Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patkajj uplne chapem, to cakanie ohladne cyklu je nekonecne, aj ked mesiac ako taky prejde rychlo. Ja som tento mesiac cakala na ovu 30dni, skoro man svihlo, ale uz som 4DC, tak hadam tentox budem mat okolo 17DC.
skus merat este ci sa nieco zmeni 😉
@saxano2222 ale hlavne som sa tešila, že sa mi upravil cyklus aspoň trošku 😔 ale naozaj nemôžem nič vravieť, keď sa snažíme kratúčko, budem dúfať že dnes je ovulka a že to bude stúpať k nebesám najbližšie dni. 🤞🏻🤞🏻 predsa len by to bolo najkrajšie začatie roka 🥰😒
@majoralka tíško gratulujem 💋
@majoralka boozinku to je neuveritelnee😍❤️🥳velmi sa tesim
Ďakujem dievčatá 🤗 som nohami na zemi, keďže je to len začiatok a nič nie je isté, ale mooooc sa teším a stále tomu nemôžem uveriť 🙈❤️
@saxano2222 no mávam 37 dňové. Ale posledné dva som mala 27-28 dňové. Minulý mesiac bola ovu 15DC. Ak zasa bude taky dlhy ako býval predtým , tak podľa kalendarika by mala byt OVU v najbližších dňoch. Nemám práveže 😔 ach, všetkým v okolí na prvú šupu vyšlo, dufam že sa my trápiť nebudeme 🥲
@patkajj ja som mavala ovulaciu na 17-19 DC, predposledny cyklus 22 a tento 30DC. obcas sa to “poroucha” a potom o5vrati do starych kolaji. sanca tam stale je 😌🙏🏻 drzim vam palce
ano poznam to v mojom okoli porodili uz zeny ktore ani nejak neplanovali, netuzili. ja mam zatial dve straty za dva roky za sebou, ale nejak mam nadej na tento cyklus, neviem preco 😝 tak posielam kusok aj tebe 😎
@saxano2222 ja stále verím v šťastný koniec, ja mam za sebou MA v roku 2018, ale vravím všetko sa pre niečo deje. Len už cítim, že mať dieťa už bolo pre mňa vcera neskoro🙃, len nebolo s kým 🤣 a teraz keď som vydatá, tak už so mnou hormóny plieskaju a ja už potrebujem kočíkovať. 😖🙃 jasne ze mam aj ja nádej, ze to tento cyklus vide, nejdem to zatracovať, to určite nie. OVU príde za pár dni a 1.výročie svadby oslávime v trojici už.
Dievčatá, ďakujem za všetky správy 🙏🏻 vážim si to 🤗
V noci som mala bolesti, zle som spala a ráno sa mi spustila MS, takže nič 🥺 1dc 😪
@majoralka
to ma mrzi 😢 do kelu!! tak nam to tu prajem vsetkym 😢 sme sa s tebou tesili a uz si mala zabudnut na tuto skupinu a merania :(
drzkaj sa 🙏🏻
@cukrik93
@patkajj
Baby ja mavam tiez dlhsie cykly, naposledy 37 a 43dni a kedze mam odsledovanu neskorsiu ovulaciu, zacnem merat az okolo 12DC. skuste aj vy, oddychnete si aspon na zaciatku cyklu od toho, ale teda len ak mavate aj vy takto pravidelne. posielam ako typ, aspon mam ca dva tyzdne od teplomera pokoj 🙂
@majoralka velmi ma to mrzi...😭kedsom videla ten digital tak wau super a teraz toto..nemalaby si hned po ovulacii davat nieco na udrzanie?

@patkajj no tiez to mas pestre teda 🤦🏽♀️🤔