Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dievčatá!!! Moc vám Dakujem za názor a podporu!!! 🍀🍀🍀
@sisimud je taaaam❤️🙏
@zuzanaa2010
@iam24 Dakujem ☺️☺️☺️ 22.12. Vo stvrtok by som mala dostať ms, tak strašne dúfam, že už nepride
Ahojte, len nedávno som si zacala sledovať teplotu a chcela by som sa opýtať, či niektorá máte graf z mesiaca kedy sa vam podarilo pre lepšiu predstavu ako ma cca vyzerať. 😊🙏🏻 Ďakujem
@domi27domi
v aplikacii si vies pozriet “tehotenske” grafy.
chod na tie tri ciarky hore - community - chart gallery
a potom si daj uz len filter *pregnancy*
najde ti toho velmi vela a teda je aj vela filtrov, podla tvojich diagnoz napr , alebo skora/neskora ovulacia, TTC po potrate, lieky etc. mozes listovat o 100-600 ;)
inak to mas trosku rozhadzane ale to nemusi este nic znamenat, teploty okrem 17DC mas vyssie a to je hlavne ;) kludne sa pytaj keby nieco, su tu baby ktore meraju uz dlllho
@saxano2222 super ďakujem 😊
@domi27domi nech sa páči 🙂
@saxano2222 ešte mi napadlo, či tie výkyvy nesúvisia aj s tým že som začala brat lieky na štítnu žľazu tento mesiac 🤔
@domi27domi tie výkyvy čo tam máš môžu byť aj zato že ešte nemáš to meranie celkom zmaknuté, no v noci odmietanie na wc , pite, alkohol, možno celkom dobre použitie teplomeru... kopu veci. Ja som mala prvý mesiac podobný chaos a potom sa to ustálili teraz mám celkom pekne grafy
@domi27domi ja som mala takyto graf, nie velmi tehotensky vyzerajuci 😀😀 ale bol to ten vitazny 😊😊😊
@domi27domi
mozu, ak mas znizenu/zvysenu funkciu ŠŽ, je pravdepodobne ze hormony sú rozhadzane, to sa moze kludne odzrkadlit na grafe.ja som zacala s meranim az ked sa dala ŠŽ do poriadku tka neviem porovnať …
Ale na druhej strane ako pisala tessa165 vyssie je vela inycch faktorov kt to ovplyvnuju, spanok stres, prechladnutie, nocne wc, lieky etc.
@domi27domi nech sa paci

@michaelka_ ďakujem
@sisimud aj ja vidím držím palce