icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

cukrik93
26. dec 2022

@patkajj no tiez to mas pestre teda 🤦🏽‍♀️🤔

patkajj
26. dec 2022

@cukrik93 predsa len budeme čakať spolu 🙂

cukrik93
26. dec 2022

@patkajj no vypada to tak..ale uz pomaly aj pocitam s anovulakom zase 😔 dnes som nemerala,uvidim ci sa mi zajtra podari rano

saxano2222
26. dec 2022

@patkajj uplne chapem, to cakanie ohladne cyklu je nekonecne, aj ked mesiac ako taky prejde rychlo. Ja som tento mesiac cakala na ovu 30dni, skoro man svihlo, ale uz som 4DC, tak hadam tentox budem mat okolo 17DC.
skus merat este ci sa nieco zmeni 😉

patkajj
26. dec 2022

@saxano2222 ale hlavne som sa tešila, že sa mi upravil cyklus aspoň trošku 😔 ale naozaj nemôžem nič vravieť, keď sa snažíme kratúčko, budem dúfať že dnes je ovulka a že to bude stúpať k nebesám najbližšie dni. 🤞🏻🤞🏻 predsa len by to bolo najkrajšie začatie roka 🥰😒

patkajj
26. dec 2022

@cukrik93 ja už som s meraním riadne zblbnuta už týždeň sa budím presne o 5.30 ráno bez budíka 😣 mávaš anovulacne často ? 😣

cukrik93
26. dec 2022

@patkajj noo ja som mala takyto blby prvy mesiac merania tiez ze som sa budila a bola v strese z toho…no neviem,meriam treti cyklus odkedy mi dr povedal ze som nemala ovulaciu zrovna ked som bola u neho ze mi dva tyzdne meskaju..tak potom po ms som zacala s meranim..

marinecka95
27. dec 2022

Tak toto vyzerá na krutý pád 😝
Na uhniezdenie podľa mňa veľmi neskoro 🤷‍♀️

majoralka
27. dec 2022

Tak dievčatá, asi niet čo dodať 🥰🙏🏻🤞❤️

marinecka95
27. dec 2022

@majoralka tíško gratulujem 💋

zuzanaa2010
27. dec 2022

@majoralka boozinku to je neuveritelnee😍❤️🥳velmi sa tesim

sisimud
27. dec 2022

@majoralka gratulujeeeeem!!!!

majoralka
27. dec 2022

Ďakujem dievčatá 🤗 som nohami na zemi, keďže je to len začiatok a nič nie je isté, ale mooooc sa teším a stále tomu nemôžem uveriť 🙈❤️

cukrik93
27. dec 2022

@majoralka gratulujem ♥️

adules
27. dec 2022

@majoralka gratulujem...

patkajj
27. dec 2022

@majoralka gratulujeeeem 🥰

patkajj
27. dec 2022

Ja dnes takto, neviem čo si mam myslieť 🙃

saxano2222
27. dec 2022

@patkajj fuuuha tak divocina, podla mna stale nevies vela vycitat, myslim si ze bud obulacia este pride alebo anovulacny cyklus. ake dlhe mavas cykly? mas skusenost aj s anovulakmi?

@majoralka gratulujem a prajem vsetko dobre vela zdravicka 🥰

patkajj
27. dec 2022

@saxano2222 no mávam 37 dňové. Ale posledné dva som mala 27-28 dňové. Minulý mesiac bola ovu 15DC. Ak zasa bude taky dlhy ako býval predtým , tak podľa kalendarika by mala byt OVU v najbližších dňoch. Nemám práveže 😔 ach, všetkým v okolí na prvú šupu vyšlo, dufam že sa my trápiť nebudeme 🥲

saxano2222
27. dec 2022

@patkajj ja som mavala ovulaciu na 17-19 DC, predposledny cyklus 22 a tento 30DC. obcas sa to “poroucha” a potom o5vrati do starych kolaji. sanca tam stale je 😌🙏🏻 drzim vam palce
ano poznam to v mojom okoli porodili uz zeny ktore ani nejak neplanovali, netuzili. ja mam zatial dve straty za dva roky za sebou, ale nejak mam nadej na tento cyklus, neviem preco 😝 tak posielam kusok aj tebe 😎

patkajj
27. dec 2022

@saxano2222 ja stále verím v šťastný koniec, ja mam za sebou MA v roku 2018, ale vravím všetko sa pre niečo deje. Len už cítim, že mať dieťa už bolo pre mňa vcera neskoro🙃, len nebolo s kým 🤣 a teraz keď som vydatá, tak už so mnou hormóny plieskaju a ja už potrebujem kočíkovať. 😖🙃 jasne ze mam aj ja nádej, ze to tento cyklus vide, nejdem to zatracovať, to určite nie. OVU príde za pár dni a 1.výročie svadby oslávime v trojici už.

bejka90
27. dec 2022

@majoralka gratulujem

iamkate
28. dec 2022

@majoralka blahoželám 🥰🙏

cukrik93
29. dec 2022

@patkajj ahoj,ako dnes? Ja sa ovulacie tento cyklus zase nedockam 😔 pred tromi mesiacmi som mala tiez anovulak 😢 uz som objednana k dr,dufam ze to bude chciet riesit a nie len cakat zase..

patkajj
29. dec 2022

@cukrik93 ako ešte stále mam pár dni, ak som skočila do starých dlhocyklovych koľaji (37-38 dni) 🙃 len to čakanie je hrozne 😔 teda no vďaka Bohu za dovolenku, že na to nemám toľko času myslieť 🤨😖🙂

cukrik93
29. dec 2022

@patkajj no ja som zase zvedava kolko mi bude meskat ms 😏 naposledy to boli presne 2 tyzdne..ja som zas skoro kazdy den v robote,tak aspon tam vypnem lebo doma len rozmyslam nad tym

majoralka
30. dec 2022

Dievčatá, ďakujem za všetky správy 🙏🏻 vážim si to 🤗
V noci som mala bolesti, zle som spala a ráno sa mi spustila MS, takže nič 🥺 1dc 😪

saxano2222
30. dec 2022

@majoralka
to ma mrzi 😢 do kelu!! tak nam to tu prajem vsetkym 😢 sme sa s tebou tesili a uz si mala zabudnut na tuto skupinu a merania :(
drzkaj sa 🙏🏻

saxano2222
30. dec 2022

@cukrik93
@patkajj
Baby ja mavam tiez dlhsie cykly, naposledy 37 a 43dni a kedze mam odsledovanu neskorsiu ovulaciu, zacnem merat az okolo 12DC. skuste aj vy, oddychnete si aspon na zaciatku cyklu od toho, ale teda len ak mavate aj vy takto pravidelne. posielam ako typ, aspon mam ca dva tyzdne od teplomera pokoj 🙂

zuzanaa2010
30. dec 2022

@majoralka velmi ma to mrzi...😭kedsom videla ten digital tak wau super a teraz toto..nemalaby si hned po ovulacii davat nieco na udrzanie?