icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tessa165
21. dec 2022

Dobre ranko dievcata, ostali mi nejake ovulacne testy, ja ich uz bohuzial nebudem potrebovat, po vysledkoch vysetreni je iste ze sa nam to nikdy nepodari, ak by ste mali niektora zaujem tak ich posuniem dalej, nebudem posielat postou ale ak si niektora vie vyzdvihnut v BA ruzinov, snad vam prinesu viac stastia. Ideme na par dni niekam na vylet ale buduci tyzden by som vam ich vedela dat. Su teda z aliexpresu ale su dobre, aspon mne fungovali spolahlivo

zuzanaa2010
22. dec 2022

Ahojte dievcata,dnes som bola prvy krat u lekara...posledna ms bola 11.11.
Dnes bol vidiet gestacny vak-brali mi krv hcg 9.000
Dalsi termin mam 4.1.
Dr vravela ze je to ok vzhladom na nepravidelny cyklus-resp ovulacia mohla byt 15dc-16dc-17dc
Len som ostala trochu v strachu..potrebovala som sa podelit 🙂myslite ze je to ok?

adka3321
22. dec 2022

@zuzanaa2010 to si cca v 6tt? preco si sla tak skoro k dr? mne ani pri jednom tehu nebrali krv. Pri prvej dcerke ked som bola, len mi povedal dr, ze vidi malu dutinku a som cca v 5tt a viac neriesil, kontrola o 2 tyzdne a uz bolo vidiet aj malu machulku so srdieckom. a teraz v tomto druhom tehu ked som mu volala, ze mam pozitivny tehu test tak ma objednal az v 8tt na kontrolu, kde uz bolo vidiet srdiecko a babatko. ked si isla tak skoro, zbytocne sa budes teraz stresovat.

zuzanaa2010
22. dec 2022

@adka3321 ona mi tak dala termin..tiez som cakala ze da neskor.len ze ked sme sa tak dlho snazili ze pre istotu mam prist..tiez som myslela ze da az po novom roku..

adka3321
22. dec 2022

@zuzanaa2010 zaujimave... ale skus sa nestresovat, vsetko dobre dopadne a na tej dalsej kontrole uz bude vidiet aj babatko 🙂

zuzanaa2010
22. dec 2022

@adka3321 to cakanie ma nici..ale nic ine neostava

adka3321
22. dec 2022

@zuzanaa2010 uplne ti rozumiem. ja som cakala 2 a pol tyzdna na prvu kontrolu odkedy mi vysiel pozitivny test. boli to nekonecne 2 tyzdne

zuzanaa2010
22. dec 2022

@adka3321 uz to ze som cakala na tu prvu kontrolu bolo des a teraz zase..ale co uz..som pokojnejsia ked mu povedali ze krv je super..a lekarka to vidi velmi pozitivne 😁❤️🙏

adka3321
22. dec 2022

@zuzanaa2010 a ty si mala aj nejaky problem s donosenim? (potraty a tak, alebo len problem otehotniet?).

zuzanaa2010
22. dec 2022

@adka3321 len otehotniet..2 a pol roka sme sa snazili..akurat mam malo progesteronu..ale u prveho syna som neeriesila nic ale bolo to pred 8 rokmi..

adka3321
22. dec 2022

@zuzanaa2010 ja tak isto. prva dcerka sa nam podarila za 5 mesiacov, vtedy som nic neriesila a teraz sme sa skoro 2 roky snazili, a kym som necitila pohyby tak som mala stres, ci je vsetko ok.

zuzanaa2010
22. dec 2022

@adka3321 je to zvlastne ze prve deti boli take "rychle"a toto je narocnejsie..ja som otehotnela po clostyle tak aj preto sa bojim..ale snad budeme v poriadku a toho 4.1.uz uvidime❤️🙏

marinecka95
23. dec 2022

Baby čo poviete na tieto moje výskoky do nebies? 🤭
PS: nie som ani chorá, prespala som celé noci, merala v ten istý čas, žiadny alkohol čiže teplotu nemalo čo ovplyvniť 🤷‍♀️

zuzanaa2010
23. dec 2022

@marinecka95 no ze to vyzera velmi dobre 🙂🙏🙏❤️

marinecka95
23. dec 2022

@zuzanaa2010 po toľkých rokoch a niekoľkých potratoch by to bol najkrajší darček ❤️
Nejdem si ale robiť žiadne nádeje, stojím nohami pevne na zemi.

