna uz vajecniky vobec nebolia, predvcerom sli prasknut, vcera este tlaky a dnes nic. Dnes manzela do sexiku nedotlacim 😝
@rybkaa uz jsem přišla na to, jak sem vložit fotky, tak pridávám. Ale nic z toho nebude, nic tam nevykoukate. První je ten ze středy večer, následují ctvrtek ráno, vecer a dnes ráno, ten se mi nějak rozpil. Na te samotne fotce je ten prvni ze středy ještě za cerstva, teď jak je proschly, tak uz ta čárka není skoro videt.
Omlouvam se za obracenou fotku 😔
@paskolinka jaj dievka nestresuj. podla mňa ty sa netriafaš s tým cikaním na ten papierik. 🙂 a nezavádzaj nás tu, bruchala isto nemá bielu riť. veď aha čo je nové v móde pre chlapov ako on 😀 😀 😀 dúfam, že mi chudák bruchala odpustí
@zuzulienocka77 dakujem,dufam,ze uz bude len dobre 😉 a ty sa mas ako?ako pokracujete?
@katkatonkova manzel to zvladne 😉 moj sa bal a dal to uz 2 x 😀 a snad uz aj vitazny... aj ja dufam,ze uz bude len dobre a musi byt,stacilo slz 🙂 a radsej jedno zdrave a bez komplikacii... asi si dam poradit a navyse aj to sa moze rozdelit 😉
Baby, máte niekto skúsenosti s Clear blue Compact (taký malý)? Akú má citlivosť? Lebo niekde som nasla 20, niekde 50. Robí falošných duchov? Lebo mne zas vyšiel duch,resp. slabá čiarka a tento test nepoznám a vnútri nie je nikde citlivosť. Som 13dpo(?), nemeriam kvôli kojeniu a tento mesiac som nerobila ani ovu test,tqk len podľa bolesti sudim.
Inak,ten test je taký priesvitný, dá sa pozrieť z oboch strán aj do svetla,tak to je vidieť tiež super (voľným okom,hehe), len sa proti svetlu nedá fotiť,lebo celý test je čierny.

@rybkaa to ten prvy test je 2 dni po meskani?