Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@saxano2222 ahoj,no ja praveze uz vyse roka som nemala dlhsi cyklus ako 32 max 35 dni..a kedze teraz meriam treti cyklus tak neviem kedy som predtym mavala ovu,ale prvy cyklus prisla 15dc a druhy 18..a tento asi zase nic..takze naozaj neviem 😏 19.1. som objednana ku gyn tak snad nieco nasadi..
@cukrik93 no ktovie co to je za cyklus tento mesiac. ale povedz gynekologovi, moja dokonca pozerala grafy… prave ked ich mas take rozhadzane hore dole to moze znamenat nekau nerovnovahu 🤷🏼♀️ ktovie. som zvedava to ti povie, este vydrz merat nech mas zapisany cely mesiac, ktovie ako sa to vyvynie
@saxano2222 ano ved mam v plane mu ukazat aj grafy,nakolko uzivam aj to co mi kazal..ze proste takto to asi nestaci..tak som aj ja zvedava,merat neprestavam,az do ms urcite..uvidime..ale vzhladom na to,ze uz rok som bez HAK a nic tak snad to nejak poriesi,pri synovi som otehotnela az po Duphastone..
@cukrik93
my sme tiez sli po roku co sa nedarilo a doktorka povedala ze 1-2 roky je uz take obdobie ze je fajn to preskumat. Aj baby ktore prve babo splodili na prvu supu tak pri druhom nastali problemy, telo sa meni.
Ale ja som nastavena pozitivne, 2023 sa nam tu vsetkym podari 🥳
Je tu niekto kto mi vysvetli úplne od začiatku ako sa to robí všetko ďakujem.
@saxano2222 noo mne v prvom tehu zistili autoimunitnu tyreoditidu..ale naposledy som bola na kontrolu pred 2 rokmi lebo nemam ani kedy tam ist a dr povedala ze s tym sa nic neda robit tak neviem ci aj to neni problem a dalsia vec ze vzdy mam vyssiu hladinu testosteronu,takze myslim ze nejaku tu liecbu bude treba 😔
@cukrik93
mne to tiez zistili pred mesiacom 🙈 a dr hovorila ze za to “moze” aj porod, ale to sa neda urcit na 100%, mozno by to vzniklo tak ci tak, vlastne ako progres ochhorenia. tak mi tiez zvysila len lieky a uvidime. TST mam tiez zvyseny (skrz PCOS), takze bojujeme s tym istym 🫣
@patkajj parada gratulujem 🎉 a drzim palce, nech su coskoro pozitivne spravy v rodine 🥰
@saxano2222 je to hrozne hlavne to cakanie stale na nieco,na ovu,na teplotu..asi sa na vsetko vykaslem..mam pocit ze ma to len viac stresuje
@nikol114 no najnižšia teplota nemusí byt, na potvrdenie ovulácie potrebuješ mat 3x nameranú teplotu vyššiu ako bolo predchádzajúcich 6 meraní, no to je ideálny prípad ale môžeš mať odchýlku kvôli času meraniu, stresu, okolitej teploty alebo chorobu... preto som sa pýtala na vyznám tých znakov, takže ovuláciu vyčítaš až keď bude 3 dni po nej, mne sa osvedčilo kombinovať s testami
@cukrik93
super, tak to nie je stratene tento mesiac 🙂
ja som 14DC a vyckavam, dufam ze tento mesiac bude skor nez na 30DC 🙈
ale ty uz len odratavat dni 🎉 drzim palce

@majoralka aj mňa to veľmi mrzí,aj u mňa dnes 1dc-zasa skôr o 4dni.uzi to ide ako sa mu len chce tomu môjmu telu.