Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@daniela256 no to aj ja dufam ze je to "prehnane" budem verit ze nejake spermie tam musia prezit....;) och no ja so mv oktobri brala atb presne od dna ovulacie :D no hafam uz toto chorlave hnusne obdobie prejde leb ovsade len sama xhoroba:,( drzim palce nech ta to rychlo prejde a muz nech je oka 🙂))
@majoralka ze je to tam a drzim palce nech silnie❤️🙏
@zuzanaa2010 ďakujem 🥰 bodaj by si mala pravdu 🤞🙏🏻 skoro každý mesiac mám slabunkú čiarku na teste, tak to beriem stále s rezervou, len ma zmiatlo včerajšie špinenie 🤷♀️ na druhý deň po ňom vždy ráno alebo ešte v noci sa spustí krvácanie a dnes nič 🤷♀️
@majoralka Vyzera to super, ale myslim ze som uz videla nejaku ciarku od teba poslednu dobu, tak drzim palce nech zajtra/napozajtra je silnejsia. Teraz to uz vyjde a do dalsieho roku vkrocite traja 🥰
@iam24 uvidime o pár dni 🤞
@bejka90 moooc drzim palce 🤞 hadam bude, ale beriem to s rezervou 😀
@saxano2222 áno, akosi mavam čiarky každý mesiac, tak som zvedava na teraz…vcera som mala spinenie a po nom vzdy v noci alebo rano dostanem MS a teraz nic, preto som poobede skúsila test a tam hned čiarky 🤷♀️ ako píšem vyššie, beriem to s rezervou, ale ďakujem ti 🤗🙏🏻🥰
@patkajj mala si ovulaciu potvrdenu aj testami alebo folikulometriou?
za mna hovorim ze ovu este neprebehla…
@saxano2222 nemám veru,dávať ,,pozor,, sme si prestali minulý cyklus. Tak som to s GYN ešte nepreberala. 🙂 A ovu testy tiež dako kupovať nechcem zatiaľ. Ale už len podľa hlienu by som mohla povedať, že som si istá že už bola. 😔
@majoralka vyzerá to veru na vianočný zázrak 🎄🎁
Koľko DPO si?
@marinecka95 vieš čo, ani neviem 😀 včera mala prísť MS, dnes som 30dc a tutumutu bolo len na 14dc rano 🙈
@majoralka tak držím palce aby čiarka silnela ☺️💋
Môj graf vyzerá celkom OK, aj keď od štedrého večera som chodila neskôr spávať, uvidíme 🙂 ešte som netestovala
@marinecka95 ďakujem ☺️🤗 test už doma nemám, ale ráno som si objednala Digi, pride zajtra alebo pozajtra, tak počkám naň a nekupujem žiadny iný…ten to potvrdí alebo vyvráti 🙏🏻☺️❤️
Graf mas krasny, kedy sa chystáš testovat?
@majoralka múdro ☺️
Ja už tiež doma nemám žiadne testy, len akési čínske s citlivosťou 25 z čias zúfalých 🤭 a jeden digi takže počkám ešte 💋
Verím, že sem pridáš pozit digi test 😍
@majoralka veru asi zazrak..ako ten moj❤️🥳
Drzim palce nech silnie.
@zuzanaa2010 tak držím palce 🤞 nech je pozitívny ❤️
@zuzanaa2010 ďakujem 🥰 a gratulujem 🙏🏻🥳🥰 počkám na digi zajtra alebo pozajtra, ale pomaly začínam veriť 😇
@saxano2222
aj mavam plodny hlien aj 2-3x/mesiac co je velmi mätuce, tak si nedavajte pozor stale
mozno teplota teraz vybehne hore ;)
drzim palce
@saxano2222 veď jasné, máme dovolenku do 9.1, tak na seba mame kopec času 😊 tak som naladená tak, že kedy inokedy to stihneme ak nie teraz, keď sme spolu 24/7 🙂 len som nedočkavá 😒😒
@majoralka len poradim ti vyckaj s digi testom aby si nebola sklamana..ja som mala pozitivny digi fakt ovela neskor..prvy so robila natesena a bol negativny..a taketo som mala testy a digi bol negativny..

@adka3321 ja som ju chcela povzbudiť že ešte nie je zle nech sa trošku uvoľní a užije si rodinku 🙂.
A čo mne no tento týždeň som si vypočula že je už nemôžem ale porád mám šancu ivf a tej sa teraz držím ako kliešťa 🙂