zuzanaa2010
23. dec 2022

@marinecka95 treba vyckat..mozno je to faktto prave orechovee 🙂kolko dpo si?ja sa v tych grafoch nevyznam🤣

marinecka95
23. dec 2022

@zuzanaa2010 16.12 bola ovulácia čiže na testovanie ešte máličko DPO 😊
Uvidíme … 💋

cukrik93
24. dec 2022

@marinecka95 vyzera to super drzim palceky ☺️ 🍀🙏

marinecka95
24. dec 2022

@cukrik93 ďakujem ❤️

patkajj
24. dec 2022

Šťastné a Veselé dievčatá 🙂🥰 ja dnes už takto, teraz nasledujú dva dlhé týždne 🙃

marinecka95
24. dec 2022

Krásne sviatočné ránko 🙂
Teplota sa u mňa drží hore, uvidíme čo sa z toho vykľuje 😉
Problémom je u mňa donosiť nie otehotnieť ale stále verím, že aj mne bude raz dopriate nosiť titul MAMA ❤️

cukrik93
24. dec 2022

@patkajj tak asi budeme spolu odcitavat ☺️

patkajj
24. dec 2022

@cukrik93 ako som už písala okrem troch kráľov prídu aj dve čiarky 🥰🥰🥰🥰

cukrik93
24. dec 2022

@patkajj v to naozaj dufam,drzim nam palce ☺️

cukrik93
25. dec 2022

@patkajj tak ja asi nic 😢 nechapem to 😔

bejka90
25. dec 2022

Zeny ja som uz totaaalne zufalaaaa bezradna bez sil :,((((( cakala som, ze muz ma 2 tyzdne dovolenku, budem oddychnuta, budeme sa v pohode snazit........ tepltou som si pvoedala ze nebudem merat ale tak vcera a dnes som skusila je nizko ovu este nebola a robim aj ovu testy uz ked som si ich minuky cyklus nakupila tak dnes jebuz ovela silnejsi ako dni predtym ale este mu zato chyba potom poobede skusim druhy...ja len ze muz je chory uz4ty den tak ze ma horucky 37.5-39 a taksom pocula aj citala ze horucky zabijaju spermie na niekolko mesiacov :,( takze moja viabocna pohoda stroskotala na najvyssom stuoni ako je to len mozne :(vycerpana som z celeho vianocneho pecenia uoratovania varenia starania sa o maleho a do toho este aj muz chiry a dost clenov celej nasej rodiny takisto chorych:( no takto osm si nase prve vianoce v bovom dome nelredtsavovala :,( sorrko za vylev ale uz sa musim niekde vyzalovat :,(

daniela256
25. dec 2022

@bejka90 Úplne ti rozumiem ja som sa tiež rozhodla nemeriať tento mesiac nech som v pohode a včera som ochorela, o týždeň mám mať ovu, manžel ma 2 tyzdne dovolenku a presne už si v hlave hovorím že asi sa nakazí tak to vychádza a nič z toho nebude :( Škoda ale stále verím že čo sa má stať sa stane a v pravú chvíľu to príde. No to s tými spermiami po horúčkach si ma vystrašila :O Dúfam že až tak to nie je

tessa165
25. dec 2022

@bejka90 neber to tak tragicky, veľa príbehov som čítala čo dievčatá nešťastne písali že muž horúčky zrovna keď naplánovali že je čas a vieš čo, práve možno tým že nepočítali že by to mohlo vyjsť a len si užili jeden druhého tak to zrovna vyšlo. Nejdem ti dávať nádeje že sa dočkáme vianočného zázraku ale máš synčeka čo ti Vianoce musí robiť neskutočne krásne a stále šancu že budeš mať ďalšie. Kým ti niekto ako vianočný darček nedá oznámenie že už to nikdy nepôjde tak nemáš dôvod takto si zúfať. Kašli na celý zhon a užívaj trošku pohody a možno sa to podarí skôr ako si myslíš. Držím ti palce🍀

patkajj
25. dec 2022

@cukrik93 ajaj, ako to? Ja už stúpam 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

adka3321
25. dec 2022

@tessa165 a co sa stalo?